Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

teşekkürler prensescim, hormon testi ve spermyogram...

Arkadaşlarım merhaba,

3 günde 357 sayfanın hepsinin okuyup ben de aranıza katılmak istedim. Öncellikle, Nevrosky'e böyle bir başlık açarak bizleri böylesine samimi bir ortamda bir araya getirdiği için çoook teşekkür ediyorum.
3 gündür burayı o kadar heyecanla takip ettim ki sayfalarda ilerledikçe hamilelik haberlerini aldıkça tüylerim diken diken oldu, öyle mutlu oldum ki. Demek istediğim sizleri tanımadan görmeden o kadar çok sevdim ki ben de aranıza katılmak istedim.

Biz de eşimle geçen ay bebek sahibi olmaya karar verdik. Bu sebeple ben de mönitörümü 2 gün önce gg'den aldım ancak bu ay kullanamayacağım çünkü regl bittikten sonra geldi. Şu an elimde predictor'un 5'li ovulasyon testi var. Bu ay bu kitle çalışmaya başlayacağım. Kim bilir Allah'ım belki de bu monitörü kullanmadan bana çocuk sahibi olmaya nasip eder.

Hepinizi çok seviyorum, dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah...

aramıza hoşgeldin cnm ben monitöre 2 ay ara vermiştim bu ay tekrar başladım çünkü bu ay birde preseed kullanıcam inşallahhhhhhhhhh güzel haberleri burdan birbirimize veririz

aramiza hosgeldin canim opuyorumnanaktan insallah en kisa zamanda melegine kavusursun :Saruboceq::Saruboceq:

aramıza hoşgeldin cnm ben monitöre 2 ay ara vermiştim bu ay tekrar başladım çünkü bu ay birde preseed kullanıcam inşallahhhhhhhhhh güzel haberleri burdan birbirimize veririz

insallahhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Selamlar cnm bilgisayarımı çökerttiğim için kaç gündür yazamadım, tamir ettirdim sonunda onun için anca şimdi cevap yazabiliyorum kusura bakma. Bu monitörü bu ay ilk defa kullanıyorum.
Adetimin 10. gününde 1. seviyeyi gösteriyodu ama 11. gün birden 3. seviyeye fırladı. 12. günde 3. seviyede kaldı ve sonra 2. ve 1. seviyeye düştü. 16. günden itibarende test istemedi. Umarım yurmurtlama düzgün oluyodur. Neden 1. seviyeden 3. seviyeye fırladı anlamadım valla...!!!
Sen nasılsın görüşmeyeli cnm...

Neyse o zaman biz şimdilik monitör ile yetinelim daha sonra gerekirse doktorumuz söyler herhalde klomed kullanımını.
Elimden geldiği kadar da moralimi yüksek tutuyorum zaten ama her ay başı adetim başladığında moralim bozulabiliyor ona engel olamıyorum artık.
Sen nasılsın cnm neler yaptın görüşmeyeli?
(Bu arada kusura bakma cnm bilgisayarım bozuldu anca tamir ettirebildim onun için anca cvp yazabildim)

Son düzenleme:
Ya kızlar bir şey soracam size. Şimdi bu test süreci sona erdi ve monitör tekrar 1. seviyeye düştü. Bu durumda bu monitörü her sabah çalıştırmaya devam etmelimiyim yoksa bir dahaki adet dönemime kadar açmasam oluyor mu???
Kararsız kaldım ve size danışmadan yanlış bi şey yapmak istemedim...

iyiyim canim sagol sen nasilsin?opuyorumnanaktan
haftaya cumartesi veya pazar adet olmam lazim adetim gecerse evde test yapip doktora haber vericem eyvahedigeldismile tabi gecerse kötükedihüso
bu defa yine olmadi diye dusunuyorum en ufak bir belirti yok mafoldumben
bazen inanilmaz umutsuzluga kapiliyorum sonrada bosver nasil olsa zamani geldiginde elbet olur diyorum kafamçokkarıştı

hadi hayirlisi prensescim demek daha 5 gunluk ilacin kaldi ondan sonra adet olursun ondan sonrada insallah :CüvCüv: hayirli haberlerini aliriz :Saruboceq::Saruboceq:

sagol canim iyi sayilirim kafamçokkarıştı arada bi umutsuzluga kapilsamda kendime cabuk geliyorum -tatlicadiarzu-
sen nasilsin senin icinde geri sayim baslamis insallah hayirli haberlerini aliriz :Saruboceq:
benimde ilk ay direk 3.seviyeye gecmisti yani olabiliyor sırnaşık şey
11.gun iyi yumurtlamissin :1shok: ben ilaclarla anca 11.gunde yumurtlayabildim akannehir

nalancim o sana kalmis birsey canim acmasanda oluyo yani monitor kendi kendine ilerliyo
ben ilk aylar surekli actim ama sure uzayinca biraktim simdi test sureci bittikten sonra bazen acimiyorum sadece arada bir kacinci gunde olduguma bakmak icin aciyorum

Canim bende iyyim, doktor adet sokturucu tablet, 5 adet verdi, yarin son tableti icicem, ama kacgun sonra adet olurum bilmiyorum?

Dalia, herkezde belirti olmuyormus, 1 hafta sonra belli olucak demek, hayirlisi bakalim, umutsuzluga dusme hayatim, herseyde vardir bir hayir. opuyorumnanaktan

Bana moral veriyosun kendin niye umutsuzluğa kapılıyosun bakim? Sakın moralini bozma tamam mı? Eninde sonunda olacak nasıl olsa onun için çalışmaya devam etmeliyiz. Artık her şeyin bi çözümü var tıpta. Bazıları daha çabuk ve sorunsuz başarıyor bazılarınında biraz daha uzun sürüyor napalım. Bizim bebişler nazlı çıktı hemen gelmek istemiyorlar. Boşver bu sayede daha da değerli olurlar...
Bende 11. gün olmasına şaşırdım 14. gün falan bekliyodum çünkü 28-30 günde bir adet görüyorum. Bakalım şimdi artık beklemedeyiz. Şubat ayının ilk haftalarında belli olur ne olduğu. İlk ay için monitötün sizi tanıma ayı deniliyor ama bakalım.
Ya bu arada ilk ay 11 çubuk kullandırdı bana monitör, bir dahaki aya 9 çubuk yeter mi yoksa yeni bi kutu alayım mı bilemedim. Ne dersin?

O zaman ben gün içerisinde aklıma geldikçe açarım monitörü. Bu arada adet dönemi başladığında tekrar M 1 olarak mı çalıştırmam gerekiyor?:sm_confused:

Ben 8 aydir hep actim, ama acmadanda kendi kendine ilerliyorsa acaba testten sonra acmasammi? kitapcikta hergun ayni saatte acin diyor, benimde bazen 35 gunu gectigi icin hergun acmak zor geliyor.

ben de ilk aylar surekli actim ama simdi acmiyorum cunku kendi kendine ilerliyo aklima geldikce acip bakiyorum kacinci gunde diye istersen sende oyle yap tatlim a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…