Selam arkadaslar, ramazan nasil geciyor? ben bugun yarin adet olucam bekliyorum, m tusunda 2 gundur yanip sokunuyor.
Angel canim belirtileri var, kasiklarim agriyor, uyku hali var, yani adet belirtileri, civanpercemi cayina basladim dun,
adetim agrili geciyor genelde, civanpercemi agrisi azaltiyormus.. Icir kurunede baslayacagim bugun. Yani ben tum hazirliklari yapiyorum simdiden adet olucam diye. bu ay umitlenmistim 3. seviyeyi gordum diye, ama Allahtan umit kesilmez. Bir degisik olursa paylasirim:)
arkadaslar ruyalariniz okudum, bende bu ay cok guzel uya gordum. ins ruyalarimizda bir gun gercek olucak.
Anne olmak istiyorum, Oncelikle bebegin hayirli olsun, demek ocakta dogumun, az kalmis. tum hazirliklari yapiyorsundur simdi sen, herseyin en iyisini bebegin icin hazirliyorsundur, rabbim tum isteyenlere nasib etsin. Benim soruma cevap verdigin icin tesekkur ederim.
Hcgl_ emilya ,canim bence bu ay hamis olabilirsin ,bana oyle geliyor, Ins oyledir.
kızlar az önce kırmızılar gelmeye başladı:gitme:umutlar da gelecek aya kaldı :gitme:test yapmama bile fırsat vermedi maşallah:gitme:neyse hayırlısı olsun alıştım zaten her ay hayal kırıklığına uğramaya:gitme:
kızlar az önce kırmızılar gelmeye başladı:gitme:umutlar da gelecek aya kaldı :gitme:test yapmama bile fırsat vermedi maşallah:gitme:neyse hayırlısı olsun alıştım zaten her ay hayal kırıklığına uğramaya:gitme:
cnm üzülme ne olursun inş. bidaki ay gelir bebişin ama benimde yüzümde sivilce cıktı galiba benimde gelicek lanet kırmızılar
Kızlar merhaba ;
ben bugün 9.günümdeyim ve 2.çizgiyi gördüm bu normalmi bu kadar erken olması normalde ben 12.gün hep görürdüm 2.çizgiyi böyle olan varmı aranızda ?
cnm ben gecen ay 9 günde 3, seviyeyi gördüm illa 14 ünde olacak die bişey yok zaten hep o yüzden yanılıyoruz inş. 3. seviyeyi de görürsün cnm
Arkadaşlar bu arada hafta sonu eşim için üroloğa gittik , eşimde varikosel olduğu teşhisi koyoldu sağ tarafta , soldada biraz varmış bazı testler istedi onun sonucunda belki ameliyat olma durumu ola bilirmiş, bu durumda tüp bebek yada aşılamaya yönelmek doğru değilmiş, yani ilk önce bu sorunu çözmemiz gerekiyormuş :sinifsinif: , artık ne olur bilmiyorum bir kaç güne kadar tekrar gideceğiz sonuçlarımızla bakalım ne diyecekler
cnm üzülme ne olursun inş. bidaki ay gelir bebişin ama benimde yüzümde sivilce cıktı galiba benimde gelicek lanet kırmızılar
kızlar herkese selam dün gerçekten moralim çok bozuldu bekliyordum ama yine de bu dönemin üzerimde yarattığı hassasiyetten sanırım çok kötü oldum şimdi daha iyiyimhepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için çok sağolun bugünlerde biraz yoğunum sadece akşamları girebilicem sanırım hepinizi çok seviyorum akşam görüşmek üzerea.s.
cnm inş. kolayca halledersiniz probleminizi kaç yıldır istiyordunuz daha önce gebelik düşük falan oldumu hiç bizde olmazsa bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyoruz ben muayene oldum ama eşim olmadı ben şubat ayında kimyasal gebelik gecirmiştim onunla biraz umut bağladık oluyo diye ama ozamnadan beri tık yok
cnm inş. bunlar hamilelik belirtisidir benimde yumutlama günümde ve sonrasında gögüslerim çok sızladı şimdi hafif agrı var ama cok az normalde adete 4-5 gün varken başlardı ama kısmet artık
kIZ NIYE lanet diyorsun:) o kirmizilari goremeyenler ve gormek isteyenlerde var, bunada sukur, elhamdurillah her ay duzen li goruyorsun bak benim bu ay gene 28 gunu gecti, hayirlisi:gitme:
Hcgl_emilya, bende dusukten sonra doktora gittim ,ama esim gitmedi ramazandan sonra bizde gidecegiz bir doktora. bakalim bana baksin ..
kızlar bugün başıma şöyle bişey geldi 17 gün cubuklarım bittiği için test yapmıyorum ama makine hala devam ediyo tabi kedi kendine.bu sabah makineye reset olayları için sakladıgım kullanılmamış bi cubuk var onu takim dedim bakim nolcak yani cubuk kullanılmamış ekran bembeyaz ama bu benim makine 2.seviye dedi hayret yani ya bozukmu ne.ne diyosunuzlmaz:
kızlar bugün başıma şöyle bişey geldi 17 gün cubuklarım bittiği için test yapmıyorum ama makine hala devam ediyo tabi kedi kendine.bu sabah makineye reset olayları için sakladıgım kullanılmamış bi cubuk var onu takim dedim bakim nolcak yani cubuk kullanılmamış ekran bembeyaz ama bu benim makine 2.seviye dedi hayret yani ya bozukmu ne.ne diyosunuzlmaz:
KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 5. ay
altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 4. ay
Aygizem - 2. ay
hcgl_emilya - 3. ay
prenses88 - 3. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay[/B
arkadaşlar merhaba...ben de bu monitörle hamile kaldım..Rabbim inşallah nasip ederse ekim de doğumum var..Allah ım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..
elimde paketi açılmamış test çubukları var(clear blue-20 adet)..bugün baktım son kullanma tarihi mart 2010..ben 75 küsura almıştım..çok şükür hamile kalınca bu kutuyu kullanmama gerek kalmadı..isteyen arkadaş varsa bana özelden mesaj atsın, gönderirim..sadece kargo parasını ödersiniz..ve inşallah bu test çubuklarını kullanıp da hamile olduğunuzu duyarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?