Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar bende uzun zamandır yazmamıstım.. 01.01.2010 da dogum yaptım. 2009 nisan ayında monitor ile hamile kalmıstım. herkese tavsiye ederim

kızlar bende uzun zamandır yazmamıstım.. 01.01.2010 da dogum yaptım. 2009 nisan ayında monitor ile hamile kalmıstım. herkese tavsiye ederim

canim hayirli olsun opuyorumnanaktan kavusmussun bebisine
Allah uzun omurler versin anali babali buyutsun insallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

bugun 25.gunum m isareti yanip sonmege basladi bile delikafadulden yarin benim vefakar dostum gelir kaydirigubbakcemile3

Allah bagislasin Larmecigim. Kac ay kullanmistin manitoru? adetlerin duzenlimiydi, bide her ay 3.seviye goruyormuydunbayanssulusmile cok soru sormamisimdir umarimopuyorumnanaktan

alistim artik yerimseniben uzulmuyorum desem yalan olur ama yapacak birsey yok malesef bebegimin gelecegi gunu sabirla bekliycem 3 ve son asilamamida subatta yaptiricam artik oda olmassa eylule kadar monitor disinda hicbirsey yapmayi dusunmuyorum bedenen ve ruhen dinlenmem lazim
burcunun topigine bende rastladim ama karar veremedim CADIARZU aslinda birdaha kontrole gittigimde sorucam peki acaba adetleri duzenli onlanlarda kullanabiliyormuymus:uhm:

cnm nekadar süre kullandın ve nasıl kullandıgını anlatırmısın

Allah bagislasin Larmecigim. Kac ay kullanmistin manitoru? adetlerin duzenlimiydi, bide her ay 3.seviye goruyormuydunbayanssulusmile cok soru sormamisimdir umarimopuyorumnanaktan

yanlis hatirlamiyorsam larne monitoru kullandigi ilk ay hamile kalmisti

ben adet oldum arkadaslar mafoldumben
yarin sabah monitoru 1 gun olarak calistiricam pazartesi doktorumu arayip saliya veya ayni gune randevu almayi dusunuyorum eger kistim falan yoksa ucuncuye basliycaz Rabbim hakkimizda hayirlisini versin
kendimi teselli etmeye sakinlestirmeye calisiyorum ama bir yandanda inanilmaz korkuyorum eyvahedigeldismile

ben de bu korkulardan dolayi klomeni 3 ay kullanmamistim canim sadece bir ay kullandim :umursamaz: doktora telefon edip sormustum hemsiresi biz takip falan yapmiyoruz bu sekilde birsuru kisi hamile kaldi dedi kafamçokkarıştı ama benim aklima yatmadigi birde kullandigim ilk ay birden fazla yumurtam olustugu icin cok sancim olmustu cok korkmustum ikinci kutuyu kullanmayi hic dusunmedim lmaz:
ama sen kalbini ferah tut inan bana insanin aklina gelen basina geliyor :bbo:
inan sana moral vermek isterdim ama benimkide zaten cokmus durumda senağlama
ne diyeyim buda bizim imtihanimiz insallah alnimizin akiyla cikariz

Tatlım yazını okuyunca ben de içimden gelenleri seninle paylaşmak istedim. İnsan bir kere umutsuzluğa düşmeye görsün hayatını kendine ızdırap ederek yaşadığı herşey olumsuzlaşır.

İnternet sınırsız bir kaynak, burada hamilelikle ilgili sonsuz makale yazı forum bulabilirsin. Ama herkesin anatomik yapısı, sağlık hikayesi, yaşadıkları ve psikolojisi tamamen farklı.

Sen burada doğal olarak senin hikayene benzer olumsuz bir yazı okuduğunda otomatik olarak etkileneceksin. Kendi cevabını kendin vermişsin aslında... Diyorsun ki 'adetlerim duzenliyken duzensiz oldu, yumurtlama duzenliyken duzensiz oldu'

Böyle oldu çünkü psikolojin dibe vurdukça vücudun da bundan etkileniyor. Lütfen şimdi tüm bunlardan silkin ve kendine bir söz ver. Artık hamilelikle ilgili yazılar okuma, sadece monitörünü kullan, artık bu ay hamile kalacaksın ya da kalmayacaksın diye düşünme. Kendini zamana bırak... İnan ki benim de seninkine benzer bir hikayem var.

