• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Angel_34 , hayatim nerelerdesin, kendini yasa mi cektin a.s.

heralde adet oldum uzgunum diye girmemezlik yapmiyorsunudr dimi? islerin vardir oyuzden girmiyorsunudur? en azindan ben oyle dusunmek istiyorum:teselli:

Canim yardimci olmak isterdim, ama inan hic bilmiyorum, kusura bakma. yanliz cubuklarin bitecegini daha onceden hesaplamamismiydin? yada bile bilemi resetlemek icinmi kullanmadin?

Allah razi olsun zeze26. gercekten mailin bize ilac gibi geldi. ALlahtan umidi kesmedim hic, ama boyle hamile kalan arkadaslarida duyup haber alinca mutlu oluyorum, bu arada testcubuklarininda parasini almayacakmisin, sadece kargo parasi demisin, heralde haMIle kadigin icin hibe ediyorsun:)

evet canım...parasını istemiyorum..sadece kargo parası size ait..sizlere bi hayrım dokunacaksa ne mutlu bana..aynı şeyleri yaşadık...sizleri en ii ben anlarım...

şu mübarek ramazan ayında Rabbim dualarımızı geri çevirmesin..

arkadaşlar niye sessiz bizim topiğimiz bu kadar yaaa hadi müjdeli haberlerle şenlensin artıkkkk adet tarihleriniz neler kızlar benim 9 eylül 6 gün var daha yaaaaa beklemek çok zor

Merhaba arkadaslar, bugun adetimin 1.gunu. allaha sukur agrisiz sancisiz geciyor. civanpercemi bitkisi ise yaradi sanirim. biraz agrim var okadar.

zeytinyagli incir kurune bugun basladim, daha onceleri yedim ama duzenli diil, bugun duzenli basladim, ayrica yarin corekotu bal karisimia baslayacagim.

yumurtlama gununden 14 gun sonra adet oldum, aslinda 28 gunu gene gecti, 38 gun oldu, gecen ay 46 gun gecmisti. acaba duzene giryormu yavas yavas. ne dersiniz ?

Hcgl_emilya, canim stres olmadan bekle, ins hamissindir, ben oyle dusunuyorum,ve istiyorum, guzel haberlerini aliriz yakinda hihoyyyt

kizlar size bir sey soracagim, ben bugun saat 12 de adet oldugum icin, m tusuna 12 -1 arasi ,sifirlayip 1.gun yaptim. yani hergun 9 da aciyorum ben manitoru.
acaba yanlismi yaptim, yarinmi 1.gun yapsaydim?

diger aylar aksama dogru adet olunca, 1.gunu ertesi gun olarak yapiyordum. Cevap verirseniz sevinirim....:kahve:

kizlar size bir sey soracagim, ben bugun saat 12 de adet oldugum icin, m tusuna 12 -1 arasi ,sifirlayip 1.gun yaptim. yani hergun 9 da aciyorum ben manitoru.
acaba yanlismi yaptim, yarinmi 1.gun yapsaydim?

diger aylar aksama dogru adet olunca, 1.gunu ertesi gun olarak yapiyordum. Cevap verirseniz sevinirim....:kahve:
Evet canım 9 gibi acmalıydın monitoru ertesi gün.şimdi 1 de actın ya cok dengesiz oluyo bende aynısını yapmıştım hiç rahat olmadı.1 e kadar idrararını tutamıyosun zor.senin gecikmen olmuştu galiba dimi kaç gün gecikmiştin.benim 20 gün oldu ikince kez zamanı geliyo yani

yaa morelim bozuldu simdi... 2 saat sonra sabah 9 olacak. napacagimi bilmiyorum. burcu ben hersabah 9 da acacigim gene. acaba dengesizlik oluyormu?

arkadaslar birniz telefon acipp sorabilirmi?

angel canim nerdesin yaaa,

sorum su, her ay 9 ,da aciyorumdum, ve adetin ilk gunu diil, ertesi gun 1.gun olarak kabul ediyordum,dun ise, saat 12 de adet oldugum icin, 1.gun saydim. cevap alabilirsem cok iyi olur arkadaslar, lutfen yardimci olun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaslar acaba, saat 9.da bugun m tusuna 5 sn tutup yine 1.gun olarakmi ayarlasam??????

yaa napicam bilmiyorum oyyoyy

DALIA ,acaba dedigin gibi, dun 12 de acmistim, 1.gun yapmistim, bugun 2.gun diyemi devam etsem, yoksa, bugun m tusuna 5 sn tutup 1.gun mu yapsam??

DALIA ,acaba dedigin gibi, dun 12 de acmistim, 1.gun yapmistim, bugun 2.gun diyemi devam etsem, yoksa, bugun m tusuna 5 sn tutup 1.gun mu yapsam??

