• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Burcu ins canim, ben cok umitliyim, hamile kalicagima inaniyorum, sebepleri yerine getiriyorum. Buarada bak bugun ne kadar relax im dimi:) bugun 9.gun test istedi allah sukur saat 9 da yaptim, dun tel aradim konustuk, bayan, adetin 9.gunene kadar en gec bekle ,eger test istemesse tel ac demisti, dun gece dua ettim, bu sabah istedi allah sukur.

tabiki senin destegini unutamam, sagol gercek dostmusun canim benim..
ben cok cabuk heycana kapinip sakin olamiyorum olaylarin karsinda sanirim, bu huyumu yenmem lazim:))
Heh sonunda istedi şükür monitörün test beklemekle ne iyi ettin.sonu güzel oldu cok sevindim.bende ilk testimi bugün yaptım.
Sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.sende saol.ne zaman ihtiyacın olursa burdayımopuyorumnanaktan

mrb kızlar benim kırmızılar dün gelmeye başladı baya yoğun ve agrılı geciyor demek ki bende hamilelik adına bişeyler olmaya çalışmış ama yinede olamamış malesef çünkü kan testim 7 çıktı olmasa 0 cıkardı hayırlısı artık çok üzüldüm gelecegine inandırmıştım kendimi bebişin..... artık 1 kez daha adet olduktan sonra doktora gidicem çünkü böyle bekle bekle olmuyor
Canım hiç değilse belirsizlikten kurtuluyosun kırmızılar gelmeya baslayınca bu iyi bişey.bende senin gibi düşünüyorum bişeyler olcaktıda ucundan dönmüş sanki.dalia nında dediği gibi yeni ay yeni umut..:dance::CüvCüv:

kızlar ben geldim 2 gündür misafirlerim vardı yine hiç giremedim ama iyi haber dün yani 12.günde 3.seviyeyi gördüm bugün 13. günüm bugünde 3.seviyedeydim yarın 2ye düşer sanırım çalışmalar tam gaz devam o kadar misafirin arasında günü kaçırmıyım diye helak oldum vallakaydirigubbakcemile3prensescim testi istemiş canım benim çok sevindim :Saruboceq:a.s.

:nazar::nazar::nazar: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ KULLANANLAR :nazar::nazar::nazar:

Dalia__________________29.Gün_______3.seviyeyi xx.gün gördü_________5.Ay
Prenses88______________11.Gün____________________________________4.Ay
BurcuMucizeiihtisam______7.Gün___________________________________2.Ay
Aygizem_______________22.Gün_______3.seviyeyi 9.gün gördü__________2.Ay
Angel_34_______________14.Gün___________________________________2.Ay
Hcgl_emilya______________________________________________________3.Ay

KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR

1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

Biz Kadınlar Çiçeklere Benzeriz,
Her Zaman Çiçek Vermeyebiliriz,
Fakat Peşini Bırakmayıp Takip Ettiğimizde Çiçek Açtığımız Zamanı Mutlaka Yakalarız Ve
O Yakaladığımız Zaman Sonuç

gebelik.jpg

Böyle Güzel Olur.....

kızlar ben geldim 2 gündür misafirlerim vardı yine hiç giremedim ama iyi haber dün yani 12.günde 3.seviyeyi gördüm bugün 13. günüm bugünde 3.seviyedeydim yarın 2ye düşer sanırım çalışmalar tam gaz devam o kadar misafirin arasında günü kaçırmıyım diye helak oldum vallakaydirigubbakcemile3prensescim testi istemiş canım benim çok sevindim :Saruboceq:a.s.

hadi hayirlisi canim insallah 14 gun sonra hayirli haberlerini aliriz

yok canim daha olmadim dun olmam gerekti ama daha gelmediler
acaba incir kurunden dolayi kist falanmi olustu diye korkmaya basladim insallah daha fazla gecikmez

Dalia incir kuru kist mi yapiyor mus??
ya olumlu seyler dusun, mesela adetim gecikti hamile olabilirim diye hii ne dersinzemuszemus

Belki bu ay hamilesindir, ve bayramda guzel haberler verirsin kocisinine ve bizlere:Saruboceq:
kizlar bugun kadir gecesiymis, dua edin olurmu.
Angel demek beklemedesin hadi hayrilsi, dua edelim ins.
ozamn bir dalia angel ve emilya siz beklemedesiniz.

