Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

cnm 3. seviyeyi gördüysen 10 dan fazla istemez benimde 2. ay öle oldu 7. gün ilk testi istedi 9, gün 3. seviyeydim ama 10 çubuk bitene kadar istedi.

Herkese merhaba kızlar ;

emilyacım kırmızı kartları görmüşün canım çok üzüldüm ama allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için inşallah bir dahaki aya diyelim , üzme tatlı canını.
benim durum ise garip oldu bu aya dün azıcık kahve rengi bir şeyler geldi ve durdu bugün ağrılarım va ama gelen giden bir şey yok ama gelecek gibi duruyo neyse hayırlısı diyorum.

herkese gunaydin kizlarrrrr opuyorumnanaktan
bu sabah itibariyle 6 ve son ayima baslamis bulunuyorum
dun aksam kirmizi karti yedim :umursamaz:

canım 6. ve son ayın hayırlı olsun inşallah bu ay bi süprizle karşılaşırsın hayatım bu arada benim test çubuklarım bugün bitmiş yanlış hatırladım şekerler tek isteğim yarına test istememesiii:Saruboceq:

cnm 3. seviyeyi gördüysen 10 dan fazla istemez benimde 2. ay öle oldu 7. gün ilk testi istedi 9, gün 3. seviyeydim ama 10 çubuk bitene kadar istedi.

anladım emilyacım inşallah istemez ben den de olsa dükkan onun da bitti vallakaydirigubbakcemile3 hayatım 10 tane ben 1 tane kaldı sanıyrdum baktım da bitmiş bugün 10. da

canım inşallah olmassın belli olmaz dur bakalım hayatım dahakaydirigubbakcemile5

herkese günaydın kızlar benim bugün 17.günüm test istemedi istese bile test çubuğum bitmişti zaten ama artık bu ay olması mı yoksa olmaması mı daha hayırlı onu bilmiyorum dün eşimle çok şiddetli bir kavga ettik evliliğim süresince yaşadığımız en kötü kavgaydı birbirimize çok ağır sözler söyledik yüz yüze bakamayacak kadar ağırdı bazıları nasıl bu kadar büyüdü anlamadım ve nihayetinde bana 1 tokat atmasına ve benim yüzüğümü fırlatmama kadar gitti iş şu anda inanılmaz moralim bozuk benim ona evlenirken tek söylediğim beni aldatma ve sakın bana vurma yoksa bu iş biter bu yüzüğü parmağımdan çıkarırsam bir daha takmam demiştim ve söylediğim herşey malesef zaman içinde başıma geldi ben dün akşam boşanmayı bile düşündüm ama henüz tam anlamıyla bir karara varmış değilim bu iş düzelse bile kendime saygım bitecek söylediğimi yaladığım için napcam bilmiyorum resmen düşünemez hale geldim.burası bu tür sıkıntıların yazılacağı en son yer belki ama anlatabilecek kimsem yok bunları kusura bakmayın başınızı ağrıttım çok özür dilerimmafoldumben

cnm kavga nedeniniz ne bilmiyorum ama umarım çok fazla büyümeden hallolur dur bakalım hemen öyle boşanmayı düşünme belki bebiş bu ay gelir de aranızdaki tatsızlık unutulur seni çok iyi anlıyorum sen şimdi aklında hep dün akşam ki olayı düşünüyorsun ama sıkma canını fazla inş. eşin özür diler ve düzelir aranız.

emilyacım sağol desteğin için tatlım bugün mesaj atmış bana tam olarak özür olmasa bile benzer bişeyler yazmış işte ama benim için önemli olan özür dilemesi falan değil ben bu tokadı hazmedemem sindiremem çok zorrrr diyelim ki düzeldik hiç bir zaman unutamıcam olay çok sıcak olduğu için de çok kızgın ,kırgın üzgünüm açıkcasıı işten eve gitmek bile gelmiyo içimden bugün eğer gerçekten sevmemiş olsaydım bu sabah mahkemede alırdım ben soluğu zaten allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyim:gitme:

Canim nasil kimsem yok? biz variz ya, bu konulari en yakinlariinla payllasamiyorsun ,istedigini yazabilirsin ..
cANIM , bu donemler hassas donemler, heleki bebek calismasi yapan bayanlar daha hassas oluyor. ee beylerde ustune gelice , en ufacik bir olay , buyuyor..
Hemen olumsuz seyler dusunme, suanda sinirli olarak bosanmayi falan dusunmusun, yuzugu atmisin, bence onlari bir kenara koy, okadar kolay verilecek bir karar degil, tamam tokatta, hazmedilcek bir sey degil fakat,o tokatin hesabini vericek elbet, bunun cezasi bosanma olmamali, o da eminim vicdani cok rahat degildir, ve suanda aci cekiyordur, (erkekler pek belli etmesede uzuntulerini)

unutma senin uzuntun bebegide olumsuz yansir, suanda beklemedesin, eminim barisacaksiniz, ve sonradan pisman olmamak adiyla, manitore devam et , . Insallah barisirsiz..

Son düzenleme:

ayrica ozur dilese bile kendime sayginligim gitmis olacak diyorsun, canim yok oyle bisey, kendine sayginligin daha da artar, cunki affetmek buyukluktur, sen affedici olacaksin, ve degerin daha da artacak Allah katinda. evlilik icin bazi seyleri affetmemiz gerekiyor, (aldatma vb. seyleri diil tabi.)

Son düzenleme:

prensescim kafam allak bullk oldu sağlıklı düşünemiyorum hazmedemiyorum eşimle konuşmak gelmiyor içimden zaten konuşmuyorum da sevmeseydim çoktan bitirirdim ben bu işi ama sevgi herşeyi halletmiyo zaten yıllardır bebek bebek diye olmadığım tedavi girmediğim stres kalmadı üstüne bunlar tuz biber ekti bundan 3 yıl çnce de asla affetmem dediğim bir şeyi affettim zaten yani sadece 1 tokat değil beni bu kadar çaresiz bırakan boşanmayı düşünmemi sağlayan perde arkası da var herşeyi affetmekten yoruldum ben aslında ya kızlar bu sitede en fazla zaman geçirdiğim yer bebekle ilgili yerler ama bu gidişle bir derdim vara transfer olcam o kadar doldum ki artık şu anda hiç birşey yapmıyorum bekliyorum sadece içimden bişey yapmak gelmiyo zatenn:gitme:allahım bu ay inşallah hepinizin gönlüne göre versin bebişlerinize kavuştursun 7 yıl içinde bir bebeğimiz olsaydı belki de birbirimizle bu kadar uğraşmaz işleri bu hale getirmezdik ama oladı işte hayırlısı buymuş demekki.

burayı da kendi problemlerimle doldurdum ya kusura bakmayın lütfen nasıl gidiyor onları anlatın siz prensescim kaçıncı günündesin canım:Saruboceq:dalia,emilya,burcu ,aygizem ve topicteki herkes çalışmalarnız nasıl gidiyor inşallah allahım bu ay hepinize bebişlerinizi göndersin:Saruboceq:

cnm nolursun bu kadar vazgeçme hayattan inş. herşey düzelicek sizin yaşadığınız stres ve sıkıntıdan birbirinize patlıyorsunuz 7 sene uzun zaman bebek hasretide eklenince yoruldunuz inş. düzelecek arkadaşım

benimde 7 günüm 1 seviyedeyim

Angel canim, anliyorum seni...

Allah yardinmcin olsun.eger kendini iyi hissedeceksen ,tabiki derdim vara yazabilrisin, bayanlar mutllaka yardimci olur birbirilerine..

Ins bu ay bebeis gelir, eger gelmessede stres yapma,herseyin zamani vardir...

bu siralar cok kisi giremiyor buraya, herkez haril haril temizlik yapiyor sanirim bayram temizligi:)

ben bu bayram temizlik yapamadim kizlar, sizde durumlar nasil? yapmak istedim ama yapamadim,vaktim olmadi.

Angel pazar gunu bayram, esinle kus girme bayrama, en azindan bayramin 1.gunu baris :)

umarim birazcik yuzune tebessum gelmistir..Seni seviyorum arkadasim, kendine cok iyi bak..

KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ KULLANANLAR

Dalia___________________3.Gün_______________________________________6.Ay
Prenses88______________15.Gün_______________________________________4.Ay
BurcuMucizeiihtisam______11.Gün_______________________________________2.Ay
Aygizem________________26.Gün_______3.seviyeyi 9.gün gördü_____________2.Ay
Angel_34_______________18.Gün_______________________________________2.Ay
Hcgl_emilya______________7.gün_______________________________________4.Ay

KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ ıLE HAMıŞ KALANLAR

1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)

Son düzenleme:

canım benim ben de seni çok seviyorum zamana bıraktım artık herşeyi ne yazılmışsa o olsun diyorum.bayramda inançlarım gereği mutlaka ki bayramlaşıcam hayatım küs kalmam çok günahmış bayramda küslük ama yürek yarası da kolay geçmiyor işte eskisi kadar sıcak davranamam tebessümler gülücükler saçamam ama tabiki bayramlaşırım bu bayram hayatım boyunca geçireceğim en buruk bayram olacak sanırım ailem de çok uzakta zaten temizlik falan ben de yapamadım doğru düzgün içimden gelmedi hiçbirşey son yaşadıklarımdan sonra senin durumun ne tatlım kaçıncı seviyedesin kendi problemlerimle de işgal ettim burayı amacı değişti sayfanın benim yüzümden :bbo:

canım benim inşallah dediğin gibidir allahım hakkımızda neyi hayırlı gördüyse öyle olsun 7 yıl dediğin gibi gerçekten uzun bi süre her işte bir hayır vardır demekten başka birşey bulamıyorum açıkcası hayat insana herşeyi yaşatıyor gösteriyor işte sadece sabredip şükretmek düşüyor bizlere inşallah birkaç güne 2.3 seviyeyi de görürsün hayatım :Saruboceq:

burcucum liste için ellerine sağlık canım

Merhaba arkadaslar, bugun 15.gunum. Burcucum liste cok guzel ellerine saglik. Sen nerelersin ozledim senizemuszemus

Gecen ay16.gunde 2.seviyeyi gormustum, bakalim bu ay nasil oalcak, gene gec yumurtlama olacagi kesin,2.cizgi belirlemeye basladi dunle bugun.
fakat kasik agrim flan yok, yarin belli olur. artik kendim SikmIyorum:) hayirlisi...

bal corek otuna devam.Civanpercemi cayinada devam ediyorum. kisacasi boyle arkadaslar.. Simdiye kadar bebek sormuyorlardi, artik sormaya basladilar, ailem flan. bende hayirlisi olsun diyorum.

Canım elektriklerim kesikti 3 gündür giremedim.ben 3.seviyeyi gördüm 9. ve 10.günde.ama ben makinemin arızalı olduğunu düşünüyorum zaten 2.el almıştım sanırım bozuk makineyi kakaladılar bana sıfırını alıcam tekrardan kaç aydır boşuna ugrasıyorum ateşim falanda yükselmedi yumurtlama oldugunu sanmıyorum çizgilerde cok silik.bu ay için gülenyüz gösteren dijital ovulasyon testlerinden alıcam onunla yakalamaya çalışıcam bu ay
önümüzdeki ayada olmazsa sıfır makine alıcam.incir küründede 10 günüm bitti bugün.bende haberler böyle.

hakkinizda hayirlisi olsun arkadasim ama dedigim gibi simdi sinirlisin lutfen hemen karar verme biraz zaman gecsin emin ol daha saglikli dusuneceksin
insallah bebeginde bu ay gelirde bu tatsiz olaylar unutulur gider

canlarım hepinize iyi bayramlar şimdiden... bayramınız şeker gibi geçsin inş. bol bol çalışın bayramda hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…