3 saat olayı varya cnm actığın saatten 3 saat önce 3 saat sonra acabilirsin diye biliyorum ben. eger 12 de tam olarak gelmeye başladıysa 1. gün olarak kabul et onu

arkadaslar acaba, saat 9.da bugun m tusuna 5 sn tutup yine 1.gun olarakmi ayarlasam??????

yaa napicam bilmiyorum oyyoyy
Canım ben bu ay 1 de acmıstım sonra cok zorlandım cünkü en erken 10 da acabiliyodum ve o saate kadar insan mutlaka tuvalete gitme ihtiyacı duyuyo saatler sasıyo ama artık bikere acmıssın benim bildiğim resetlemeden tekrar birinci gün olarak ayarlayamazsın m tusuna basılı tutunca 1 e dönermi bilmiyorum eger bunu bi denicem dersen yarın sabah 9 da yap bunu saat 1 e kadar beklemeden.

Canım ben bu ay 1 de acmıstım sonra cok zorlandım cünkü en erken 10 da acabiliyodum ve o saate kadar insan mutlaka tuvalete gitme ihtiyacı duyuyo saatler sasıyo ama artık bikere acmıssın benim bildiğim resetlemeden tekrar birinci gün olarak ayarlayamazsın m tusuna basılı tutunca 1 e dönermi bilmiyorum eger bunu bi denicem dersen yarın sabah 9 da yap bunu saat 1 e kadar beklemeden.

Canim cevabin icin tesekkur ederim....zaten ozele yazdim, destegin icin sagol.

ben civanpercemi cayini, hem adet duzenssizligi hemde gebelik icin iciyorum. yumrtlAma gunune kadar duzenli olarak gunde 2 bardak. ama ben buyuk bardaga yaptigim icin biraz fazla icmis oluyorum,
adacayida yumurtlama gunune kadar her gun bir bardak iciyorum.

adetimin kac gun gectigini sormusun, gecen ay 46 ,gunde gelmisti, bu ay ise 38'e dustu. ins daha duser, ben civanpercemin ise yaradigini inaniyorum, tabi once RAbbime inaniyorum:Saruboceq:

buarada gecen aylarda sogon kurunu denemistim, o 28 e dusurmustu 3 ay. cok faydasi var.

arkadaslar cevaplariniz icintesekkur ederim, dalia , hcgli_emilya allah razi olsun..
burcumuhtesem ihtisam, sen naptin canim? 3 .seviyeyi gordunmu? enson silik 2 cizgi cikti 2.seviyedeydim demistim?

peki senin adetlerin nekadar geciyor, kacinci gunde adet oluyorsun genelde?
hangi kurleri kullaniyorsun?
bir kadin hastaligi varmi?ayy cok sordum sordum galibaa.s

sanırım kimsenin test çubuğuna ihtiyacı yok..boşuna buraya mesaj yazmışım..ne diyim Allah gönlünüze göre versin..

sanırım kimsenin test çubuğuna ihtiyacı yok..boşuna buraya mesaj yazmışım..ne diyim Allah gönlünüze göre versin..

Canim benim allah razi olsun dusunup yazmisin, benim cok hosuma gitti bu davranisin ,hatta bende hamis kalirsam boyle yaparim demistim.

fakat ben yurtdisinda yasiyorum, burdan temin edebilme sansim yuksek.

arkadaslar ihtiyaci olan kisi niye zeze arkadasimiza ozele mail atmiyorki, sadece kargo parasi istiyor arkadasimiz. bunda utanacak SIKILcak bir sey yokki:enbuyukkk:

zeze cim cok teşekür ederiz benimde elimde test cubuklarım bitti ama belki adet olmam die yazmadım eger edet olursam istemeyi düşünüyorum ama inş. gerek kalmazda başka arkadaşın işine yarar çünkü gecen ay cok zor bulmuştum cubukları son günde hatta yinede teşekürler cok düşüncelisin sagol

kıozlar benim son 2 gün ben 9 eylül hesaplamıştım adet tarihi megerse 8 eylül müş 2 gün kaldı ateşimde 36,07 düşmedi hiç inş. düşmez

kıozlar benim son 2 gün ben 9 eylül hesaplamıştım adet tarihi megerse 8 eylül müş 2 gün kaldı ateşimde 36,07 düşmedi hiç inş. düşmez

canim bence sen hamilesin delikafadulden
hadi hayirlisi insallah guzel haberler alicaz :sm_cool:
belirtilerin neler tatlim

canim bence sen hamilesin delikafadulden
hadi hayirlisi insallah guzel haberler alicaz :sm_cool:
belirtilerin neler tatlim

saol cnm inş. öyledir fazla belirtim yok cnm sadece yumutlama günümden beri gögüslerim sızlıyor normalde adete yakın sızlardı yumurtlama günümde ve sonraki 2 gün çok belim agırdı aynı adetmişim gibi bide akşam malum işten yaptık eşim için çok sıcak dedi ben şubatta kimyasal gebelik geçirdim o zamanda aynı içim cok sıcaktı eşimde diyoki hamilesin sen bende deme bana öyle şey sonra adet olunca üzülcem cok dedim Allahım inş. bu ay veriri mucizemizi cok dua ettim bu ay Allahım hayırlısını versin

Back