• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Ya kızlar liste oluşturmuşsunuz bu listeye bi şey yazmamız lazım nedir? Yoksa sadece monitör kullananları mı yazdınız?

Bu arada her zaman yazmasamda 2-3 günde bir girip yazılanları okuyorum sakın buradan uzak kaldığımı sanmayın, ama bazen o kadar yorulmuş olyorum ki yazı yazacak halim kalmıyor valla.

Yeni katılan bütün arkadaşlara aramıza hoş geldiniz diyorum. Kusura bakmayın arkadaşlar, kendi derdimi anlatmaktan sizlere merhaba demeyi neredeyse atlıyordum.
Umarım en yakın zamanda hamiş haberlerinizi alırız kızlar.

Selam Kızlar

Bu ay da olmadı kızlar pazar günü adet gördüm. Anlayacağınız bu sefer olmadı bakalım bir dahaki aya ne olacak. Öööööööf sıkıldım artık, beklemek beni gerçekten yordu vallahi...!!!!

uzulme nalancim demekki hayirlisi boylemis insallah gelecek ay gelir melegin
evet en kotusude beklemesi en azindan gunu belli olsa beklemek insani yormaz strese girmez :bbo:

Bu arada daliacığım senin adınada çok üzüldüm. Takma kafana diyecem ama ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyorum, hatta seninle aynı duyguları paylaşıyorum diyebilirim ve bu konuda çok samimiyim. Acayip sinir bir durum biliyorum. Umarım bu sefer tutar canım. Tutmazsada moralini çok bozmamaya çalış.
Bilmiyorum sinirlerimmi bozuk nedir ama sürekli ağlamak istiyorum artık, boğazımda bir düğüm oluştu gitmiyor sanki.

sagol canim uzulmedim desem yalan olur uzuldum ama sabirla beklemekten baska carem yok malesef :umursamaz: zaten artik alistim o kadar sure ugrasinca birde sonu hep husran olunca insan ister istemez alisiyo -tatlicadiarzu-
insallah bu yil hepimiz guzel haberler veririz :CüvCüv:

Merhaba arkadaslar, Daliacigim yeni bir ay seni bekliyor, ne guzel, zemuszemus
pozitif olalim arkadaslar, guzel ve olumlu duselim , olumlu olsun, dun aksam bir yazi okudum, herseyde vardir bir hayir, ( hayirsiz bir cocuk olmaktansa , )zamani bekleyip, hayirli evlatlar nasip et diye dua etmemiz gerekiyormus,

Son düzenleme:
pozitif olalim arkadaslar, guzel ve olumlu duselim , olumlu olsun, dun aksam bir yazi okudum, herseyde vardir bir hayir, ( hayirsiz bir cocuk olmaktansa , )zamani bekleyip, hayirli evlatlar nasip et diye dua etmemiz gerekiyormus,

Nalan biz seni cok iyi anliyoruz, rabbim yar ve yardimcin olsun, bazen oyle duygusal donemler oluyor, ama bak adet olmusun, ve yeni bir aya girdin, Allahtan manitor gibi , yumurtlama gunlerini belirleyen teknolijiler var, yoksa ne olacakti:çok üzgünüm:
Morelimizi yuksek tutmamiz gerekiyor, birbirimize destek olmamiz gerekiyor.
Liste konusunda, sadece manitor kullanan liste olmayacak tabi, gun gun takibi yapilmasi gerekiyor, fakat herkez topigi okuyup ciktigi icin yani yazmadagi icin, onun takibi cok zor olur. Ama listenin takibini yaparsaniz bende mutlu olurum ve destek olurum.

Desteğin için teşekkür ederim cnm. Sen nasılsın bu arada? Haklısın moralimizi yüksek tutmamız lazım ama napalım insanın siniri bozuluyor bazen. Bugünlerde geçecek elbette ama insanoğlu işte her şey hemen olsun istiyo....
Valla monitör bugün 3. günü gösteriyor bende yani 3-4 güne kadar test ister herhalde yine. Ben elimden geldiği kadar sık girmeye çalışıyorum ama her zaman yazamaya biliyorum. Bundan sonra daha düzenli girip elimden geldiği kadar günlük yazmaya çalışırım.
Kendine ii bak canım...

uzulme nalancim demekki hayirlisi boylemis insallah gelecek ay gelir melegin
evet en kotusude beklemesi en azindan gunu belli olsa beklemek insani yormaz strese girmez :bbo:

sagol canim uzulmedim desem yalan olur uzuldum ama sabirla beklemekten baska carem yok malesef :umursamaz: zaten artik alistim o kadar sure ugrasinca birde sonu hep husran olunca insan ister istemez alisiyo -tatlicadiarzu-
insallah bu yil hepimiz guzel haberler veririz :CüvCüv:

İnşallah canım. Umarım en kısa zamanda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıurız. Allah her şeyin hayırlısını verir inşallah... Sende moralini bozmamaya çalış kendine ii bak gerisi gelir zaten...

