Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canım benim keşkeee ama tüm belirtilerim var benim malesef sadece göğüslerim çok acayip acırdı bu ay o yok onun dışında herşey varr:1no2:hayırısı tatlım artk yaaa.s.a.s.

cnm inş. bunlar hamilelik belirtisidir benimde yumutlama günümde ve sonrasında gögüslerim çok sızladı şimdi hafif agrı var ama cok az normalde adete 4-5 gün varken başlardı ama kısmet artık

cnm inş. bunlar hamilelik belirtisidir benimde yumutlama günümde ve sonrasında gögüslerim çok sızladı şimdi hafif agrı var ama cok az normalde adete 4-5 gün varken başlardı ama kısmet artık

canım benim inşallah hayırlısı hepimiz için :Saruboceq:senin kaç gün var adet olmana hayatım???

kızlar benim bugün monütöre göre 28.günüm bana göre 29 çünkü pazar öğleden sonra regl olmuştum.her regl öncesinde deli gibi tatlı krizlerine girerim acayip iştahım açılır bugünlerde yine öyleyim belirtilerim her ay olan regl belirtileri tek fark her ay göğüslerim acayip acırdı ağrırdı bu ay o yokk internetten siteden belirtilere bakıyorum adet belirtileri ile hamilelik belirtileri neredeyse birebir aynı umutlanmayı pek istemiyorum 6 senedir hep umutlandım ve hayal kırıklığına uğradım ama insanın aklının bir köşesinde de acaba mı diye bir soru işareti hep oluyor işte benim de öyle malesef her ne kadar kesin olcam desemde aklımın bir köşesi umudunu kaybetme belki de ...diyorr...bilmiyorum ya zaten regl öncesi inanılmaz hassas oluyorum çok çabuk sinirlenip çok çabuk üzülüyorum duygularım karmakarışık ruh halim tam bir felakett her ay aynı şeyleri yaşıyorum monütör 3 gündür yanıp sönüyor kitapçıkta monütör m tuşu birkaç gündür yanıp sönüyorsa test yapın hamile olabilirsiniz diyor sizce yarın bir test alıp salı günü yapayım mı salı günü bana göre tam 31.gün 1 gün geçmiş olacak o zamana kadar olmassam hem hiç olmassa olmadıysa umutlanmayı bırakırım ne dersiniz ???? kafam çok karışık bana bir akıl verin lütfennndelikafaduldena.s.

:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 5. ay
altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 4. ay
Aygizem - 2. ay
hcgl_emilya - 3. ay
prenses88 - 3. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay[/B

Merhaba arkadaslar , dun gebelik testi yaptim, hamile degilim. artik gelecek aya denemelere devam:)

angel test yapma, bir kac gun bekle, strestende adet tarihi bir kac gun oynar. ama sen cok istiyorsan yapabilirsin.

Merhaba arkadaslar , dun gebelik testi yaptim, hamile degilim. artik gelecek aya denemelere devam:)

angel test yapma, bir kac gun bekle, strestende adet tarihi bir kac gun oynar. ama sen cok istiyorsan yapabilirsin.

canım idrar testinde geç çıkıyo diyolar ama senin de erken değilmi??? siteden fortel diye bir test okumuştum yanlış hatırlamıyorsam adet günü yapılan çok hassas olanlardan ben zaten sırf bu stresten kurtulmak için yapmak istiyorum eğer hamile değilsem öğreneyim de bir an önce olsun diyeea.s.

mrb arkadaslar bu monitörü nasıl sıfırlayacağım hakkında bi bilgisi olan var mı acaba?

canım ben de geçen ay aldım o yüzden tam olarak bilemiyorum ama kitapçıkta müşteri hizmetlerinin numarası vardı ararsan yardımcı olurlar sanırım numarayı bulamazasan ben vereyim sana bakıpyerimseniben

inş. cnm ya bayrama güzel haberlerle gireriz benim 8 gün var daha bide biliyomusunuz bu ay olursa mayısda doğucak ya benim eşimde mayısta babasıyla aynı ay olcak aynı burc ne güzel olur

