Canim bende iyyim, doktor adet sokturucu tablet, 5 adet verdi, yarin son tableti icicem, ama kacgun sonra adet olurum bilmiyorum?
Dalia, herkezde belirti olmuyormus, 1 hafta sonra belli olucak demek, hayirlisi bakalim, umutsuzluga dusme hayatim, herseyde vardir bir hayir. opuyorumnanaktan
Bana moral veriyosun kendin niye umutsuzluğa kapılıyosun bakim? Sakın moralini bozma tamam mı? Eninde sonunda olacak nasıl olsa onun için çalışmaya devam etmeliyiz. Artık her şeyin bi çözümü var tıpta. Bazıları daha çabuk ve sorunsuz başarıyor bazılarınında biraz daha uzun sürüyor napalım. Bizim bebişler nazlı çıktı hemen gelmek istemiyorlar. Boşver bu sayede daha da değerli olurlar...
Bende 11. gün olmasına şaşırdım 14. gün falan bekliyodum çünkü 28-30 günde bir adet görüyorum. Bakalım şimdi artık beklemedeyiz. Şubat ayının ilk haftalarında belli olur ne olduğu. ılk ay için monitötün sizi tanıma ayı deniliyor ama bakalım.
Ya bu arada ilk ay 11 çubuk kullandırdı bana monitör, bir dahaki aya 9 çubuk yeter mi yoksa yeni bi kutu alayım mı bilemedim. Ne dersin?
O zaman ben gün içerisinde aklıma geldikçe açarım monitörü. Bu arada adet dönemi başladığında tekrar M 1 olarak mı çalıştırmam gerekiyor?:sm_confused:
evet canim bir hafta sonra belli olucak CADIARZU bir belli olsaydi asilamanin en zor kismi beklemesi eyvahedigeldismile insan ister istemez stres yapiyor ama sonuc ne olursa olsun bikmadan yola devam elbet birgun Rabbim bizlerede vericek insallah :Saruboceq:
daliacım sorun sendemi yoksa bi neden yokmu yani eşinin sperm analizi yapıldı mı? bizde eşimde sorun çıktı hareketlilik %0 a yakın yani çok kötü bendende rahim filmi istediler, zorlu bi sürece giriyoruz umutlar azaldı, bu şekilde olupta hamile kalan var mıdır acaba, doktor en kısa zamanda aşılamaya başlanmalı 2 denemede olmazsa tüp bebek dedi, erkekle ilgili bu tarz sorunla karşılaşan varsa ve bana sonuçlarını yazarsa sevinirim..
Dalia evet seni anlayabiliyorum, en zoru bekleme asamasi.. ama az kalmis, ins sonuc ne olursa olsun hayirlisi olsun.
Bende simdiden Turkiye gitme moduna girdim:) heycanliyim. 2 yil olacak .
Manitor artik bende arada acicam. Sagol soyledigin icin.
Nalan demekki erken yumurtlama oluyormus sende, bende bir keresinde manitorun 9.gunu 3.seviye gormustum, yani seninki 11 normal , her ay ayni gunde yumurtlama olmaz zaten, gelecek ay degisir, ama 10 cubuk yeter sanirim. Dalianin dedigi gibi, 6.gunde yaptigin testi, 7.gunde yaparsin ozaman 10 cubuk olmus olur, ama yedekte alayim kenarda dursun dersen sen bilirsin.
Dalia demek temmuzda gideceksin olumunekankayizsmileins hamile olarak gidersin, ve siizinkilere suprizle gidersin.kaydirigubbakcemile2
Buarada Turk hava yollari valizlerin sayisini dusurmus, giderken onemli diilde, gelirken biseyler getirmek istiyordum. Avrupada dami oyle acaba?
Daliacgim kafamiz dagilsin diye, baska konulardan bahsediyorum:hulya:
aramıza hoşgeldin cnm ben monitöre 2 ay ara vermiştim bu ay tekrar başladım çünkü bu ay birde preseed kullanıcam inşallahhhhhhhhhh güzel haberleri burdan birbirimize veririz
aramiza hosgeldin canim opuyorumnanaktan insallah en kisa zamanda melegine kavusursun :Saruboceq::Saruboceq:
Canim hosgeldin. 357 sayfayi buyuk bir sabirla okumani taktir ettim dogrusu :) ben de ara ara okumaya calsiiyorum, ve okudukca birseydaha ogreniyorum.
Daha yeni karar vermisiniz bebek sahibi olmaya, onecelikle hayirlisi olsun. Umarim ilk 3 ayda hamile kalirsin, cunki manitor kullanan ilk 3 ayda hamile kalma sansi cok yuksek oluyor. Istedigin zaman yazabilirsin, yardimci olmaya calisiriz canim.
adetine kac gun vardi?
Daliacım inşallah beraber Şubatta hamile kalalım :1rolleyes:...
Adetin 15.gunundeysen, belki 18, olmadi 21,23.gunde yumurtlama olur merak etme. cunki her ay yumurtlama gunu degisebiliyor, kafana takma. soyledigin ovulasyon kitlesini duymadim, 2 cizgi olanlardanmi? dijital olanlardanmi? ben 2 cizgi olanlari bir ay kullanmistim, faydasini goremedim. ama benimkisi answer di.
kolay gelsin...kaydirigubbakcemile5
arkadaşım bende clear blue dijital olanını kullanıyorum fakat ben bayadır kullanmıyorum
benim ayın 26 ocak adet oldum bu ay çalıştırmak istiyorum bana yadımcı olurmusun m 1
m2 m3 görene kadar basılımı tutucam acaba
canim sen monitorumu kullaniyorsun ?
anladigim kadariyla 26 ocakta yani dun adet olmussun eger oyleyse monitoru yarin sabah calistir ve m3 getir
Adet sokturucu iceli 4 gun gecti, civanpercemi bitkisi sabah aksam iciyorum, ama hala adet olamadim oyy oyyybilmiyorumkismile
az önce çalıştırıp m3 yaptım
25 ocakta lekelendim diye bugüne m3 yaptım doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?