angel ve prenses inş. gelmesin kırmızılar yaaa
canım benim keşkeee ama tüm belirtilerim var benim malesef sadece göğüslerim çok acayip acırdı bu ay o yok onun dışında herşey varr:1no2:hayırısı tatlım artk yaaa.s.a.s.
cnm inş. bunlar hamilelik belirtisidir benimde yumutlama günümde ve sonrasında gögüslerim çok sızladı şimdi hafif agrı var ama cok az normalde adete 4-5 gün varken başlardı ama kısmet artık
Merhaba arkadaslar , dun gebelik testi yaptim, hamile degilim. artik gelecek aya denemelere devam:)
angel test yapma, bir kac gun bekle, strestende adet tarihi bir kac gun oynar. ama sen cok istiyorsan yapabilirsin.
mrb arkadaslar bu monitörü nasıl sıfırlayacağım hakkında bi bilgisi olan var mı acaba?
angel_34 cnm senin durumlar nasıl yaptın mı test
angel ve emilya
insallah ikinizdende guzel haberler aliriz
angel ve emilya
insallah ikinizdende guzel haberler aliriz
inş. cnm ya bayrama güzel haberlerle gireriz benim 8 gün var daha bide biliyomusunuz bu ay olursa mayısda doğucak ya benim eşimde mayısta babasıyla aynı ay olcak aynı burc ne güzel olur
Arkadaslar benim bir sorum var, benim son adetim gece ay 26.sinda oldu. aslinda bu ay yani agustos 26 olmasi gerekiyor(duzenli olmamakla birlikte) fakat ben gec yumurtladigim icin ,yumurtlama sonrasi 14 gun sayarsam eylul 2 oluyor.
sorum su: sizce adetimi agustos 26 mi beklemeliyim yoksa eylul 2 mi? bilen varmi?
emilyacım inşallah canım ne kadar güzel hesaplamışsın yerimsenibenbenim de bitarafım umutlanmak istiyor ama diğer tarafım umutlanmaya korkuyor anladım ki üzülmekten çok yorulmuşum:sinifsinif:allahım herşeyin hayırlısını versin hepimiz için inşallah:Saruboceq:ben size geçen gün gördüğüm rüyayı anlatmadım kızlar rüyamda test yapıyorum ve ilk defa çift çizgiyi görüyorum sonra hastaneye falan gidiyorum o kadar mutluyum ki rüyası bile güzel ama sonra birdenbire ne oluyorsa tekrar test yapıyorum ki çizgi teke düşmüş rüyamda bile doya doya göremedim şu çift çizgi mutluluğunu yavvkaydirigubbakcemile3
cnm inanırmısın bende aynen rüyamda test yapıyorum ama negatif bekliyorum testi yapıp hemen koyucam kenara umursamıyorum yaptım tam koyuyodum 2 tane kıpkırmızı çizgi gözlerime inanamadım uyanınca hemen eşime anlattım inş. rüyamız çıkar
kızlar az önce kırmızılar gelmeye başladı:gitme:umutlar da gelecek aya kaldı :gitme:test yapmama bile fırsat vermedi maşallah:gitme:neyse hayırlısı olsun alıştım zaten her ay hayal kırıklığına uğramaya:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?