Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Kızlar
Bu ay da olmadı kızlar pazar günü adet gördüm. Anlayacağınız bu sefer olmadı bakalım bir dahaki aya ne olacak. Öööööööf sıkıldım artık, beklemek beni gerçekten yordu vallahi...!!!!
Bu arada daliacığım senin adınada çok üzüldüm. Takma kafana diyecem ama ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyorum, hatta seninle aynı duyguları paylaşıyorum diyebilirim ve bu konuda çok samimiyim. Acayip sinir bir durum biliyorum. Umarım bu sefer tutar canım. Tutmazsada moralini çok bozmamaya çalış.
Bilmiyorum sinirlerimmi bozuk nedir ama sürekli ağlamak istiyorum artık, boğazımda bir düğüm oluştu gitmiyor sanki.
Merhaba arkadaslar, Daliacigim yeni bir ay seni bekliyor, ne guzel, zemuszemus
pozitif olalim arkadaslar, guzel ve olumlu duselim , olumlu olsun, dun aksam bir yazi okudum, herseyde vardir bir hayir, ( hayirsiz bir cocuk olmaktansa , )zamani bekleyip, hayirli evlatlar nasip et diye dua etmemiz gerekiyormus,
Nalan biz seni cok iyi anliyoruz, rabbim yar ve yardimcin olsun, bazen oyle duygusal donemler oluyor, ama bak adet olmusun, ve yeni bir aya girdin, Allahtan manitor gibi , yumurtlama gunlerini belirleyen teknolijiler var, yoksa ne olacakti:çok üzgünüm:
Morelimizi yuksek tutmamiz gerekiyor, birbirimize destek olmamiz gerekiyor.
Liste konusunda, sadece manitor kullanan liste olmayacak tabi, gun gun takibi yapilmasi gerekiyor, fakat herkez topigi okuyup ciktigi icin yani yazmadagi icin, onun takibi cok zor olur. Ama listenin takibini yaparsaniz bende mutlu olurum ve destek olurum.
uzulme nalancim demekki hayirlisi boylemis insallah gelecek ay gelir melegin
evet en kotusude beklemesi en azindan gunu belli olsa beklemek insani yormaz strese girmez :bbo:
sagol canim uzulmedim desem yalan olur uzuldum ama sabirla beklemekten baska carem yok malesef :umursamaz: zaten artik alistim o kadar sure ugrasinca birde sonu hep husran olunca insan ister istemez alisiyo -tatlicadiarzu-
insallah bu yil hepimiz guzel haberler veririz :CüvCüv:
Merhaba arkadaslar, Daliacigim yeni bir ay seni bekliyor, ne guzel, zemuszemus
pozitif olalim arkadaslar, guzel ve olumlu duselim , olumlu olsun, dun aksam bir yazi okudum, herseyde vardir bir hayir, ( hayirsiz bir cocuk olmaktansa , )zamani bekleyip, hayirli evlatlar nasip et diye dua etmemiz gerekiyormus,
Nalan biz seni cok iyi anliyoruz, rabbim yar ve yardimcin olsun, bazen oyle duygusal donemler oluyor, ama bak adet olmusun, ve yeni bir aya girdin, Allahtan manitor gibi , yumurtlama gunlerini belirleyen teknolijiler var, yoksa ne olacakti:çok üzgünüm:
Morelimizi yuksek tutmamiz gerekiyor, birbirimize destek olmamiz gerekiyor.
Liste konusunda, sadece manitor kullanan liste olmayacak tabi, gun gun takibi yapilmasi gerekiyor, fakat herkez topigi okuyup ciktigi icin yani yazmadagi icin, onun takibi cok zor olur. Ama listenin takibini yaparsaniz bende mutlu olurum ve destek olurum.
İnşallah canım. Umarım en kısa zamanda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıurız. Allah her şeyin hayırlısını verir inşallah... Sende moralini bozmamaya çalış kendine ii bak gerisi gelir zaten...
cnm nekadar süre kullandın ve nasıl kullandıgını anlatırmısın
Selam arkadaslar, nasilsiniz? ben yazmassam kimse yazmiyor zemuszemus
Nasil gidiyor hanimlar?
Dalia ne durumdasin?
benden iyilik, bugun adetin 2.gunundeyim, yarin klomen baslayacagim ins, sabah aksam gunde 2 adet. bu ay cook pozitif olacagimopuyorumnanaktan hayirlisi....
Selam kızlar,
Ben şu anda yazmıyorum birşeyler çünkü adetime daha 6-7 gün var ama hep sizi takip ediyorum. Beni unutmayın diye kendimi hatırlatayım dedim. hihoyyyt
Hepinizi öpüyorum mucx...
Selam hanimlar nasilsiniz. bugun manitorun pili ni degistirdim, demek 8 aya kadar pil bitmiyormus.test edildi onaylandi:)
bugun 6.gunumdeyim, ama test istemedi, ods artik hesapli davranmaya karar verdi heraldebayanssulusmile
incir kurune devam ediyorum ben. siz ler kur yapiyormusunuz?
Iyi haftasonlari ...
Kızlar ben az önce regl oldum. Saat şu an 18.30 sanırım monitörü yarın sabah açmam gerekiyor. Başka yapmam gereken birşey yok galiba şimdilik. Çok heyecanlıyım boshayallersmile
Bu arada biz yarın eşimle yemeğe gideceğiz... Gideceğimiz yerin özel bir programı varmış. Umarım güzel geçer. zemuszemus
Evet Daliacigim , sen yat dinlen, bisey yapma. Hayirlisi..
Incir kurunu, 7 adet inciri 2 ye kesiyorum, 500lt suyu kaynatip icine atiyorum 6 dk kayniyor, sonra bir orta boy havucu 4e kesip icine koyup 4 dk daha kaynatiyorum. toplam 10 dk kaynamis oluyor, sonra icinddekileri suzup, sabah kahvaltidan once ,aksam yemekten once iciyorum. Tadi cok guzel.
ustelik bugun 7.gunum olmama ragmen, hafif 2 cizgi cikti cubukta:) ise yaradigini dusunuyorum. Keciboynozu bulamadik burda, bugun tekrar bakicam bulursak daha gec kalmis degiliz.
havuc kuru nu niye yapicaksin? o kurun ne ozelligi var canim?
Sevgililer gunu icin dusunup tasiniyorum, guzel bir aksam yemegi hazirlamiyi dusunuyorum romantik mumlu falan. ama hediyeyi son gune biraktim , ne alacagima henuz karar vermedim. Bide guzel bir pasta yapmayi dusunuyorum.