Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

ozaman dogru tatlim :lepi: ama monitoru bu saatte calistirdigin icin sorun olabilir cunku biliyorsun testleri sabah ilk idrarinla yapman gerek :bbo:
bu arada aramiza hosgeldin canim Şeniz
monitorde bu ilk ayinmi ?
sizede merhaba kızlar ben 6 yıldır uğraşıyorum
hayır 2008 de aldım 3 defa falan kullandım şimdi okadar zamandan sonra
tekrar kullanıcam
acaba sabahmı çalıştırsaydım?

yalnız ben buay dhea başladım bunun etkisi olurmu monitörö

destegin icin sagol arkadasim Şeniz daha adet olmadim ama geldi gelecek adet sancilarim var galiba biraz erken gelicek kötükedihüso

Bu listeye eklenmek çok güzel yaaa :)
Her gece hepimize dua edicem kızlar...
ınayetle hamile kalıcaz biliyorum :)

mrb kızlar öncelikle Allah hepinizin yardımcısı olsun. eskilerden bitek dalia ve prenses var sanırım bende bu aletle hamile kaldım 2 gün sonra 5, ayımı dolduruyorum ve inş. nasipse bir kızım olcak Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar isteyipte kavuşamamk cok zor inş. en kısa zamanda bu mutlu haberi sizlerde alırsınız bol bol dua edin .

evet canim prensesle biz hala buradayiz ne biz monitoru nede monitor bizi birakmiyo malesef kaydirigubbakcemile3
demek prensesin geliyor inan cok sevindim insallah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder :Saruboceq:

ben 24.gundeyim iki gun sonra adet olucam malesef laelaelaelaelae

Güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim. İnşallah çook sağlıklı, zeka küpü ve annesine babasına hayırlı bir kızın olur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…