sizede merhaba kızlar ben 6 yıldır uğraşıyorumozaman dogru tatlim :lepi: ama monitoru bu saatte calistirdigin icin sorun olabilir cunku biliyorsun testleri sabah ilk idrarinla yapman gerek :bbo:
bu arada aramiza hosgeldin canim Şeniz
monitorde bu ilk ayinmi ?
Hosgeldin Nursetcigim, dijital olani derken, manitor kullaniyorsun bizim gibi sanirim.
evet dalianinki gibi, adetin kacinci gunundeysen m tusunu basili tutup m1 m2 m3 yapicaksin.
fakat aksam calistirman olmaz canim, sabah ilk idrarinin nezaamn yapiyorsan ozaman calistir, mesela ise gitmeden once calistirirsan ,hergun ayni saatte calistirip, adetin6.gunude idrar testi yapicaksin.
yalnız ben buay dhea başladım bunun etkisi olurmu monitörö
Canim ne yazdigini anlamadim? zaten yeni adet olmusun, bu ay kullanman, cok isabetli bir karar, daha once kulllandigin zamanlar 3.seviye gordunmu?[/QUOTE
evet gördüm
her defasında görüyordum ama biraz geç yumurtlıyordum
dhea dediğim ilaç yumurta kapasitesini iyileştiriyor o yüzden monitörü etkilermi?diye sordum
Demek tutmadibilmiyorumkismile:çok üzgünüm:
Adet oldunmu canim? yoksa belirti yokmu diye tutmadi dedin?
Canim hicbir zaman umudunu kaybetme, adetlerin duzenli, duzenli yumurtlama oluyorsun, sperm kalitee bir problem yok, yani hic bir problemin yok, oyuzde sukretmelisin. Birgun anne olucaksin, ihtimalin cok yuksek bunu unutma tamammi a.s
asilama yine denersin, olmadi tup bebekkaydirigubbakcemile5
Rabbim hepimizi goruyor, ne istedigimizi biliyor, demekki hayirlisi buymus:Saruboceq:
KOLAY HAMILELIK MANITORU KULLANANLAR LISTESI
Prenses88
Dalia
35.ay
Nallan_nalan
Fosn
Nibo
Nusret1978
mrb kızlar öncelikle Allah hepinizin yardımcısı olsun. eskilerden bitek dalia ve prenses var sanırım bende bu aletle hamile kaldım 2 gün sonra 5, ayımı dolduruyorum ve inş. nasipse bir kızım olcak Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar isteyipte kavuşamamk cok zor inş. en kısa zamanda bu mutlu haberi sizlerde alırsınız bol bol dua edin .
Rica ederim arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ins listemize en kisa zamanda hamile diye de ekleriz.aklinialirimsmile
Nursel1978 naptin canim, manitoru bu sabah calistirdinmi? merak ettim.
35,ay sen naptin, arada giriyorsun, fakat hergun bekleriz :hulya:kaydirigubbakcemile3
Eger adetin kacinci gununde oldugunuzu soylerseniz listeye ekleyebilirz.
mrb kızlar öncelikle Allah hepinizin yardımcısı olsun. eskilerden bitek dalia ve prenses var sanırım bende bu aletle hamile kaldım 2 gün sonra 5, ayımı dolduruyorum ve inş. nasipse bir kızım olcak Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar isteyipte kavuşamamk cok zor inş. en kısa zamanda bu mutlu haberi sizlerde alırsınız bol bol dua edin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?