mrb kızlar kan testi yaptırdın sonuç 7 cıktı laboratuardaki kız cok düşük bi rakam ne var diyebilirim ne yok diyebilirim dei olmasa 0 çıkardı olsa daha yüksek cıkardı dedi ve 1 hafta sonra testi tekrarla dedi ama 1 haftaya kadar kalmaz gelir benim kırmıızılar galiba ben yine kimyasal gebelik geçiriyorum Allahım bu sefer yine nasip etmedi bana çok üzüldüm napıcamı bilemiyorum
kızlar eşim aradı akşama yaptıralım istersen dedi kan testini iş çıkışı gidicez varmı yokmu kesin çıksın bari kaç gündür yaşadığım belirsizlik çok kötü dua edin bana nolurrrrr
dalia nasilsin?
mrb kızlar kan testi yaptırdın sonuç 7 cıktı laboratuardaki kız cok düşük bi rakam ne var diyebilirim ne yok diyebilirim dei olmasa 0 çıkardı olsa daha yüksek cıkardı dedi ve 1 hafta sonra testi tekrarla dedi ama 1 haftaya kadar kalmaz gelir benim kırmıızılar galiba ben yine kimyasal gebelik geçiriyorum Allahım bu sefer yine nasip etmedi bana çok üzüldüm napıcamı bilemiyorum
Canım yaa Rabbim yüzünü güldürür inşallah canım.niye böyl e oldu anlayamıyorum kısmet diyebilirim.çok umutluydum senden birazcık üzüldüm şimdi.birazcık çünkü daha kesin bişey yok bakarsın sevindirirsin bizi..opuyorumnanaktanmrb kızlar kan testi yaptırdın sonuç 7 cıktı laboratuardaki kız cok düşük bi rakam ne var diyebilirim ne yok diyebilirim dei olmasa 0 çıkardı olsa daha yüksek cıkardı dedi ve 1 hafta sonra testi tekrarla dedi ama 1 haftaya kadar kalmaz gelir benim kırmıızılar galiba ben yine kimyasal gebelik geçiriyorum Allahım bu sefer yine nasip etmedi bana çok üzüldüm napıcamı bilemiyorum
monitoru resetleme
1.temiz bir test cubugunu plastik kabından cıkarın. kapagını normalde yaptıgınız gibi kapatıp.temiz test cubugunu monitore takın (kapalıyken)
2. "m" butonuna basın ve parmagınız basılı duruken monitoru acın. NOT: 5. adıma kadar parmagınızı "m" butonundan .
3. monitorun ekranı "test cubugunu cıkarın isareti verecek" test cubugunu cıkarmayın ve "m" butonuna basmaya devam eding
4. "m" butonuna basarken 20 saniye kadar sonra ekrandaki butun sembollerin yandıgını goreceksiniz. bu monitorun hafızasının butun onceki datalardan temizlendigini gosterir.
5. butun isaretlerin yandıgını gorunce once temiz test cubugunu monitorden cıkarın ve hemen parmagınızı "m" butonundan da kaldırın.
6. simdi artık ekran da tekrar yanıp sonen "m" isaretini goreceksiniz.tekrar adetinizin kacıncı gunu oldugunu girerek monitoru kullanmaya baslayabilirsiniz (bazen restleme isi bittikten sonra monitorunuz adetinizin 1. gunu gibide gosterebilir. eger adetinizin birinci gunu degilse itapta anlatıldıgı uzere adet gununuzu monitore girin)
7. eger ustteki adımlardan sonra işlem gercekleşmediyse bastan baslayın. bazen monitoru resetlemek icin bu adımları bir kac kez tekrar etmek gerekebilir.
Allah sendende razı olsun canım.seninde bebeğin en hayırlı zamanda gelsin inşallahaLLAH RAZI OLSUN CANIM. cok tesrekkur ederim. Rabbim en kisa zamanda senin bebegini eline vermeyi nasip etsin...(amin)
arkadaslar, clearbleu manitorun kendi sitesi var, nasil kullanilacagini satis noktalari vs seyler yaziyordu. resimli olarak da gosteriyordu, daha onceleri girmis bakmistim ama adresini kaybettim, bilen varmi???
gnydn kızlar ben mınitörü sabahları açıp kapatıyodum ama bu sabah acmadım artık acmıycam yoksa monitör şaşıracak ve geç adet oldum sanacak bidaki ay yine tanıyamabilir beni o yüzden bıraktım acmayı....bu sabah ateş 36,04 yakında da gelir zatennnn
Evet canım farkındayım ama listede hiç 3 ay yok sen ilk olursun belki.benim zaten 2.ayımturkbayragiMerhaba arkadaslar kimse yokmu bugun?
burcu liste cok guzel olmus, sende dikkat ettinmi, bizden once kullananlar hemen 2.ayin sonunda hamile kalmis, benim bu ay 3.ay kullanisim , hayirlisi bakalim. Allahin taktiri.....
mrb kızlar benim kırmızılar dün gelmeye başladı baya yoğun ve agrılı geciyor demek ki bende hamilelik adına bişeyler olmaya çalışmış ama yinede olamamış malesef çünkü kan testim 7 çıktı olmasa 0 cıkardı hayırlısı artık çok üzüldüm gelecegine inandırmıştım kendimi bebişin..... artık 1 kez daha adet olduktan sonra doktora gidicem çünkü böyle bekle bekle olmuyor
Burcu ins canim, ben cok umitliyim, hamile kalicagima inaniyorum, sebepleri yerine getiriyorum. Buarada bak bugun ne kadar relax im dimi:) bugun 9.gun test istedi allah sukur saat 9 da yaptim, dun tel aradim konustuk, bayan, adetin 9.gunene kadar en gec bekle ,eger test istemesse tel ac demisti, dun gece dua ettim, bu sabah istedi allah sukur.
tabiki senin destegini unutamam, sagol gercek dostmusun canim benim..
ben cok cabuk heycana kapinip sakin olamiyorum olaylarin karsinda sanirim, bu huyumu yenmem lazim:))
KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ KULLANANLAR
Dalia__________________27.Gün_______3.seviyeyi xx.gün gördü_________5.Ay
Prenses88______________9.Gün____________________________________4.Ay
BurcuMucizeiihtisam______5.Gün____________________ _______________2.Ay
Aygizem_______________20.Gün_______3.seviyeyi 9.gün gördü__________2.Ay
Angel_34_______________12.Gün___________________________________2.Ay
Hcgl_emilya______________________________________________________3.Ay
KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR
1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
inan bende cok uzuldum arkadasim cunku gercekten cok inanmistim hamile olduguna gerci dedigin gibi birseyler varmis ama hayirlisi degilmis
Rabbim tez vakitte hayirlisini sagliklisini versin insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeni ay yeni umut hep birlikte yola devam edicez :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?