Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

evet canim bir hafta sonra belli olucak CADIARZU bir belli olsaydi asilamanin en zor kismi beklemesi eyvahedigeldismile insan ister istemez stres yapiyor ama sonuc ne olursa olsun bikmadan yola devam elbet birgun Rabbim bizlerede vericek insallah :Saruboceq:

canim sen bana bakma arada bir isteristemez stres oluyorum ama umudum olmasa onca igne yapip birsuru aciyi cekermiydim yerimseniben umudum herzaman var ama bazende acaba hic anne olamiycakmiyim diye dusunmeden de edemiyorum mafoldumben
belki sizlerede oluyordur bilmiyorum bu kadar uzun sure isteyince belkide ondandir :bbo:
acaba senin monitor neden 11 cubuk istedi CADIARZU kacinci gun test istemege basladiki ?
gelcek ay ilk gun kullandigin cubugu ikinci gunde kullanirsin cunku o gunlerde yumurtlama olmaz o yuzden bir sorun olacagini zannetmiyorum tabi yine sen bilirsin

O zaman ben gün içerisinde aklıma geldikçe açarım monitörü. Bu arada adet dönemi başladığında tekrar M 1 olarak mı çalıştırmam gerekiyor?:sm_confused:

evet tatlim gun icerisinde acip bakarsan bir problem olmaz adet donemi basladiginda da tekrardan m1 olarak calistirirsin zemuszemus

Dalia evet seni anlayabiliyorum, en zoru bekleme asamasi.. ama az kalmis, ins sonuc ne olursa olsun hayirlisi olsun.

Son düzenleme:

daliacım sorun sendemi yoksa bi neden yokmu yani eşinin sperm analizi yapıldı mı? bizde eşimde sorun çıktı hareketlilik %0 a yakın yani çok kötü bendende rahim filmi istediler, zorlu bi sürece giriyoruz umutlar azaldı, bu şekilde olupta hamile kalan var mıdır acaba, doktor en kısa zamanda aşılamaya başlanmalı 2 denemede olmazsa tüp bebek dedi, erkekle ilgili bu tarz sorunla karşılaşan varsa ve bana sonuçlarını yazarsa sevinirim..

canim cok gecmis olsun ama canini sikma biliyorsun artik tipta herseyin caresi var
bebislerimiz gelsinde asilma tup ne farkeder biliyorum cok zor bir surec ama inan bana Allah sabri da veriyo biliyorsun benim bu ikinci asilamam gelcek ayda ucuncuyu deniycem oda olmassa yazin tatil donusu tup bebek denemek istiyoruz
esimde bende butun tetstleri yaptirdik hic bir sorun yok dendi ama ikinci asilamin yapildigi gun sag overimde pco oldugunu ogrendim doktora sordugumda onemli birsey degil dedi :umursamaz:
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin :Saruboceq:
sen inan sakin ha sakin umudunu kaybetme Rabbim ol diycek ve bebislerimiz olacak insallah

bu arada esine keci boynuzu kurunu uygulamaya basla esin sigara kullanmiyosa havuc kurunude uygulayabilirsin

evet az kaldi tatlim kaydirigubbakcemile2 Allah hakimizda hayirli olani versin :Saruboceq:
prensescim hayirlisiyla git hayirlisiyla gel tatlim heyecanini tahmin edebiliyorum biz temmuzda gidicez ona ragmen bazen dusundukce heyecanlaniyorum delikafadulden

evet canim temmuzda halamin kizinin dugunu var ona gidicez kismetse zemuszemus
ama hamile olursam herhalde gidemeyiz :umursamaz: artik bir sonraki sene bebekle giderim boshayallersmile
ayy sorma tatlim burada da ayni sorun var kilolari dusurduler gectigimiz yaz
gelirken sorun oluyo cunku bir suru alisveris yapiyoruz yerimseniben
prensescim baska konulardan bahsetmekle iyi ediyorsun tatlim icimiz disimiz bebek oldu vallahi onunla yatip onunla kalkiyoz resmen kaydirigubbakcemile3

aramıza hoşgeldin cnm ben monitöre 2 ay ara vermiştim bu ay tekrar başladım çünkü bu ay birde preseed kullanıcam inşallahhhhhhhhhh güzel haberleri burdan birbirimize veririz

Teşekkürler canım inşallah en kısa sürede verelim o haberleri :Saruboceq:

Canım monitörü Şubatın 13-15i gibi kullanıcam, maalesef bu ayı kaçırdım.
İlk mesajımda da belirtmiştim, bu ay predictorun ovulasyon kitini kullanıyorum ama reglimden bu yana 15 gün geçti hala yumurtlamadım :sm_confused:

Adet sokturucu iceli 4 gun gecti, civanpercemi bitkisi sabah aksam iciyorum, ama hala adet olamadim oyy oyyybilmiyorumkismile

arkadaşım bende clear blue dijital olanını kullanıyorum fakat ben bayadır kullanmıyorum
benim ayın 26 ocak adet oldum bu ay çalıştırmak istiyorum bana yadımcı olurmusun m 1
m2 m3 görene kadar basılımı tutucam acaba

canim sen monitorumu kullaniyorsun ?
anladigim kadariyla 26 ocakta yani dun adet olmussun eger oyleyse monitoru yarin sabah calistir ve m3 getir

Adet sokturucu iceli 4 gun gecti, civanpercemi bitkisi sabah aksam iciyorum, ama hala adet olamadim oyy oyyybilmiyorumkismile

canim merak etme birkac gune kalmaz gelir sempatiksalakcinni

prensescim benim bu defada asilamam tutmadi tatlim :1no2: demekki zamani gelmemis deyip kendimi teselli ediyorum ama bir taraftanda mafoldumben icim icimi yiyor acaba anne olamiycakmiyim diye eyvahedigeldismile

az önce çalıştırıp m3 yaptım

25 ocakta lekelendim diye bugüne m3 yaptım doğrumu

ozaman dogru tatlim :lepi: ama monitoru bu saatte calistirdigin icin sorun olabilir cunku biliyorsun testleri sabah ilk idrarinla yapman gerek :bbo:
bu arada aramiza hosgeldin canim Şeniz
monitorde bu ilk ayinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…