Nalan biz seni cok iyi anliyoruz, rabbim yar ve yardimcin olsun, bazen oyle duygusal donemler oluyor, ama bak adet olmusun, ve yeni bir aya girdin, Allahtan manitor gibi , yumurtlama gunlerini belirleyen teknolijiler var, yoksa ne olacakti:çok üzgünüm:
Morelimizi yuksek tutmamiz gerekiyor, birbirimize destek olmamiz gerekiyor.
Liste konusunda, sadece manitor kullanan liste olmayacak tabi, gun gun takibi yapilmasi gerekiyor, fakat herkez topigi okuyup ciktigi icin yani yazmadagi icin, onun takibi cok zor olur. Ama listenin takibini yaparsaniz bende mutlu olurum ve destek olurum.

evet arakadasim yeni bir ay beni bekliyor eyvahedigeldismile pazartesi kontrolum var bakalim doktor ne diycek kafamçokkarıştı insallah bu da negatif olmaz ne zor ismis kucucuk bir bebege sahip olmak mafoldumben
ama biliyorum Rabbim zamani geldiginde bizlerede nasip edicek insallah :Saruboceq:
sen nasilsin arkadasim monitoru hala kullaniyormusun ?

İnşallah canım. Umarım en kısa zamanda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıurız. Allah her şeyin hayırlısını verir inşallah... Sende moralini bozmamaya çalış kendine ii bak gerisi gelir zaten...

sagol tatlim opuyorumnanaktan moralimi bozmamak icin olumsuz hicbirsey dusunmemeye calisiyorum bol bolda dua ediyorum hem kendim icin hemde sizler icin insallah Allah dualarimizi kabul eder :Saruboceq:

Selam kızlar,

Ben şu anda yazmıyorum birşeyler çünkü adetime daha 6-7 gün var ama hep sizi takip ediyorum. Beni unutmayın diye kendimi hatırlatayım dedim. hihoyyyt

Hepinizi öpüyorum mucx...

cnm nekadar süre kullandın ve nasıl kullandıgını anlatırmısın

kızlar uzun uzun yazamayacagım maalesef .. eski sayfalarda cok detaylı yazılarım va

monitoru kullandıgım ilk ay hamile kaldım ben.. adetlerim duzensizdi. 10 denemiştik. once bitki kurleri ile adetlerii duzene koydum. sonra aleti kullandım. sansa ilk ay hamile kaldım. ama ben artık olmaz diye vazgecmiştim. kafamdan atmıstım. o zaman oldu..

Selam arkadaslar, nasilsiniz? ben yazmassam kimse yazmiyor zemuszemus

Nasil gidiyor hanimlar?

Dalia ne durumdasin?

benden iyilik, bugun adetin 2.gunundeyim, yarin klomen baslayacagim ins, sabah aksam gunde 2 adet. bu ay cook pozitif olacagimopuyorumnanaktan hayirlisi....

canim demek adet oldun cok sevindim kaydirigubbakcemile5
tedavin hayirli ugurlu olsun arkadasim bu ay hayirlisiyla yegenimiz gelicek insallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Selam kızlar,

Ben şu anda yazmıyorum birşeyler çünkü adetime daha 6-7 gün var ama hep sizi takip ediyorum. Beni unutmayın diye kendimi hatırlatayım dedim. hihoyyyt

Hepinizi öpüyorum mucx...

merak etme canim unutmayizz yerimseniben
insallah bir hafta sonra sendende hayirli haberler aliriz

kizlar bugun benimde doktorda randevum vardi catlama ignemi oldum yarin sabah asilamam var
eger buda olmassa eylule kadar doktorun d sini bile duymak istemiyorum monitor disinda hicbirsey yapmiycam
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah

Canim evet 49.gunde adet oldum, bende cok mutlu oldum, ama agrili geciyor, ve yattim 2-3 gunden beri. ama olsun adet oldum ya onemli olan o.

