Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

ayyyy cok sevindimmm arkadasim delikafaduldendelikafadulden masallah
calisma gunlerine az kaldi :kedi: hadi hayirlisi
cok iyi yapmissin havuc kurune baslamakla tatlim inan cok yararliymis burda bir arkadasta oyle hamile kalmisti
hic stres yapma canim iyi seyler dusun ki sonuda iyi olsun insallah
dualarim seninle prensescim Rabbiminde izniyle insallah senden hayirli haberler alicaz :Saruboceq:

Kızlar inanılmaz hastayım iki gündür yatıyorum, çok ağır bir grip geçiriyorum. Umarım bir an önce iyileşebilirim. Bu ay boşa gitsin istemiyorum.

Yarın 6. gün alet benden test isteyecek büyük ihtimalle... Bendeki gelişmeler bu şekilde...

Arkadaslar, nasilsiniz, yeni baslayanlar 3.seviyeye gordunuzmu, hic yazmiyorsunuz.
Dalia sen nasilsin , napiyorsun?

benden iyilik, 3 seviye yi bekliyoruz henuz.
hayirlisi..

iyiyim canim sagol ben beklemedeyim bildigin gibi ayin 24 veya 25 adet olmamam lazim akannehir ama hic umidim yok :umursamaz: neyse hayirlisi olsun alistim artik nasil olsa
sende birkac gune kalmaz 3.seviyeyi gorursun simdiden bol sanslar :jeyyar: tatlim Allah yardimcin olsun

evet yaaa diger kizlar nerde hic kimse ugramiyor artik angelda kayboldu :1no2:

nibocum gecmis olsun tatlim insallah en kisa zamanda iyilesirsin
bol bol c vitamini al ihlamur ic ama 3.seviyeye kadar iyiles tamam mi canim yerimseniben

Bu sabah ilk testimi yaptım tabii daha ilk seviyedeyim.
Bakalım heyecanla bekliyoruz 3. seviyeyi...
Hastalığım da hafiflemeye başladı zaten... Sanırım 3. seviyeye kadar tamamen iyileşirim. Bol bol ıhlamur içiyorum boğazımı yumuşatmak için...

Sizler ne alemdesiniz kızlar?

Yumurta oluşurken ya da çatlarken ağrı olabiliyor jinekoloğum söylemişti canım.
Bu iyiye işaret :teytey:
Bence bu aralar ilişkiye girmeye başlasanız iyi olur... 3. seviye çok yakın gibime geliyor.

Selam arkadaslar , Nasilsiniz

Kizlar bugun 3.seviye gordum, kasiklarim dunki soyledigim gibi agriyor. ama elhmadurillah manotrun 14.gunu 3.seviye gordumhihoyyyt

Son düzenleme:
Selam arkadaslar , Nasilsiniz?
Nibo nasil oldun? bugun daha iyisndir umarim.
Dalia sen nasilsin?

Kizlar bugun 3.seviye gordum, kasiklarim dunki soyledigim gibi agriyor. ama elhmadurillah manotrun 14.gunu 3.seviye gordumhihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyyt ayyyy canim arkadasim cok sevindim tatlimm
simdi bol bol calisma zamani :jeyyar: hayirlisiyla gelicek insallah yegenimiz
ben senden bu ay cok umutluyum dualarim seninle canim :lepi:

Arkadaşlar bana da yardımcı olabilirseniz sevinirim, doktorum clear plan tavsiye etti ama bulamıyorum siz nerden aldınız, internette 135 dolar bizim ülkede 400 tl, internetten getirtsem test çubuklarından nerede bulacağım siz nereden alıyorsunuz?

Selam arkadaslar , Nasilsiniz?
Nibo nasil oldun? bugun daha iyisndir umarim.
Dalia sen nasilsin?

Ben iyiyim çok şükür... İyileştim diyebilirim.
8. günümdeyim tabii haliyle hala 1. seviyedeyim... Bu ay ilk kullanışım ya korkuyorum 3. seviyeyi göremezsem diye... bilmiyorumkismile

Ama valla sana çok sevindimmm yaaa çalışın valla bol bol... alkisalkisalkis
İnşallah bu ay hamiş haberleri veririz birbirimize

Canım hoşgeldin aramıza...

