Canim yardimci olmak isterdim, ama inan hic bilmiyorum, kusura bakma. yanliz cubuklarin bitecegini daha onceden hesaplamamismiydin? yada bile bilemi resetlemek icinmi kullanmadin?
Allah razi olsun zeze26. gercekten mailin bize ilac gibi geldi. ALlahtan umidi kesmedim hic, ama boyle hamile kalan arkadaslarida duyup haber alinca mutlu oluyorum, bu arada testcubuklarininda parasini almayacakmisin, sadece kargo parasi demisin, heralde haMIle kadigin icin hibe ediyorsun:)
Evet canım 9 gibi acmalıydın monitoru ertesi gün.şimdi 1 de actın ya cok dengesiz oluyo bende aynısını yapmıştım hiç rahat olmadı.1 e kadar idrararını tutamıyosun zor.senin gecikmen olmuştu galiba dimi kaç gün gecikmiştin.benim 20 gün oldu ikince kez zamanı geliyo yanikizlar size bir sey soracagim, ben bugun saat 12 de adet oldugum icin, m tusuna 12 -1 arasi ,sifirlayip 1.gun yaptim. yani hergun 9 da aciyorum ben manitoru.
acaba yanlismi yaptim, yarinmi 1.gun yapsaydim?
diger aylar aksama dogru adet olunca, 1.gunu ertesi gun olarak yapiyordum. Cevap verirseniz sevinirim....
DALIA ,acaba dedigin gibi, dun 12 de acmistim, 1.gun yapmistim, bugun 2.gun diyemi devam etsem, yoksa, bugun m tusuna 5 sn tutup 1.gun mu yapsam??
Canım ben bu ay 1 de acmıstım sonra cok zorlandım cünkü en erken 10 da acabiliyodum ve o saate kadar insan mutlaka tuvalete gitme ihtiyacı duyuyo saatler sasıyo ama artık bikere acmıssın benim bildiğim resetlemeden tekrar birinci gün olarak ayarlayamazsın m tusuna basılı tutunca 1 e dönermi bilmiyorum eger bunu bi denicem dersen yarın sabah 9 da yap bunu saat 1 e kadar beklemeden.arkadaslar acaba, saat 9.da bugun m tusuna 5 sn tutup yine 1.gun olarakmi ayarlasam??????
yaa napicam bilmiyorum oyyoyy
Canım ben bu ay 1 de acmıstım sonra cok zorlandım cünkü en erken 10 da acabiliyodum ve o saate kadar insan mutlaka tuvalete gitme ihtiyacı duyuyo saatler sasıyo ama artık bikere acmıssın benim bildiğim resetlemeden tekrar birinci gün olarak ayarlayamazsın m tusuna basılı tutunca 1 e dönermi bilmiyorum eger bunu bi denicem dersen yarın sabah 9 da yap bunu saat 1 e kadar beklemeden.
sanırım kimsenin test çubuğuna ihtiyacı yok..boşuna buraya mesaj yazmışım..ne diyim Allah gönlünüze göre versin..
sanırım kimsenin test çubuğuna ihtiyacı yok..boşuna buraya mesaj yazmışım..ne diyim Allah gönlünüze göre versin..
kıozlar benim son 2 gün ben 9 eylül hesaplamıştım adet tarihi megerse 8 eylül müş 2 gün kaldı ateşimde 36,07 düşmedi hiç inş. düşmez
canim bence sen hamilesin delikafadulden
hadi hayirlisi insallah guzel haberler alicaz :sm_cool:
belirtilerin neler tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?