Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende uzun zamandır yazmamıstım.. 01.01.2010 da dogum yaptım. 2009 nisan ayında monitor ile hamile kalmıstım. herkese tavsiye ederim
kızlar bende uzun zamandır yazmamıstım.. 01.01.2010 da dogum yaptım. 2009 nisan ayında monitor ile hamile kalmıstım. herkese tavsiye ederim
--------------------------------------------------------------------------------
KOLAY HAMILELIK MANITORU KULLANANLAR LISTESI
Prenses88 , :klomed baslayacak
Dalia :Adetin 24.gunu
35.ay
Nallan_nalan
Fosn
Nibo
Nusret1978 : adetin3.gunu
:hulya: Sanal orgu ormeye basladim:) canim yaa hayirli ugurlu olsun, napalim nasip, adet olmanda guzel , canini SIKma.
buarada ben gene biseyler arastiriyorum, fertilaid diye bir vitamin, dogurganligi sagliyormus, adetlerini duzene sokuyormus vs vs. dun nette arastirirken, tesaduf burcunun topigi ne geldim, oda kullaniyormus, adetlerim duzene girdi yazmis,
yani bir denemek istiyorum aslinda, ilk bir ayda hamile kalanda olmus, 3 ay sonra hamile olanda olmus. oncelikle doktoruma danismak istiyorum.
Gerci esime soyledim, artik bukadar kafani takma hayirlisi dedi, ..
cnm nekadar süre kullandın ve nasıl kullandıgını anlatırmısın
Allah bagislasin Larmecigim. Kac ay kullanmistin manitoru? adetlerin duzenlimiydi, bide her ay 3.seviye goruyormuydunbayanssulusmile cok soru sormamisimdir umarimopuyorumnanaktan
Yaa kafama takmayim diyorum hergun kendimi sakinlestiriyorum, okudukca arastirdikca daha cok endise kapliyor beni:sinifsinif:eyvahedigeldismile
klomen kullananlarda kist olusuyormus, olusan kist adet kanamasiyla atiliyormus fakat atilmayadabiliyormus...................................
yani ben 2 ay 50mg klomen kullandim takipsiz, bide bu ay baska doktor 100mg.verdi takipsiz, hadi kist olusursa, yada olusmussa, ben turkiyeye gidesiye nisana kadar, ultrasana girme durumumda yok
artik cok bunladim, isyan etmek istemiyorum allaha, ama gozyaslarimi tutamiyorum, imtihanmi yasiyorum nedir, addetlerim duzenliyken duzensiz oldu, yumurtlama duzenliyken duzensiz oldu, morelim cok bozuk , Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Yaa kafama takmayim diyorum hergun kendimi sakinlestiriyorum, okudukca arastirdikca daha cok endise kapliyor beni:sinifsinif:eyvahedigeldismile
klomen kullananlarda kist olusuyormus, olusan kist adet kanamasiyla atiliyormus fakat atilmayadabiliyormus...................................
yani ben 2 ay 50mg klomen kullandim takipsiz, bide bu ay baska doktor 100mg.verdi takipsiz, hadi kist olusursa, yada olusmussa, ben turkiyeye gidesiye nisana kadar, ultrasana girme durumumda yok
artik cok bunladim, isyan etmek istemiyorum allaha, ama gozyaslarimi tutamiyorum, imtihanmi yasiyorum nedir, addetlerim duzenliyken duzensiz oldu, yumurtlama duzenliyken duzensiz oldu, morelim cok bozuk , Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Daliacigim hayirli ugurlu olsun, ins bu ay tutar. senin icin dua edicem, butun bebek isteyenler icin dua edicem.
Benim morelim iyi diildi oyuzden ugramadim. ama bugun iyyim allaha sukur. gebelik testi yaptim bugun, neolur ne olmaz diye, negatif tabi, adet olmayi bekliyorum hala.
Nibo canim destegin icin cok tesekkur ederim, gercekten bana morel oldu, bende senin gibi dusunuyorum insan hic bir zaman umuitsizlige dusmemesi gerekli, olumlu konusmasi gerekli fakat bazen mumkun olmuyor...
sanada cok gecmis olsun.
optum tatlim
sagol canim arkadasim opuyorumnanaktan hakkimizda hayirlisi tutarsa iyi olur ama tutmassada eylule kadar hic bir sey yapmayi dusunmuyorum kesinlikle eyvahedigeldismile sadece monitoru kullanicam
bende senin icin dua edicem insallah Rabbim tez zamanda melegini gonderir :Saruboceq::Saruboceq: istersen bir doktorunu tekrardan ara sor tatlim belki baska bir ilac verir adet olman icin
Sagol Daliacgim, evet tutmassa Eylule kadar beklersin, sonrada tup bebek ins, ama benim duyduklarima gore, asilama tumuyorsa, kendi haline biraktigin zaman cok rahat gebe kalabiliyorsun, oyuzden asilama tutmassa uzulme tamammiolumunekankayizsmile.. zaten senin bir problemin yok, sadece sol yumurtlama bazen olmuyor demis doktor, oda hamile olamamana sebep diil bence. Rabbim hayirlisi versin ins, duadan unutma benide.
Sen doktoru ara, baska ilacmi versin diyorsun? olurmu sence? bi 10 gunluk ilac verirse, bide ilac bitince adet olmuyorsun hemen zaten, bir hafta bekle, 15 gun gecmis olacak, ben simdi olurununa biraktim ama.... belkide, tel acarim, cunki sorcagim baska bir konu var, hani demistim ya adetin 17,gunu kullanmak icin jel vermisti diye, dun almaya gittim, 300 dolarmis, sigortamizda karsilamiyor, doktora soyleyip onun yerine baska bir ilac yazmasini soyleyecegim, o siradada hala adet olmadigimi soylemeyi dusunuyorum. :uhm: