Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

cnm evet aynı şeyleri yaşıyoruz bende yumurtlama günümde ve sonrası 2 günde adet olcakmış gibi bel agrısı cektim ateş sabahları yataktan kalmadan 7-8 arası dil altından ölçülüyor cnm dijital termometre ile genelde oda yumurtlama gününü bulmak için kullanılıyor benim vucut ısım normalde biraz düşük ama 1 gün kalmasına ragmen 36,06-36,07 normelde 36,04 ertesi gün 36,02 olur ve ben adet olurdum bakalım yarın nasıl olucak sen de vücüt ısını ölcüceksen sabahları ölçmeye başla vucut ısın adet günün geldiği halde düşmüyorsa büyük ihtimalle hamilelik demek ama şimdi benim yüksek çıkıyo gecede sahura kalkıyoruz acaba onunla bi ilgisi var mı bakalım yarın ateş düşmezse test yapabilirim inş. düşmez

yarin test yapmayi dusunuyormusun emilya
yarin guzel haberini alicaz insallah hayirlisiylahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

cnm yarın sabah ateşim düşmezse yapabilrim inş. düşmezde size güzel haber verebilirim inş. hepimiz yakın zamanda birbirimize bu güzel haberi verebiliriz

sağol canım verdiğin bilgiler için ama diyorum ya ümitlenmek istemiyorum ben genede, ama sen şu testti biran önce yap gözünü seveyim sende çıkacak sonuç az çok bizede ışık olacak inşallah hamilesindir canım inan kendim için bunu ne kadar istiyorsam sizin içinde aynı şekilde istiyorum :Saruboceq:

Burcu canim sen adet sokturucu siparis etmisin ya, onu doktor vermeden kullanmak dogru olurmu acaba? ger ci sen arastirmisindir, en dogru sekilde yaparsin ama ben genede hatirlayatim dedim.

dalia canim en onemli gunleri kacirmamaya calisin, manitoru o onemli 2 gun icin kullaniyoruz oyle degilmi:lepi:

Angel ozledik seni, gitmedimi misafirlerin, misafir 3 gunden fazla durmaz ama heralde akraba falannaniknanik

kizlar corekotu bal karisimi bagirsaklari acayip calistiriyor, bu 2.ayim benim..ve cok faydasini gordum. soyleyim dedimsüprizzzzz

gnydn kızlar test yapmadım eşim 1 gün daha bekle dedi bu sabah ateş 36,07 bu iyiye işaret inş. bu gün gelmezse yarın sabah yapıcam hadi hayırlısı

gnydn kızlar test yapmadım eşim 1 gün daha bekle dedi bu sabah ateş 36,07 bu iyiye işaret inş. bu gün gelmezse yarın sabah yapıcam hadi hayırlısı

Günaydın canım ;

Desene bir gün daha bekliyeceğiz akannehir , neyse hayırlısı sonuç iyi olsunda 1 hafta bekliyelim biz yerimseniben

Sonunda dün akşam adet oldum.
Makinenin iyice beyni dönmüştü biliyosunuz o yüzden resetleyip tüm hafızasını sildim.
Bugünüturkbayragi 1.gün yaptım 8:30 ta açıp.opuyorumnanaktan
Şimdi bu ay kür yapmak istiyorum bal tarçın yada incir kürü ikisinide deneyenler bunu yap diye öneride bulunursanız sevinirim
Hangisini tercih edeyim önce:tomato:

yarin guzel haber alacagimizdan kesinlikle eminim zemuszemus
hadi hayirlisi delikafadulden

ben zeytinyagli incir kurunu oneririm tatlim opuyorumnanaktan

kızlar ben geldimmm a.s.hepinizi çok özledim misafirlerim gitti artık burdayımm zemuszemusbugün benimde 8.günümdü 2.testi yaptım 1.seviyede geçen ay 11.gün 2. seviye 14 ve 15 3. seviye olmuştu galiba yine ona benzer birşey olacak inşallah da olur bal tarçına devam ediyorum acayip çalıştırıyo bağırsakları falannkaydirigubbakcemile3prensescim sen de de aynı etkiyi gösterdiğini okudum tatlım kaydirigubbakcemile3yine günlerimiz yakın canım senle arka arkaya gidicez bu ayda kaydirigubbakcemile5

burcucum yeni ayın hayırlı olsun tatlım monütörde inşallah bu ay güzel sonuçlarını haberlerini alırız ben incir denemedim ama bal tarçını tavsiye ederim gerçekten çok etkiliyerimseniben

emilyacım yarın test yapıyormuşsun hadi bakalım hayatım inşallah bu ayın müjdeli haberini ilk önce senden alırız da yolu açarsın tatlım dualarımız seninle:Saruboceq:

daliacım 3.seviyeyi görmüşsün çok güzel keşke 2 günü de değerlendirseydiniz hayatım ama neyse artık 1 gününü değerlendirmişsiniz allahın işi belli mi olur belki bir süprizle gelir meleğin:Saruboceq:

aygizemcim sana da bol şans diliyorum hayatım adetine çok varmış ama belirtilerin değişik allahım en hayırlı zamanda hepimizi bebişlerimize kavuştursun inşallahh:Saruboceq:

kızlar bugün bir arkadaşımın daha hamilelik haberini aldım yaşıtız o da 27 yaşında yeni evli 1 yıllık ama eşi askerdeydi yeni geldi yani yaklaşık toplamda 6 aylık bir evliliği var şimdi 2.5 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş çok sevindim çok mutlu oldum ama bi taraftan hala garip geliyor bazen CADIARZUzaten planlıyorduk ama bu kadar çabuk beklemiyorduk dedi biz de yıllardır planlıyoruz amakaydirigubbakcemile3yani hayat çok garip bazıları bazı şeylere çok çabuk zahmetsizce kavuşurken bazılarımız varını yoğunu ortaya koysa da ulaşamıyor allah hepimize sabır versin hep dediğim gibi sanırım sınavımız bu kusura bakmayın başınızı ağrıttım kızlar yakın arkadaşlarımın hamilelik haberleri hep böyle duygulandırıyo beni paylaşmak istedim daha anlatacak çok şey var ama neysekaydirigubbakcemile3sıkmıyım sizi ilk günden hepinizi çok özlemişim ondan çenem düştü valla öptüm şekerler görüşürüzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ KULLANANLAR

Dalia__________________23.Gün_______3.seviyeyi xx.gün gördü________5.Ay
Prenses88______________5.Gün__________________________________4.Ay
Hcgl_emilya____________29.Gün_______3.seviyeyi 14.gün gördü_________3.Ay
BurcuMucizeiihtisam______1.Gün___________________________________2.Ay
Aygizem_______________16.Gün_______3.seviyeyi 9.gün gördü__________2.Ay
Angel_34______________8.Gün___________________________________2.Ay

KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ ıLE HAMıŞ KALANLAR

1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…