bayramınız kutlu olsun nice bayramlara inşallah...
kizlar hepinizin bayrami mubarek olsun opuyorumnanaktan
insallah birdahaki Ramazan bayramina bebislerimizle birlikte gireriz :Saruboceq:
Yok canım çizgilerde önemli değilde.ben 11.günümde testi yaptım makineye taktım bekliyorum sonra cıkar işareti verince cıkardım 2.seviye gösterdi.ve bide teste baktımki hiç ıslanmamış sanırım yeterince idrar alamamış.işte o yüzden bozuk olduğunu düşünüyorum çünkü test ıslanmayınca testi tekrarlamamı istemeliydi.olmayan çizgilerin nesine 2.seviye diyo bu alet.9 ve 10.günde 3.seviyeydi sonraki günlerdede 2.seviye ve sonra 1.seviye gösteriyo ya bunu makine direk kafadanmı söylüuo yoksa.anlayamıyorum güvenmiyorum bu makineye ben.Merhaba arkadaslar, 16.gunum 1.seviyedeyim ...
Burcu makinenin bozuk oldugunu nasil anladin canim? kitapcikta, cizgilere bakmayin , oenmli olan 3.seviyesi gostermesi degilmiydi? ama 2.el olunca bisey diyemicem bozuk olma hususuda.. Ayrica gulen yuz dijital avulasyon kullanan bir arkadasim hamile halmisti, ins sende hamis kalirsinda, manitoru almana gerek kalmaz
Emilya seninde bayramin kurlu olsun..Herkeze iyi bayramlar.
bugun 18.gunum 1.seviyedeyim... bekliyorum daha 2.seviyeyi gormeyi.
Kizlar buarada, ben bu ayin sonunda doktora gitmeyi dusunuyorum. Doktor bir yil gecsin gelin demisti, gecen yil horman testi yapmisti ve normal cikti, kollestrol ve testesteron hormani biraz yuksek cikmis ama normal dedi, bu ayda 3.seviyeyi goreyim, adetimi beklerken gidip kontrol olayim diyorum. Aslinda ne yapilmasi gerekiyorsa artik yapilsin, ilacmi vericek, bir oneridemi bulanacak, sperm testimi isteyecek bilmiyorum. Eger sperm testi yapalim derse hangi zamanda gitmek gerekir sizce? yani ben hangi zamanda doktora gitsem iyi olur, adetim bitincemi, yoksa , adet olmayi beklerkenmi? (biliyorsunuz ben adetin 23. gunu yumurtlayip 14 gun bekleyince adet oluyorum toplam 37-40 gun surmus oluyor.)
iyi bayramlar kızlar tekrardan 10. günüm ve hala 1. seviyedeyim
emilyacım inşallah birkaç güne 2 ve 3.seviyeyi görürsün tatlım :Saruboceqpuyorumnanaktan
inş. cnm ya senin durumlar nasıl belirti falan varmı kaç gün kaldı adetine eşinle durumlar nasıl sorununuz çözüldümü...
Arkadaşlar herkese merhaba ;
Geçmiş bayramınız mubarek olsun , gittiğimden beri yazılanları okudum takipteyim sizi, ama en çok angel_34 kafama takıldı canım bu yaşadıklarını emin ol ki kendi adıma konuşayım bende yaşadım , bir bölümünü affetmek sindirmek çok zor ben mahkemeye kadarda gittim dilekçemide yazdırdım ama ne olduysa düzeldi , ama unuttum mu diye sorarsan hayır unutmadım yaşananları, ama inan belli bir süre sonra biraz daha olaylar sıcaklığını yitirince iyki yapmamışım diyeceksin, bu bebiş olayları herkesi çok gergin yapıyor, herşeyi geç cinsel hayatın ev ödevine dönüşüyor evlliği en çok ayakta tutacak şeylerden biri bu değilmi zaten , iki tarafın stresi gergingiliği hayat şartları ne yazık ki bizleri bu duruma getiriyor, bence biraz daha zaman geçmesini bekle olaylara her iki taraftan bakmayı dene bir kere daha evliliğine şans ver eminim ki eşinde bu şansı iyi kullanacak , seni seviyorus canım benim.
Ben 3. ay 7 gündeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?