Son düzenleme:
Selam hanimlar nasilsiniz. bugun manitorun pili ni degistirdim, demek 8 aya kadar pil bitmiyormus.test edildi onaylandi:)

bugun 6.gunumdeyim, ama test istemedi, ods artik hesapli davranmaya karar verdi heraldebayanssulusmile

incir kurune devam ediyorum ben. siz ler kur yapiyormusunuz?

Iyi haftasonlari ...

selam tatlim opuyorumnanaktan nasilsin ?
ben dinleniyorum malum asilandimya :utangac:esim pazar gunune kadar is yapmami yasakladi isten gelince kendi yapiyor kafamçokkarıştı

demek senin piller 8 ayda bitti benim de yakindir bitmesi Allahtan evde yedekleri var cunku o pilleri bulmak biraz zor bizim burada :bbo:
prensescim ben sadece ilk ay 6.gunu test yaptim diger aylar hep 7.gunumde istedi
incir kurunu nasil yapiyorsun tatlim? ben kur falan yapmadim :umursamaz:artik ugrasmak zor geliyor
aslinda esime havuc kuru kendim icinde sogan kuru yapmak istiyorum ama sonrada vazgeciyorum neyse belki ilerliyen aylarda yaparim

kizlar sevgililer gunu icin ozel birseyler yapicakmisiniz ?:kedi:

Kızlar ben az önce regl oldum. Saat şu an 18.30 sanırım monitörü yarın sabah açmam gerekiyor. Başka yapmam gereken birşey yok galiba şimdilik. Çok heyecanlıyım boshayallersmile

Bu arada biz yarın eşimle yemeğe gideceğiz... Gideceğimiz yerin özel bir programı varmış. Umarım güzel geçer. zemuszemus

Evet Daliacigim , sen yat dinlen, bisey yapma. Hayirlisi..

Incir kurunu, 7 adet inciri 2 ye kesiyorum, 500lt suyu kaynatip icine atiyorum 6 dk kayniyor, sonra bir orta boy havucu 4e kesip icine koyup 4 dk daha kaynatiyorum. toplam 10 dk kaynamis oluyor, sonra icinddekileri suzup, sabah kahvaltidan once ,aksam yemekten once iciyorum. Tadi cok guzel.

Son düzenleme:
Kızlar ben az önce regl oldum. Saat şu an 18.30 sanırım monitörü yarın sabah açmam gerekiyor. Başka yapmam gereken birşey yok galiba şimdilik. Çok heyecanlıyım boshayallersmile

Bu arada biz yarın eşimle yemeğe gideceğiz... Gideceğimiz yerin özel bir programı varmış. Umarım güzel geçer. zemuszemus

yeni ay yeni umut nibocum insallah melegin bu ay gelir canim :Saruboceq:
insallah geceniz guzel gecmistir :)

Evet Daliacigim , sen yat dinlen, bisey yapma. Hayirlisi..

Incir kurunu, 7 adet inciri 2 ye kesiyorum, 500lt suyu kaynatip icine atiyorum 6 dk kayniyor, sonra bir orta boy havucu 4e kesip icine koyup 4 dk daha kaynatiyorum. toplam 10 dk kaynamis oluyor, sonra icinddekileri suzup, sabah kahvaltidan once ,aksam yemekten once iciyorum. Tadi cok guzel.

ustelik bugun 7.gunum olmama ragmen, hafif 2 cizgi cikti cubukta:) ise yaradigini dusunuyorum. Keciboynozu bulamadik burda, bugun tekrar bakicam bulursak daha gec kalmis degiliz.

havuc kuru nu niye yapicaksin? o kurun ne ozelligi var canim?

Sevgililer gunu icin dusunup tasiniyorum, guzel bir aksam yemegi hazirlamiyi dusunuyorum romantik mumlu falan. ama hediyeyi son gune biraktim , ne alacagima henuz karar vermedim. Bide guzel bir pasta yapmayi dusunuyorum.

insallah guzel romantik bi gece gecirmissinizdir arkadasim :)

hadi hayirlisi prensescim ben bu ay senden umutluyum hayirlisiyla yegenimiz gelicek insallah :Saruboceq:
havuc kuru spermleri cogaltiyomus tatlim gerci bizde oyle bir sorun yok ama birkac milyon daha cogalirsa zarari olmaz dimi ama :jeyyar:
bu arada biz sevgililer gunu icin ozel birsey yapmadik birkac gundur disari cikamadigim icin disariya cikip bir yemek yedik sadece

Son düzenleme:
Back