emilyacım inşallah canım ne kadar güzel hesaplamışsın yerimsenibenbenim de bitarafım umutlanmak istiyor ama diğer tarafım umutlanmaya korkuyor anladım ki üzülmekten çok yorulmuşum:sinifsinif:allahım herşeyin hayırlısını versin hepimiz için inşallah:Saruboceq:ben size geçen gün gördüğüm rüyayı anlatmadım kızlar rüyamda test yapıyorum ve ilk defa çift çizgiyi görüyorum sonra hastaneye falan gidiyorum o kadar mutluyum ki rüyası bile güzel ama sonra birdenbire ne oluyorsa tekrar test yapıyorum ki çizgi teke düşmüş rüyamda bile doya doya göremedim şu çift çizgi mutluluğunu yavvkaydirigubbakcemile3

kızlar öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar olsun Allahım hepinizin kucağını sağlıkla doldursun
biz oğluşumla gayet iyiyiz ocakta Allah nasip ederse kucağıma alıcam şimdi hazırlıklarımız devam ediyor.
darısı en kısa zamanda tüm isteyenlere inşallah

canım ben kullandığım ilk ay hamile kaldım 21.güne kadar 2. seviyedeydi monitör
22.gün bir anda 3.seviyeyi gördüm 22 ve 23.günler çalışma oldu yani 20-21 mayıs tarihlerinde 3.seviyeyi gördüm
adet döngüm 18 günde birdi ve çok çok düzenliydi.bunu özellikle söylüyorum çünkü her adet döngüsü düzenli olan kadının yumurtası 14.günde çatlayacak diye bir şart yok.
dediğim gibi benim 22.günde çatladı ve ben 28.günde adet görmeyince fortel erken gebelik testi aldım ve gayet belirgin çift çizgiyi gördüm
şimdi 18 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyorum hayırlısıyla
darısı senin başına canım
kafaya fazla takmamaya çalışın inanın bu aletin faydası büyük 3.seviyeyi görmedim diye üzülmeyin mutlaka göreceksiniz
sevgilerimle
esra

cnm inanırmısın bende aynen rüyamda test yapıyorum ama negatif bekliyorum testi yapıp hemen koyucam kenara umursamıyorum yaptım tam koyuyodum 2 tane kıpkırmızı çizgi gözlerime inanamadım uyanınca hemen eşime anlattım inş. rüyamız çıkar

inşallah hayatım:Saruboceq:bu akşam bir baş ağrım var ki feciiiidelikafaduldenbir de karnım ağrımaya başladı ufaktan kendimi çok dinlemeye başladım son birkaç gündür öğrensem de kurtulsam bu stresten yaalaelaelaelaelae

kızlar az önce kırmızılar gelmeye başladı:gitme:umutlar da gelecek aya kaldı :gitme:test yapmama bile fırsat vermedi maşallah:gitme:neyse hayırlısı olsun alıştım zaten her ay hayal kırıklığına uğramaya:gitme:

Selam arkadaslar, ramazan nasil geciyor? ben bugun yarin adet olucam bekliyorum, m tusunda 2 gundur yanip sokunuyor.

Angel canim belirtileri var, kasiklarim agriyor, uyku hali var, yani adet belirtileri, civanpercemi cayina basladim dun,
adetim agrili geciyor genelde, civanpercemi agrisi azaltiyormus.. Icir kurunede baslayacagim bugun. Yani ben tum hazirliklari yapiyorum simdiden adet olucam diye. bu ay umitlenmistim 3. seviyeyi gordum diye, ama Allahtan umit kesilmez. Bir degisik olursa paylasirim:)

arkadaslar ruyalariniz okudum, bende bu ay cok guzel uya gordum. ins ruyalarimizda bir gun gercek olucak.

Anne olmak istiyorum, Oncelikle bebegin hayirli olsun, demek ocakta dogumun, az kalmis. tum hazirliklari yapiyorsundur simdi sen, herseyin en iyisini bebegin icin hazirliyorsundur, rabbim tum isteyenlere nasib etsin. Benim soruma cevap verdigin icin tesekkur ederim.

Hcgl_ emilya ,canim bence bu ay hamis olabilirsin ,bana oyle geliyor, Ins oyledir.

Canim hayal kirikligina ugrama ne olur, zaten bekliyordun, belirtileri vardir , asiri tatli , siskinlik falan, hem daha yeni kullanmaya basladin, 3.seviyeyi gormen bile cok iyi.
uzulme :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…