emilyacım şimdi yazdıklarını okudum sanki aynı şeyleri yaşıyoruz, benimde aynı şekilde gögüslerim açıyor ve resmen adet olacakmışım gibi canım acıyor anlam veremedim, adet olmama çok var bugün 15.günüm yumurtlama 12.gün bitti benim yani adet olmam birde vucut ısısı bu durumlarda yükseliyormu eve gidince ölçeyim ben ama normalde hiç ölçmediğim içim bilemiyorum ki ?
yarin test yapmayi dusunuyormusun emilya
yarin guzel haberini alicaz insallah hayirlisiylahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
cnm evet aynı şeyleri yaşıyoruz bende yumurtlama günümde ve sonrası 2 günde adet olcakmış gibi bel agrısı cektim ateş sabahları yataktan kalmadan 7-8 arası dil altından ölçülüyor cnm dijital termometre ile genelde oda yumurtlama gününü bulmak için kullanılıyor benim vucut ısım normalde biraz düşük ama 1 gün kalmasına ragmen 36,06-36,07 normelde 36,04 ertesi gün 36,02 olur ve ben adet olurdum bakalım yarın nasıl olucak sen de vücüt ısını ölcüceksen sabahları ölçmeye başla vucut ısın adet günün geldiği halde düşmüyorsa büyük ihtimalle hamilelik demek ama şimdi benim yüksek çıkıyo gecede sahura kalkıyoruz acaba onunla bi ilgisi var mı bakalım yarın ateş düşmezse test yapabilirim inş. düşmez
Canım inşallah yarın güzel ve hayırlı haberler alırız senden:Saruboceq:cnm yarın sabah ateşim düşmezse yapabilrim inş. düşmezde size güzel haber verebilirim inş. hepimiz yakın zamanda birbirimize bu güzel haberi verebiliriz
Canım inşallah yarın güzel ve hayırlı haberler alırız senden:Saruboceq:
burcucum seninde güzel haberlerini bekliyoruz olmadı oruca bir gün ara ver o şekilde yap testini ya ben sizden daha çok haycanladım ya alkisalkisalkis
Yok canım test yapmak istemiyorum 20 günde 3 negatif gördüm zaten sıra sizlerde ben trden sipariş verdim progestan kullanıcam gelince sökülsün adetim diye
Dalia nasılsın canım kaçıncı günündesin 3.seviyeyi görebildinmi.
gnydn kızlar test yapmadım eşim 1 gün daha bekle dedi bu sabah ateş 36,07 bu iyiye işaret inş. bu gün gelmezse yarın sabah yapıcam hadi hayırlısı
gnydn kızlar test yapmadım eşim 1 gün daha bekle dedi bu sabah ateş 36,07 bu iyiye işaret inş. bu gün gelmezse yarın sabah yapıcam hadi hayırlısı
Sonunda dün akşam adet oldum.
Makinenin iyice beyni dönmüştü biliyosunuz o yüzden resetleyip tüm hafızasını sildim.
Bugünüturkbayragi 1.gün yaptım 8:30 ta açıp.opuyorumnanaktan
Şimdi bu ay kür yapmak istiyorum bal tarçın yada incir kürü ikisinide deneyenler bunu yap diye öneride bulunursanız sevinirim
Hangisini tercih edeyim önce:tomato:
Nasıl yaptığını tarif edermisin canımben zeytinyagli incir kurunu oneririm tatlim opuyorumnanaktan
Tamam canım düzelttimBurcuMucizeiihtisam canım ben 3 seviyeyi 14 ve 15. günler gördüm 16. gün 2. seviyeye düşmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?