Cok haklisin angel_34 , iyi gunlerimizi kotu gunlerimizde , bir menfeat beklemeden bir arkadasligimiz var bu topicte ., ins hamile kaldigimiz zamanda bu arkadasligimizi devam ettiririz..
Burcu sen kac yasindasin kac yillik evlisin? arkadaslar kac yillk evlisiniz ,kac yasindasiniz, hepimiz yazalimmi? bide kac aydir bebek dsunuyoruz. yani muhabbet acisindan bir soru yanlis anlamayin..
Peki 3.seviyenin 2.gunu catliyorsa, yani 3.seviyenin 2.gunu calismalari yapsak hamileleik sansimiz olur mu acaba?
cunki ben 3.seviyenin 2.gunu gecesi ve ,ertesi gun 2.seviyeye dusunce calisma yaptim. ondan sordum..
cnm zaten 3 seviyenin 1-2 günü bide 2. seviyeye düştüğü gün yapın diolar ama biz bu ay sadece 3. seviyede 2 gün yaptım 2. seviyeye düştüğünde yapmadık
Cok haklisin angel_34 , iyi gunlerimizi kotu gunlerimizde , bir menfeat beklemeden bir arkadasligimiz var bu topicte ., ins hamile kaldigimiz zamanda bu arkadasligimizi devam ettiririz..
Burcu sen kac yasindasin kac yillik evlisin? arkadaslar kac yillk evlisiniz ,kac yasindasiniz, hepimiz yazalimmi? bide kac aydir bebek dsunuyoruz. yani muhabbet acisindan bir soru yanlis anlamayin..
28 yasindayim agustosta 7.yili bitirdik 8. girdik
iki yili gecti bebek istiyeli ama hala tik yok
onca yil bosubosuna korunmusum kendime cok kiziyorum ama ne care senağlama
daliacım ben de korunduğumuz ilk bir yılı düşündüğüm zaman gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum hayatım fisfisfiszaten sadece ilk bir yıl korunduk o da doğal yollardan ilaç iğne vs hiç kullanmadık ne çok korkardık eşimle kazara hamile falan kalıcam diye offf ne büyük hata yapmışım ne çabuk geçmiş onca yıl ve ben hala bekliyorum her zaman söylüyorum ya tatlım bu da bizim sınavımız inşallah geçeriz hep birlikte başarıyla:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
evet canim ya ne buyuk cahillik etmisiz yine sen bir yil korunmussun ya bana ne demeli koskoca 5 yil Allahim duusundukce kafayi yememek elde degil mafoldumben
ama dedigin gibi buda bizim sinavimiz insallah Rabbim bizlerinde mukafatini en yakin zamanda verir tatlim
evet hayatım aynen öyle benim kuzenim de tam 5 yıl korundu ama korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kaldı tatlım umudunu kaybetme yani süre uzun olsa bile her an bebişin gelebilir bazıları daha şanslı sanırım ama farkında bile değiller benim kuzenim gibi opuyorumnanaktanbu monütörden bahsettim hala bana zamanı tutturamamış olabilir misiniz acaba diyor kötülüğünden değil yani yanlış anlama bir tek o geliyor aklına garibimin ben ki tüp bebek denemiş biriyim ve monütörle son zamanlarda zamanı kaçırmam mümkün değil olması için zaman var demek ki daha canım benim sabredicez umutla beklicez başka yolu yokkaydirigubbakcemile5
kzlar gercekten ya cok isteyince mi olmuyor anlamadım millet bir kere denemede kalıyo biz ugraş ugraş olmuyo. hatta bazıları bebek hasreti çekmediğinde erkek oldugunda bile üzülenler oluyor Allah sen yeterki ver cinsiyet farketmez
Ahh kizlar bende ayni seyden muzdaribim, bende ilk yil SIKI Siki korundum, sanki hemen oluyor gibi. hep kendime diyorum, niye boyle bisey yaptim, simdi yeni evlenene tavsiye ediyorum, bebek istemiyoruz demeyin, sozler bile cok onemli ...
bende 25 yasindayim. gecen ay 3.yilimiza girdik, ilk yil korunduk, korunmayi biraktim, 2,ayinda hamile kaldim, dusukle sonuclandi, daha sonra bazi sebeplerden dolayi 1 yildaha korundum, yaklasik 10 aydir korunmuyorum, doktor dusukten sonra 1.yil sonra gelin demisti, 1yil olmadi 10 ay oldu ,ama genede ben doktora gitmek istiyorum, bu ay randevu aldim ins gidicem. ayin 22 sinde randevum var. doktor test yapmasini isticem, sperm testine yapsin, ne gerekiyorsa yapsin, ben sebepleri yerine getireyimde..
buarada dusukten sonra adet duzensizligim basladi, onceleri 28 gundu bir oluyordum..kisaca boyle iste kizlar...
rabbim tum isteyenlere versin...
Dalia 5 yil korunmak eminim cok zordur, allah yardimcin olsun ins en kisa zamanda hamis kalirsin.
Emilya canim sende dusuk yapmisin , bilirim kolay diil..
angel bugun bir arkadasima gittim, ogrendimki 7-8 yildan beri cocugu yokmus, ama simde 3 aylik hamile:)) arkadaslar allahtan umidi kesmeyelim, neler duyoruz neler goruyoruz, hersey allahin elinde, allah istemese yaprak bile kipirdamazmis...
vallahi prensescim demekki zor degilmis canim kaydirigubbakcemile2 hos otomatikmen korunuyormusum meger bilseydim onca hapi bosubosuna icmezdim :1shok:
Rabbimin hakkimizda en hayirlisini vereceginden eminim
bugun esimle alisverise ciktik kizlar basimi cevirdigim heryerde tatlimi tatli bebislerhamisler inanin icim gitti insallah Allah en kisa zamanda bizlerede nasip eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::
Slm kızlar ;
Bende 27 yaşındayım 1982 doğumluyum 4 senelik evliyim 2 seneden sonra bebiş düşündük ama halen bekliyoz, tek denemem bu monitör oldu , dün regl olmam gerekirdi ama olmadım ama ağrılarım bugün var , kesin bekliyorum olacağım ağrı kesicimide içtim zaten benim biraz ağrılı geçiyorda , 4.aya başlıycam monitörde , bu aralar bende aşılama düşünüyorum bana tavsiye ede bileceğiniz doktor varmı bu konuda eğer paylaşırsanız çok sevinirim öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?