Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar ben elimden geldiğince işten güçten fırsat buldukça sürekli yazmaya çalışıyorum zaten herşeyimi burda sizinle paylaşıyorum geçtiğimiz günlerdeki olayım gibi yani bebiş dışın da ki sıkıntılarımı,mutluluklarımı da yazıyorum sizlerde desteğinizi esirgemiyorsunuz çok sağolun ama daha çok paylaşım daha güzel dostluklar kurmamızı sağlar ve içinde bulunduğumuz bu çıkmazda bizi ayakta tutar yazalım arkadaşlar okuyup okuyup çıkmayalım burda kimsenin birbirinden menfaati çıkarı yok birbirimizin yüzünü bile görmeden sıkıntılarımızı paylaşıyoruz kimseye söyleyemediklerimizi birbirimize anlatıyoruz,biribirimiz için dua ediyoruz lütfen sessiz kalmayalım paylaşalım arkadaşlar ben bu topiği bu topiktekileri çok seviyorummmopuyorumnanaktan

Cok haklisin angel_34 , iyi gunlerimizi kotu gunlerimizde , bir menfeat beklemeden bir arkadasligimiz var bu topicte ., ins hamile kaldigimiz zamanda bu arkadasligimizi devam ettiririz..

Burcu sen kac yasindasin kac yillik evlisin? arkadaslar kac yillk evlisiniz ,kac yasindasiniz, hepimiz yazalimmi? bide kac aydir bebek dsunuyoruz. yani muhabbet acisindan bir soru yanlis anlamayin..

24 yasındayım 2 yıllık evliyim gecen yıl hazirandan beri istiyoruz bebek tabi arada korunmlara oldu iş değiştirdim 3 ay korundum hemen olmasın die düşük yaptım 3 ay korundum sanki çok oluyormuş gibi korundum bendeee

ben de kısa bir öxet geçeyim o zamanopuyorumnanaktan27 yaşındayım temmuzda evliliğimizin 6.yılı bitti 7.yıla girdim ama tipim küçük gösteriyo sanırım yeni tanıştığım insanlar genellikle yeni evlimisin diye soruyo:roflol:yumurta takibi,3 aşılama ve 1 tüp bebek denemem oldu hepsi negatif malesef umutla beklemeye devam ediyorum çünkü elimden gelen her şeyi yaptım artık olursa büyük süpriz olacak zaten kaydirigubbakcemile5

prensescim bu arada sorduğun soru gözümden kaçmış hayatım ben de tam olarak cevabını bilmiyorum ama tecrübelerime göre 2.gün çatlıyor emin değilim ama sadece benim düşüncem aşılamalar vs.den mantıken geldiğim sonuç monütörü kullanırken 2 günü de değerlendiriyorum zaten şu ana kadar tık yok :roflol:ama olsun inşallah bir gün hepimizin olacak dimi

28 yasindayim agustosta 7.yili bitirdik 8. girdik
iki yili gecti bebek istiyeli ama hala tik yok
onca yil bosubosuna korunmusum kendime cok kiziyorum ama ne care senağlama

28 yasindayim agustosta 7.yili bitirdik 8. girdik
iki yili gecti bebek istiyeli ama hala tik yok
onca yil bosubosuna korunmusum kendime cok kiziyorum ama ne care senağlama

daliacım ben de korunduğumuz ilk bir yılı düşündüğüm zaman gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum hayatım fisfisfiszaten sadece ilk bir yıl korunduk o da doğal yollardan ilaç iğne vs hiç kullanmadık ne çok korkardık eşimle kazara hamile falan kalıcam diye offf ne büyük hata yapmışım ne çabuk geçmiş onca yıl ve ben hala bekliyorum her zaman söylüyorum ya tatlım bu da bizim sınavımız inşallah geçeriz hep birlikte başarıyla:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

