Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Merhaba arkadaslar, 16.gunum 1.seviyedeyim ...

Burcu makinenin bozuk oldugunu nasil anladin canim? kitapcikta, cizgilere bakmayin , oenmli olan 3.seviyesi gostermesi degilmiydi? ama 2.el olunca bisey diyemicem bozuk olma hususuda.. Ayrica gulen yuz dijital avulasyon kullanan bir arkadasim hamile halmisti, ins sende hamis kalirsinda, manitoru almana gerek kalmaz

Emilya seninde bayramin kurlu olsun..Herkeze iyi bayramlar.

Son düzenleme:
kizlar hepinizin bayrami mubarek olsun opuyorumnanaktan
insallah birdahaki Ramazan bayramina bebislerimizle birlikte gireriz :Saruboceq:

kizlar bugun 17.gun ve hala 1.seviyedeyim. Bakalim ne zaman 2.seviyeyi gorecegim. Ben gene endiselenmeye basladim

Yok canım çizgilerde önemli değilde.ben 11.günümde testi yaptım makineye taktım bekliyorum sonra cıkar işareti verince cıkardım 2.seviye gösterdi.ve bide teste baktımki hiç ıslanmamış sanırım yeterince idrar alamamış.işte o yüzden bozuk olduğunu düşünüyorum çünkü test ıslanmayınca testi tekrarlamamı istemeliydi.olmayan çizgilerin nesine 2.seviye diyo bu alet.9 ve 10.günde 3.seviyeydi sonraki günlerdede 2.seviye ve sonra 1.seviye gösteriyo ya bunu makine direk kafadanmı söylüuo yoksa.anlayamıyorum güvenmiyorum bu makineye ben.

prensesim canım inşallah en yakın zmanda 3.seviyeyi de görürsün tatlım eğer doktora gidecekseniz eğer bu ay adet olursan (ki inşallah gelir nazlı bebiş olmassın:Saruboceq:)adtin 3.günü gidin hayatım benim tüm tedavilerimde aşılamada vs.dr 3.gün gel diyodu hem seni kontrol eder hem de eğer eşinden sperm testi isteyecekse 3 günlük perhiz sonrası sperm testi yapılıyo ikiniz içinde çok uygun olur bana sorarsan bu şekilde canım gerçi eşin 3 gün bekleyip istediği zamanda yaptırabilir ama sen mutlaka 2 ya da 3.günü git adetinin sonrasında yönlendirir zaten hayatım inşallah gitmene hiç gerek kalmaz bebişim dualarım seninle:Saruboceqpuyorumnanaktan

KIzlar Bugun 19.gunum ve 1.seviyedeyim. hayirlisi...

Hanimlar bayram nasil geciyor? iyidir umarim.

mbr arkadaşlar 11. günüm ve hala 1. seviye acaba ben bu ay yunurtlamıycam mı bide sabah benim monitörde fırça işareti çıktı o ne anlama geliyor anlamadım

inş. cnm ya senin durumlar nasıl belirti falan varmı kaç gün kaldı adetine eşinle durumlar nasıl sorununuz çözüldümü...

canım benim nasıl olsun valla bir arpa boyu yol alamadık eşimle ben içimde affedemiyorum ki hala neyse karışık yani monütöre gelince 23. günümdeyim her ay olan regl belirtileri var yine hayırlısı olsun bu saatten sonra...

Arkadaşlar herkese merhaba ;

Geçmiş bayramınız mubarek olsun , gittiğimden beri yazılanları okudum takipteyim sizi, ama en çok angel_34 kafama takıldı canım bu yaşadıklarını emin ol ki kendi adıma konuşayım bende yaşadım , bir bölümünü affetmek sindirmek çok zor ben mahkemeye kadarda gittim dilekçemide yazdırdım ama ne olduysa düzeldi , ama unuttum mu diye sorarsan hayır unutmadım yaşananları, ama inan belli bir süre sonra biraz daha olaylar sıcaklığını yitirince iyki yapmamışım diyeceksin, bu bebiş olayları herkesi çok gergin yapıyor, herşeyi geç cinsel hayatın ev ödevine dönüşüyor evlliği en çok ayakta tutacak şeylerden biri bu değilmi zaten , iki tarafın stresi gergingiliği hayat şartları ne yazık ki bizleri bu duruma getiriyor, bence biraz daha zaman geçmesini bekle olaylara her iki taraftan bakmayı dene bir kere daha evliliğine şans ver eminim ki eşinde bu şansı iyi kullanacak , seni seviyorus canım benim.
Ben 3. ay 7 gündeyim :)

aygizemim canım benim çok sağol desteğin için ben de şu anda zaana bıraktım ne olur ne biter kestiremiyorum affedemiyorum içimde karmakarışık bir durum 7 yılın sonunda böyle üzücü bir olay yaşamak beni gerçekten çok hırpaladı hiç beklemediğim bişydi ve haksızdı bana göre elbette benim de hatam olmuştur sütten çıkma ak kaşık değilim ama hiç bir kadın şiddet görmeyi hak etmiyor allahım artık hakkımızda ne hayırlı ise onu yaşatsın bitanem inşallah 2 ve 3. seviyeyi de en kısa zamanda görürsün tatlım:Saruboceq:

kızlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım. benim bi sorum olacak; ilk ay üçüncü seviyeyi gördüm fakat 2 aydır üçüncü seviyeyi göremiyorum, bunun nedeni ne olabilir, ilgilenirseniz sevinirim.Doktora gittim yumurtalıklarınla ilgili hiçbir sorun yok gayet ii dedi, bende anlayamadım, sizde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…