ben , burcu, daha seviye gormedik.

yok canim daha olmadim dun olmam gerekti ama daha gelmediler
acaba incir kurunden dolayi kist falanmi olustu diye korkmaya basladim insallah daha fazla gecikmez

cnm inş. olmazsında bu ay güzel haberleri sen verirsin bize...
ben monitöre tekrar başladım bu gün 3. günüm inş. 3. seviyeyi görebilirim

Dalia incir kuru kist mi yapiyor mus??
ya olumlu seyler dusun, mesela adetim gecikti hamile olabilirim diye hii ne dersinzemuszemus

Belki bu ay hamilesindir, ve bayramda guzel haberler verirsin kocisinine ve bizlere:Saruboceq:
kizlar bugun kadir gecesiymis, dua edin olurmu.
Angel demek beklemedesin hadi hayrilsi, dua edelim ins.
ozamn bir dalia angel ve emilya siz beklemedesiniz.

ben , burcu, daha seviye gormedik.

ahhh keske canim keske verebilsem ama malesef umit yok atesim dusuk testte yaptim negatif zaten bebis bu ay gelse sok olurdum akannehir topu topu 3 kez calisabildik 3.seviyenin sadece birtanesi degerlendirebildik o yuzden umitli degildim bu aydan ama niye gecikti anliyamadim normalde duzenli 28 gunde bir adet oluyorum aklima gelen tek sey kist oldu o yuzden oyle dedim

cnm inş. olmazsında bu ay güzel haberleri sen verirsin bize...
ben monitöre tekrar başladım bu gün 3. günüm inş. 3. seviyeyi görebilirim

hadi hayirlisi arkadasim insallah Rabbim tez vakitte en hayirlisini en sagliklisini ozelini guzelini nasip eder tez vakitte :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bana gelince hamile oldugumu dusunmuyorum tatlim atesim cok dusuk :umursamaz:

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..

arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:ben hepimiz için dua edicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh allahım bu gece kalbinizden geçen ne varsa versinnnn:Saruboceq:

bana gelince bekleme günleri başladı yine 14 gün üstünden sayarsak kaldı 12 gün bugünlerde yine vakitsizim malesef ama hep aklım burda valla tüm bulduğum boşluklarda girmeye çalışıyorum siteye hepinizi çok ösledim kıslarrropuyorumnanaktana.s.

kızlar herkese günaydın çok acil bi sorum var merak ettiğim bugün 16.günüm dün ve bugün seviem teke düştü ama hala test istiyo benimse tek 1 tane test çubuğum kaldı eğer yarndan sonra da isterse napıcam ben ya:1no2:boşa mı gidecek o kadar 2aylık emeğim :gitme:internetten sipariş versem bile yetişmez artık tuh ya keşke alsaydım ama ne bileyim geçen ay 10 tane yetmişti bu ay da yeter diye düşündüm üstelik 2 gün erken yumurtlamama rağmen geçen aya göre hala istiyo sizde seviye 3 ten sonra kaç gün test istiyo kızlar benim hesaplarıma göre yarın sonuncusunu yapmama lazım inşallah istemez ya :sinifsinif:

kızlar herkese günaydın çok acil bi sorum var merak ettiğim bugün 16.günüm dün ve bugün seviem teke düştü ama hala test istiyo benimse tek 1 tane test çubuğum kaldı eğer yarndan sonra da isterse napıcam ben ya:1no2:boşa mı gidecek o kadar 2aylık emeğim :gitme:internetten sipariş versem bile yetişmez artık tuh ya keşke alsaydım ama ne bileyim geçen ay 10 tane yetmişti bu ay da yeter diye düşündüm üstelik 2 gün erken yumurtlamama rağmen geçen aya göre hala istiyo sizde seviye 3 ten sonra kaç gün test istiyo kızlar benim hesaplarıma göre yarın sonuncusunu yapmama lazım inşallah istemez ya :sinifsinif:

canim erken yumurtlasanda 10 tane test cubugunu mutlaka istiyor yarindan sonra istemez merak etme tatlim opuyorumnanaktan

herkese gunaydin kizlarrrrr opuyorumnanaktan
bu sabah itibariyle 6 ve son ayima baslamis bulunuyorum
dun aksam kirmizi karti yedim :umursamaz:

Back