Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Canim daha 10.gundesin normal 1.seviye gormen, stres yapma yoksa hormanlar degisiyormus. 3o gunde bir adet goruyorsun mutlaka yumurtlama catlamasi gerceklesecektir, senin daha birinci ayin, hic kendini germe, 3.seviye gorursen gorursun gormessen gelecek ay ok.zemuszemus

Buarada manitorun test cubuklari yumurtlamaya yakin 2.cizgi belirliyor, yumurtlama gununde kopkoyu 2 cizgi belirliyor, buda aklinda bulunsun diye soyledim.

Manitor kesinlikle dogru sonuc veriyor, fakat benim doktorum , adetin bitsin calismalara basla demisti,sen manitore bagli kalma, calismalara basla, 10-16 gunler arasi 3.sviye gorebilirsin, , hadi kolay gelsin:lepi:

Daliacigim nasilsin? senin bugunlerde beklenmeyen adet tarihi diye biliyorum, bir gelisme varmi? beklemedesin biliyorum ama yinede sorayim dedim,

ben de bu ay 10 test cubugu kullandim. cok mutluyum:) artik manitoru acip kapatmayacagim ,arada acip bakarim, streste yapmamaya calsiyorum, doktor adetin 17.gununden sonra kullanmam icin bir ilac vermisti, daha dogrusu jel,10 gun kullanacagim, bugun basliyorum aksam. bu jel rahimi kuvvetlendiriyormus, dusuk gerceklesmesini engelliyormus, ve adetleri duzene sokuyormus, bakalim hayirlisi..

cnm merhaba benimde bugün 9. gün 1.seviyede ama ben 5 aydır kullanıyorum 3.seviyeyi hep gördüm tabi daha hamile kalamadım bu ayda 2.kez preseed kullanıcam

Ben de preseed araştırdım ama sitesinde 130 lira
Şimdilik pahalı geldi... Sen nereden alıyorsun canım?

Ben de preseed araştırdım ama sitesinde 130 lira
Şimdilik pahalı geldi... Sen nereden alıyorsun canım?

cnm benim bugün 10.gün monitör 2.seviyede preseedi gittigidiyordan aldım 78 ytl birde ovulasyon testi yapıyorum ondada 2. çizgi silik çıktı inşallah çift çizgiyi yakalarım sen neler yaptın

cnm benim bugün 10.gün monitör 2.seviyede preseedi gittigidiyordan aldım 78 ytl birde ovulasyon testi yapıyorum ondada 2. çizgi silik çıktı inşallah çift çizgiyi yakalarım sen neler yaptın

Biz daha yeni bebek sahibi olmaya karar verdiğimiz için monitörü bu ay ilk kez kullanmaya başladım. Dolayısıyla biraz stres yapıyorum 3.seviyeyi görme konusunda
Bugün 11. günüm ve hala 1. seviyedeyim. Preseed'in ne olduğunu burada öğrendim acaba ben de gg'den alsam mı? Eşim ne gerek falan var dedi ama emin olamıyorum işte...
Ben de şimdi söylediğin fiyata görüyorum alsam mı ya... Ne dersin?
Buarada yanlış anlamazsan birşey soracağım monitörü kullanmaya başlayalı 5 ay preseed'i ise 2dir kullanıyorum demişsin. Kontrollere gittiniz mi eşinde ya da sende birşey çıktı mı?

cnm kntrole gittik sebepsiz inferlite benim bugün 10.gün 2.seviyede senin ilk ay oldugu için 20 test çubugu kullanıcaksın ilk ay makina seni tanıması için

Selam Kızlar

Beni özleyen olmadımı bakim. Ne zamandır yokum hiç arayan soran olmamış valla....
Aşk olsun....:umursamaz:

Yeni katılan arkadaşlar, aramıza hoş geldiniz.

Monitör bu ay 11. değil 12. gün 3. seviyeyi gördü ama geçen ay gibi 1. seviyeden hemen 3. seviyeye fırladı. Nedense bana 2. seviyeyi görmek 2 aydır nasip olmadı bi türlü. Demek her ay aynı gün yumurtlama olmuyormuş.
Monitör bugün 24. günü gösteriyor yani 3-5 güne adet olmalıyım. Herhangi bir hamilelik belirtisi hissetmiyorum zannedersem bu ay da bi sonuç olmayacak ama yinede hayırlısı tabi.

