Günaydın kızlar...
Bugün 10.gün hala 1. seviyedeyim...
Ben genelde 30 günde bir regl oluyorum, sanırım 3. seviyeyi 14. günden sonra görürüm gibi geliyor bana... Ama böyle beklemekte çok sıkıcı ve stresli...
GEBELİK OLUŞMA ŞANSININ EN YÜKSEK OLDUĞU GÜNLERİN BELİRLENMESİ-gebelik.org'da hamile kalma olasılığımı 23-28 Şubat veriyor... Benim bugün 1.seviye yine de denemeli miyim sizce?
Yoksa esas doğruyu monitör mü veriyor?
cnm merhaba benimde bugün 9. gün 1.seviyede ama ben 5 aydır kullanıyorum 3.seviyeyi hep gördüm tabi daha hamile kalamadım bu ayda 2.kez preseed kullanıcam
Ben de preseed araştırdım ama sitesinde 130 lira
Şimdilik pahalı geldi... Sen nereden alıyorsun canım?
cnm benim bugün 10.gün monitör 2.seviyede preseedi gittigidiyordan aldım 78 ytl birde ovulasyon testi yapıyorum ondada 2. çizgi silik çıktı inşallah çift çizgiyi yakalarım sen neler yaptın
Biz daha yeni bebek sahibi olmaya karar verdiğimiz için monitörü bu ay ilk kez kullanmaya başladım. Dolayısıyla biraz stres yapıyorum 3.seviyeyi görme konusunda
Bugün 11. günüm ve hala 1. seviyedeyim. Preseed'in ne olduğunu burada öğrendim acaba ben de gg'den alsam mı? Eşim ne gerek falan var dedi ama emin olamıyorum işte...
Ben de şimdi söylediğin fiyata görüyorum alsam mı ya... Ne dersin?
Buarada yanlış anlamazsan birşey soracağım monitörü kullanmaya başlayalı 5 ay preseed'i ise 2dir kullanıyorum demişsin. Kontrollere gittiniz mi eşinde ya da sende birşey çıktı mı?
Daliacigim nasilsin? senin bugunlerde beklenmeyen adet tarihi diye biliyorum, bir gelisme varmi? beklemedesin biliyorum ama yinede sorayim dedim,
ben de bu ay 10 test cubugu kullandim. cok mutluyum:) artik manitoru acip kapatmayacagim ,arada acip bakarim, streste yapmamaya calsiyorum, doktor adetin 17.gununden sonra kullanmam icin bir ilac vermisti, daha dogrusu jel,10 gun kullanacagim, bugun basliyorum aksam. bu jel rahimi kuvvetlendiriyormus, dusuk gerceklesmesini engelliyormus, ve adetleri duzene sokuyormus, bakalim hayirlisi..
Günaydın herkese,
12. gün ve hala 1.seviyedeyim... Hayır olsun inşallah
Buarada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar... Hepimiz için dua edeceğim...
Selam Kızlar
Beni özleyen olmadımı bakim. Ne zamandır yokum hiç arayan soran olmamış valla....
Aşk olsun....:umursamaz:
Yeni katılan arkadaşlar, aramıza hoş geldiniz.
Monitör bu ay 11. değil 12. gün 3. seviyeyi gördü ama geçen ay gibi 1. seviyeden hemen 3. seviyeye fırladı. Nedense bana 2. seviyeyi görmek 2 aydır nasip olmadı bi türlü. Demek her ay aynı gün yumurtlama olmuyormuş.
Monitör bugün 24. günü gösteriyor yani 3-5 güne adet olmalıyım. Herhangi bir hamilelik belirtisi hissetmiyorum zannedersem bu ay da bi sonuç olmayacak ama yinede hayırlısı tabi.
Daliacım ve prenses88 sizler nasılsınız, her şey yolunda mı görüşmeyeli?
nalancim ozlemez olurmuyuz opuyorumnanaktan ozledik tabi
seninde adetine az kalmis tatlim insallah hayirli haberlerini aliriz
ben sadece ilk ay 2.seviyeyi gormeden 3.gecmistim ama onemli olan 3.gormen yumurtanin catlamis olmasi oraya cok fazla takilma
ben hala beklemedeyim tatlim bakalim hayirlisi yarin sabaha kadar adet olmassa test yapicam
Hadi ya yarın büyük gün yani... İnşallah hayırlı haberlerini alırız yarın. Mutlaka yaz bize tamam mı?
Benim içinde bir sakıncası yok önemli olan 3. seviyeyi görmek tabi ama yinede merak etmiyo değilim tabi neden 2. seviyeyi göremediğimi. Neyse önemli değil.
Zaten bu ayda tutmadıysa doktora gideceğim. Bir kaç güne adet olacakmış gibiyim kendimi şiş hissediyorum. Bakalım bekleyip görecez... :sinifsinif:
Dalia'cığım haberini alınca çok heyecanlandım...
İnşallah hamişsindir zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?