kizlar bu arada benim adet sancilarimda basladi bu ayda fos cikti anliyacaginiz mafoldumben
hep icimden belki asilamadan once bir mucize olur diye gecerdi ama malesef artik asilamadan kacisim yok
gerci yeterki bebegim gelsinde asilamayla olsun onemli degil ama suna inandimki Rabbim ol demeden yani zamani gelmeden biz monitor degil ne kullanirsak kullanalim olmuyor
insallah Rabbim bizleri daha fazla bekletmez ol der ve bebislerimize bizlerde kavusuruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canim ya ne buyuk cahillik etmisiz yine sen bir yil korunmussun ya bana ne demeli koskoca 5 yil Allahim duusundukce kafayi yememek elde degil mafoldumben
ama dedigin gibi buda bizim sinavimiz insallah Rabbim bizlerinde mukafatini en yakin zamanda verir tatlim

evet hayatım aynen öyle benim kuzenim de tam 5 yıl korundu ama korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kaldı tatlım umudunu kaybetme yani süre uzun olsa bile her an bebişin gelebilir bazıları daha şanslı sanırım ama farkında bile değiller benim kuzenim gibi opuyorumnanaktanbu monütörden bahsettim hala bana zamanı tutturamamış olabilir misiniz acaba diyor kötülüğünden değil yani yanlış anlama bir tek o geliyor aklına garibimin ben ki tüp bebek denemiş biriyim ve monütörle son zamanlarda zamanı kaçırmam mümkün değil olması için zaman var demek ki daha canım benim sabredicez umutla beklicez başka yolu yokkaydirigubbakcemile5

evet canim malesef beklemekten baska caremiz yok :1closedeyes:yeterki olsunda ben beklemeye raziyim
dedigin gibi bazi insanlar gercekten cok sansli benimde arkadasim ilk cocuguna sadece bir kez birlikte olmuslar oyle hamile kaldi ikinci cocugunada korunurken hamile kaldi simdi ben deniyoruz olmuyor dedigimde en kolay isi beceremedin diyo :roflol:
ona gore kolay tabi senağlama

kzlar gercekten ya cok isteyince mi olmuyor anlamadım millet bir kere denemede kalıyo biz ugraş ugraş olmuyo. hatta bazıları bebek hasreti çekmediğinde erkek oldugunda bile üzülenler oluyor Allahım sen yeterki ver cinsiyet farketmez

Son düzenleme:

ben de anlamadım ki emilyacım kaydirigubbakcemile3 var bi gariplikkaydirigubbakcemile3işin şakası bir tarafa da tatlım bunları yaşamamız gerekiyormuş hayatta demek ki en son oraya bağlayabiliyorum sonucufisfisfis

herkese iyi pazarlar kızlarrrropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5inşallah çok güzel bir haftasonu geçirirsiniz zemuszemus

prensescim ben de çok duyuyorum yıllar sonra bebeğine kavuşanları inşallah hepimiz kavuşuruz tatlım sen git doktora bakalım kafanda ki tüm soru işaretlerini kaldır inşallah fazla bekletmeden gelir küçük prenses

emilyacım demek 2 günün kaldı inşallah olmazsın hayatım senin için ve herkes için dua edicem bol bol:Saruboceq:

vallahi prensescim demekki zor degilmis canim kaydirigubbakcemile2 hos otomatikmen korunuyormusum meger bilseydim onca hapi bosubosuna icmezdim :1shok:
Rabbimin hakkimizda en hayirlisini vereceginden eminim
bugun esimle alisverise ciktik kizlar basimi cevirdigim heryerde tatlimi tatli bebisler hamisler inanin icim gitti insallah Allah en kisa zamanda bizlerede nasip eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::

amin canım benim inşallahhhhhhh isteyen herkese nasip etsinnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Slm kızlar ;

Bende 27 yaşındayım 1982 doğumluyum 4 senelik evliyim 2 seneden sonra bebiş düşündük ama halen bekliyoz, tek denemem bu monitör oldu , dün regl olmam gerekirdi ama olmadım ama ağrılarım bugün var , kesin bekliyorum olacağım ağrı kesicimide içtim zaten benim biraz ağrılı geçiyorda , 4.aya başlıycam monitörde , bu aralar bende aşılama düşünüyorum bana tavsiye ede bileceğiniz doktor varmı bu konuda eğer paylaşırsanız çok sevinirim öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

cnm seninle benim aynı gün değilmiydi 3. seviye tarihleri ben yarın bekliyorum aynı gün dalia da 3. seviyeyi görmüştü ve 3ümüzün aynı gündü bakalım nezaman olucaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…