Daliacım ve prenses88 sizler nasılsınız, her şey yolunda mı görüşmeyeli?

Günaydın herkese,

12. gün ve hala 1.seviyedeyim... Hayır olsun inşallah

Buarada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar... Hepimiz için dua edeceğim...

kizlar kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun :Saruboceq:
Rabbim tez vakitte hepimizin kucaklarini doldursun insallahhhhh

sagol canim arkadasim iyiyim dun adet olmadim bugunde gelen giden yok atesimde yuksek simdilik bakalim hayirlisi yarin sabahta atesim yuksek olur adetimde gelmesse test yapicam :kedi:

ohhh iyi hadi 10 taneyle kurtulmussun ne o oyle 20 tane cubuk bu monitor bizi cok zengin zannediyo galiba lmaz: vallahi senin doktor iyiymis tam tr usulu ne guzel insallah bebisin sana sIkI tutunur annesi :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada beklemedigimiz adet tarihin ne zaman tatlim ?

Günaydın herkese,

12. gün ve hala 1.seviyedeyim... Hayır olsun inşallah

Buarada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar... Hepimiz için dua edeceğim...

canim stres yapma ilk ay monitor seni taniyo olabilir belkide gec yumurtliycaksin bu ay
o yuzden sakin stres yapip hormonlarini altust etmelmaz:

nalancim ozlemez olurmuyuz opuyorumnanaktan ozledik tabi
seninde adetine az kalmis tatlim insallah hayirli haberlerini aliriz
ben sadece ilk ay 2.seviyeyi gormeden 3.gecmistim ama onemli olan 3.gormen yumurtanin catlamis olmasi oraya cok fazla takilma

ben hala beklemedeyim tatlim bakalim hayirlisi yarin sabaha kadar adet olmassa test yapicam

Hadi ya yarın büyük gün yani... İnşallah hayırlı haberlerini alırız yarın. Mutlaka yaz bize tamam mı?
Benim içinde bir sakıncası yok önemli olan 3. seviyeyi görmek tabi ama yinede merak etmiyo değilim tabi neden 2. seviyeyi göremediğimi. Neyse önemli değil.
Zaten bu ayda tutmadıysa doktora gideceğim. Bir kaç güne adet olacakmış gibiyim kendimi şiş hissediyorum. Bakalım bekleyip görecez... :sinifsinif:

canim evet yarin buyuk gun zaten test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum kaydirigubbakcemile3
en gec bugun adet olmam lazimdi ama daha gelmedi aslinda varsa yapsam cikar ama sunun surasinda sabaha ne kaldi eyvahedigeldismile

dedigim gibi 2.seviyeye pek takilma bence senin yumurtalar gelismeye baslar baslamaz catliyor onemli olan catlamasi insallah Rabbim bu mubarek gecenin yuzusuyu hurmetine hepimize hayirli saglikli bebisler nasip eder :Saruboceq::Saruboceq:

Ayy cok mutlu oldum bitanemkaydirigubbakcemile5

Bak icime dogdu hamile haberini alicaz ins bu ay:)

Canim cok heycanlandim yarin sabaha beklemek cok zor benim icin, ama gece girersem tr gunduz oluyor ozaman haberini alirim, eger gece 1gibi acarsam, sabah 9 da yazini gorurum, heralde testi erkenden yaparsinkaydirigubbakcemile3

benim beklenmeyen adet tarihim mart 5. Ins bidaha 9 ay adet olmam:)

kizlar gunaydinnn opuyorumnanaktan

az once testimi yaptim ve pozitif galiba ben hamileyim hala inanamiyorum Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip eder insallah
birazdan hepiniz icin dua edicem canim arkadasim prensesim demistin hic ihtimal bile vermemistim inan cunku en ufak bir belirti dahi yoktu Rabbim tez vakitte sanada nasip edicek insallah bak ben onca sene sonra seytanin bacagini kirdim galiba
nalan,nibo,35.ay,burcu,angel,yaya,ss kizlar bundan sonra dualarim sizlerle insallah Allah tez vakitte sizlerede nasip edicek
negatife okadar cok alismisimki hala inanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…