Ben de hamile kalmaya karar verince doktora gittim ve rutin tahliller yapıldı. Tiroidim normal referans aralığında olması gerekirken düşük çıkmıştı hemen bir endokrine gittim ve ben de haşimato tiroidi olduğunu ayrıca bir sürü nodülüm olduğunu henüz hormonlarımın yavaşlamadığını ama 4 sene sonra ilaca başlarız dedi. Bana bir sürü olasıklardan bahsetti, düşük tehlikesi yok bebeğin zeka gelişimi bilmem ne.. Şok yaşadım... Günlerce uyuyamadım internetten okumadığım kaynak kalmadı sonra burayla tanıştım burada 2 arkadaş ümitsizliğe kapılmamamı hemen başka doktordan randevu almam gerektiğini çok pozitif bir şekilde anlattılar... Buarada 1 ay geçti ve başka bir dr.den randevu aldım, değerlerim bu sefer yükselmişti ama ilginç bir şekilde nodüllerim olmadığını ve ilaca başlayacağımızı söyledi... İnanır mısın hayatımdan bu mevzuyu öyle çıkardım ki sadece sabahları aldığım ilacımla 1 hafta önce gittiğim doktor kontrolümde hormonlarım normal seviyeye dönmüştü.

Varmak istediğim nokta şu: İnsanın beyin gücüyle kendine yapamayacağı şey yok... Lütfen dediklerimi düşün... Kendine bu konu dışında ilgilenecek birşeyler bul, eminim o zaman bebeğin en kısa sürede gelecek...

Seni çok seven bir sanal arkadaş... Kendine dikkat et... opuyorumnanaktan

kizlar bugun doktorda kontrolum vardi
ucuncu ve son asilamama basldik ilk ignemi az once vurundum :hulya: bakalim insallah bunun sonuda husran olmaz :Saruboceq:

sizde durumlar nasil ? yine kimsecikler ugramamis lmaz:

Daliacigim hayirli ugurlu olsun, ins bu ay tutar. senin icin dua edicem, butun bebek isteyenler icin dua edicem.

Son düzenleme:

sagol canim arkadasim opuyorumnanaktan hakkimizda hayirlisi tutarsa iyi olur ama tutmassada eylule kadar hic bir sey yapmayi dusunmuyorum kesinlikle eyvahedigeldismile sadece monitoru kullanicam
bende senin icin dua edicem insallah Rabbim tez zamanda melegini gonderir :Saruboceq::Saruboceq: istersen bir doktorunu tekrardan ara sor tatlim belki baska bir ilac verir adet olman icin

Sagol Daliacgim, evet tutmassa Eylule kadar beklersin, sonrada tup bebek ins, ama benim duyduklarima gore, asilama tumuyorsa, kendi haline biraktigin zaman cok rahat gebe kalabiliyorsun, oyuzden asilama tutmassa uzulme tamammiolumunekankayizsmile.. zaten senin bir problemin yok, sadece sol yumurtlama bazen olmuyor demis doktor, oda hamile olamamana sebep diil bence. Rabbim hayirlisi versin ins, duadan unutma benide.

Son düzenleme:

sagol tatlim eylule kadar beklemeye kesin kararliyim hem ruhen hemde bedenen dinlenmis olurum boylelikle yerimseniben

bence bir ara konus arkadasim en azindan belki farkli bir yol izler yada biraz daha bekle der ama bu arada icin rahat eder
nasil jelmis o ya ne kadar pahali kafamçokkarıştı belkide ozel doktor oldugu icin sigorta karsilamiyordur bizim burada oyle
dualarim seninle arkadasim opuyorumnanaktan

Selam Kızlar

Bu ay da olmadı kızlar pazar günü adet gördüm. Anlayacağınız bu sefer olmadı bakalım bir dahaki aya ne olacak. Öööööööf sıkıldım artık, beklemek beni gerçekten yordu vallahi...!!!!

Bu arada daliacığım senin adınada çok üzüldüm. Takma kafana diyecem ama ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyorum, hatta seninle aynı duyguları paylaşıyorum diyebilirim ve bu konuda çok samimiyim. Acayip sinir bir durum biliyorum. Umarım bu sefer tutar canım. Tutmazsada moralini çok bozmamaya çalış.
Bilmiyorum sinirlerimmi bozuk nedir ama sürekli ağlamak istiyorum artık, boğazımda bir düğüm oluştu gitmiyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…