arkadaslar cevaplariniz icintesekkur ederim, dalia , hcgli_emilya allah razi olsun..
burcumuhtesem ihtisam, sen naptin canim? 3 .seviyeyi gordunmu? enson silik 2 cizgi cikti 2.seviyedeydim demistim?
peki senin adetlerin nekadar geciyor, kacinci gunde adet oluyorsun genelde?
hangi kurleri kullaniyorsun?
bir kadin hastaligi varmi?ayy cok sordum sordum galibaa.s
saol cnm inş. öyledir fazla belirtim yok cnm sadece yumutlama günümden beri gögüslerim sızlıyor normalde adete yakın sızlardı yumurtlama günümde ve sonraki 2 gün çok belim agırdı aynı adetmişim gibi bide akşam malum işten yaptık eşim için çok sıcak dedi ben şubatta kimyasal gebelik geçirdim o zamanda aynı içim cok sıcaktı eşimde diyoki hamilesin sen bende deme bana öyle şey sonra adet olunca üzülcem cok dedim Allahım inş. bu ay veriri mucizemizi cok dua ettim bu ay Allahım hayırlısını versin
a. sesli. Slm ben usa da yasiyorum 40 yasindayim hic cocuk dogurmadim onceden kurtajlarim oldu. 3 yildir hamile kalmak icin ugrasiyorum dr gore sorunumuz yok. Bende 3 yildir yumutlama monitoru kullaniyorum ona ramen hala sonuc yok. 3 ay once tup bebek denedim o da dustu. Artik napicagimi sasirdim. Benimle paylasicak faydali bilgi varsa lusfen babn yazim
canim hayirlisiyla guzel haberlerini alacagimiza inaniyorum ben
bu bayram insallah cifte bayramin olacak :CüvCüv:
cnm inş. son 1 günüm kaldı ateşimde yüksek inş. düşmez
a. sesli. Slm ben usa da yasiyorum 40 yasindayim hic cocuk dogurmadim onceden kurtajlarim oldu. 3 yildir hamile kalmak icin ugrasiyorum dr gore sorunumuz yok. Bende 3 yildir yumutlama monitoru kullaniyorum ona ramen hala sonuc yok. 3 ay once tup bebek denedim o da dustu. Artik napicagimi sasirdim. Benimle paylasicak faydali bilgi varsa lusfen babn yazim
Canım bi umut var gibi sende bişeyler.inş psikolojik değildir:sinifsinif: fazla düşünmemeye çalış sonra üzülmemek için bak benimde 20 günüm gecti ama umut beslemiyorum hüsran olursa diyeemilyacım şimdi yazdıklarını okudum sanki aynı şeyleri yaşıyoruz, benimde aynı şekilde gögüslerim açıyor ve resmen adet olacakmışım gibi canım acıyor anlam veremedim, adet olmama çok var bugün 15.günüm yumurtlama 12.gün bitti benim yani adet olmam birde vucut ısısı bu durumlarda yükseliyormu eve gidince ölçeyim ben ama normalde hiç ölçmediğim içim bilemiyorum ki ?
Merhaba kızlar.emilya ve aygizem aynı şeyleri bende yasıyorum göğüslerimin acısından duramıyorum dokunamıyorum bile.bide yine lekelenme başladı dün gece kan pıhtısı gördüm
Ateşinde iyi canım senin 36,7 idi dimi..
Canım benim adetim gecikti 20 günden fazla oldu.daha önce hiç bu kadar acımamıştı gögüslerim cok agrıyo ve cok büyüdü.işte dün akşamda kırmızı bi kan pıhtısı gördüminşallah hamilesindir caım ya ne kadar güzel olur, hiç daha önce böyle olmuşmuydun yani buna benzer bir şeyler, kendi kendime diyorum herhalde kendi fazla dinliyorum ben, aslında ben çok ümitlenmek istemiyorum sonra hayel kırıklığı yaşamak istemiyorum açıkcası ama bir yandanda acabamı diyorum , daha bunu öğrenmemede o kadar çok varki , senin kaçıncı günün canım, benim 15.günüm bugün 9. günümde yumurtlamam başladı. akannehir
Ben hamile kaldıgımda ateşim 36,7 lerdeydi her insanın farklı oluyohamile olduğunda ateşin kaça çıkıyor yani ortalama CADIARZU
Canım benim adetim gecikti 20 günden fazla oldu.daha önce hiç bu kadar acımamıştı gögüslerim cok agrıyo ve cok büyüdü.işte dün akşamda kırmızı bi kan pıhtısı gördüm
Canım en son test salı yaptım ama ramazandan dolayı yatmadan cok su içiyorum ve idrarım test yaptıgımda resmen suydu pek sağlıklı olmadı o test ama tekrar yapmak istemiyorum.adetlerim 2 -3 aydır düzenli gidiyodu bu ayda yumurtlama olmasına karşın adet gelmdi işte 14.gün yumurtlamam olmuştuya kusura bakma ben böyle soruyorum ama belki daha önce yazmışındır sen, devamlı nete giremiyorum yoğunluktan o yüzden soruyorum , peki 20 gün geçikmesine test yaptın mı yada düzenlimi adetlerin normalde ?
Canım en son test salı yaptım ama ramazandan dolayı yatmadan cok su içiyorum ve idrarım test yaptıgımda resmen suydu pek sağlıklı olmadı o test ama tekrar yapmak istemiyorum.adetlerim 2 -3 aydır düzenli gidiyodu bu ayda yumurtlama olmasına karşın adet gelmdi işte 14.gün yumurtlamam olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?