Ben gg'den almıştım maalesef monitör + test çubuk paketi TR'de pahalı... Eğer senin imkanın varsa yurtdışından getirtmek için şansını dene derim...

Bu ay henüz regl olmadıysan bir an önce al çünkü monitörü reglin başlar başlamaz kullanmaya başlıyorsun.

Ben de bu ay ilk kez kullanıyorum umarım ilk seferinde hamile kalabilirim. Yeni bir umut işte boshayallersmile

canım ben amazonda buldum tr ye yolluyorlar oradan almayı düşündüm. Ama bunun çubuklarını her ay getirtmek mümkün olmaz ama gg ye bakacağım teşekkurler.

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi ilk seferde hamile kalırsın :)

Evet çok mantıklı dediğin...
Monitör amazondan testler ggden alınabilir... Hatta ilk sefer testleri de amazondan alıp bir de hamile kalırsan çok şahane olur kaydirigubbakcemile5

Hadi sen de al hemen hep beraber birbirimize destek olalım

hihoyyythihoyyythihoyyyt ayyyy canim arkadasim cok sevindim tatlimm
simdi bol bol calisma zamani :jeyyar: hayirlisiyla gelicek insallah yegenimiz
ben senden bu ay cok umutluyum dualarim seninle canim :lepi:

ins canim ins, dualarinizi bekliyorum. Bugunde 3.seviyede. bu ay 10 test ile bitircem allaha sukur. Incir kurunun yumurtlama catlamasina cok yardimci oldugunu dusunuyorum, yanliz icinde havuclu olani.

Canim hic belli olmaz , belkide hamilesindir bende senden umutluyum zemuszemus

Tesekurler Nibo iyi dileklerin icin. Seninde iyilestigine sevindim

Ilk ay 3.seviye goremeyebilirsin oyuzden stres olma, ilk 3 ay seni taniyormus manitor. ben ilk ay 3.seviye gormustum, ama bu topikte herkez gormedi. eger adetlerin duzenliyse hic korkma her ay 3.seviye gorursun tatlim.

merhaba canim, oncelikle hosgeldin, gercekten iyi bir secim yapmis doktorun, yumurtlama gunlerini tam olarak 4 gun sana soyluyor.
Manitor ise, benim aldigim claer blue manitor. sen hangi ulkede yasiyorsun?

ben turkiyeden almadim, clearblue nun kendi sitesinden aldim, test cubuklarinida amazondan aliyorum, (test cubuklari 30 adet oluyor. 45 dolar)
Manitor burda eczanelerdede satiliyor. gecen gordum eczaneden manitor 200 dolardi. ama ben int ten kendi sitesinden test cubugu , manitor , preseed, ve 7 adet gebelik testi 200 dolar almistim,

Son düzenleme:

Canım ben de Tr deyim clearın sitesine baktım birebir satış yapmıyorlar birtakım dükkanlara yönlenriyor site onlarda da Tr ye gönderim yok. Sadece amazonda var. O senin dediğin seti de gördüm, çok mantıklı aslında ama işte sanırım sen aldığından beri değişmiş Tr yi listeden çıkarmışlar...bilmiyorumkismile

Günaydın kızlar...

Bugün 10.gün hala 1. seviyedeyim...

Ben genelde 30 günde bir regl oluyorum, sanırım 3. seviyeyi 14. günden sonra görürüm gibi geliyor bana... Ama böyle beklemekte çok sıkıcı ve stresli...

GEBELİK OLUŞMA ŞANSININ EN YÜKSEK OLDUĞU GÜNLERİN BELİRLENMESİ-gebelik.org'da hamile kalma olasılığımı 23-28 Şubat veriyor... Benim bugün 1.seviye yine de denemeli miyim sizce?

Yoksa esas doğruyu monitör mü veriyor?

cnm merhaba benimde bugün 9. gün 1.seviyede ama ben 5 aydır kullanıyorum 3.seviyeyi hep gördüm tabi daha hamile kalamadım bu ayda 2.kez preseed kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…