Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

inş. cnm yaaaa agzından bal damlıyor vallaaaaahihoyyyt

cnm üzülme ne olursun inş. bidaki ay gelir bebişin ama benimde yüzümde sivilce cıktı galiba benimde gelicek lanet kırmızılar

Kızlar merhaba ;
ben bugün 9.günümdeyim ve 2.çizgiyi gördüm bu normalmi bu kadar erken olması normalde ben 12.gün hep görürdüm 2.çizgiyi böyle olan varmı aranızda ?

canım üzülme inşallah birdahaki ay diyelim hayırlısıyla :Saruboceq:

Kızlar merhaba ;
ben bugün 9.günümdeyim ve 2.çizgiyi gördüm bu normalmi bu kadar erken olması normalde ben 12.gün hep görürdüm 2.çizgiyi böyle olan varmı aranızda ?

cnm ben gecen ay 9 günde 3, seviyeyi gördüm illa 14 ünde olacak die bişey yok zaten hep o yüzden yanılıyoruz inş. 3. seviyeyi de görürsün cnm

cnm ben gecen ay 9 günde 3, seviyeyi gördüm illa 14 ünde olacak die bişey yok zaten hep o yüzden yanılıyoruz inş. 3. seviyeyi de görürsün cnm

sağol emilyacım aydınlattın beni opuyorumnanaktan bende ya bende yada makinada bir gariplik var sandım ama 9.gün çok erken bir gün değilmi ya CADIARZU

Arkadaşlar bu arada hafta sonu eşim için üroloğa gittik , eşimde varikosel olduğu teşhisi koyoldu sağ tarafta , soldada biraz varmış bazı testler istedi onun sonucunda belki ameliyat olma durumu ola bilirmiş, bu durumda tüp bebek yada aşılamaya yönelmek doğru değilmiş, yani ilk önce bu sorunu çözmemiz gerekiyormuş :sinifsinif: , artık ne olur bilmiyorum bir kaç güne kadar tekrar gideceğiz sonuçlarımızla bakalım ne diyecekler

kızlar herkese selam dün gerçekten moralim çok bozuldu bekliyordum ama yine de bu dönemin üzerimde yarattığı hassasiyetten sanırım çok kötü oldum şimdi daha iyiyimhepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için çok sağolun bugünlerde biraz yoğunum sadece akşamları girebilicem sanırım hepinizi çok seviyorum akşam görüşmek üzerea.s.

cnm inş. kolayca halledersiniz probleminizi kaç yıldır istiyordunuz daha önce gebelik düşük falan oldumu hiç bizde olmazsa bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyoruz ben muayene oldum ama eşim olmadı ben şubat ayında kimyasal gebelik gecirmiştim onunla biraz umut bağladık oluyo diye ama ozamnadan beri tık yok

cnm üzülme ne olursun inş. bidaki ay gelir bebişin ama benimde yüzümde sivilce cıktı galiba benimde gelicek lanet kırmızılar

kIZ NIYE lanet diyorsun:) o kirmizilari goremeyenler ve gormek isteyenlerde var, bunada sukur, elhamdurillah her ay duzen li goruyorsun bak benim bu ay gene 28 gunu gecti, hayirlisi:gitme:

Canim sen morelini bozma, dedigim gibi ilk ayin, daha manitor seni taniyacak, sen boyle diyerek uzulursen biz 4.aya girecek biz napalim:) kizlar umutsizlenmeyin ne olur..

Hcgl_emilya, bende dusukten sonra doktora gittim ,ama esim gitmedi ramazandan sonra bizde gidecegiz bir doktora. bakalim bana baksin ..

:dance:
emilyacım sağol iyi dileklerin için umarın dediğin gibi kolayca hallederiz,biz 4senelik evliyiz ama şu son seneye kadar çocuk düşünmedik, 1 sene korunduk diyelim ondan sonra da korunmadık ama pek olmamasınada takılmadık , her halde biz tutturamıyoruz gününü diye düşündük sonra baktık ki olmuyor bu çocuk, ilk önce ben doktora gittim benim yumurtalıklar süper çıktı hihoyyyt doktor aynen şu çümleyi kullandı halen gülüyorum aklıma geldikçe, " için çok güzel yumurtalıkların harika " dedi neyseki bayan doktordu yoksa aklıma başka birşeyler gele bilirdi bu kadar iltifata :roflol: neyse sonrada tüplerime bakıldı onlarda normal ve açık çıktı sonra eşimden sper testi istediler onların hareketliliğinde ve şelinde bozukluk çıktı ve elle muayenede varikosel var gibi dedi doktor test istedi bizden onun bir testi varmış kesin belirleyen biz yaptırmadık sonra bu makineyi aldım ben ve 2. ayım şuan kullanıyorum, hafta sonu tekrardan üroloğa gittik oda elle muayene yaptı o kesin olarak sağda var soldada biraz var dedi varikosel, tekrardan sper testi istedi, ama bize bir tavsiyede bulundu bunu sizinlede paylaşmak isterim aklınızda bulunsun bunu söyleyen doktorun bizzat kendisi, sper testlerini tüp bebek merkezlerinde yaptırmayın dedi gittiğimiz hastanedede tüp bebek merkezi vardı doktor burdada yaptırmayın dedi şahsen kendisini bu dürüstlüğü için tebrik etmek istiyorum , çünkü bu tarz yerlerde ne yazık ki sonuçlarla oynuyorlar dedi , tüp bebek yada aşılamaya yönlendirmek adına açıkcası buna çok üzüldüm biz kime güveneceğiz peki artık :1no2: yani kısaca labarotuarda yaptırın bu tazr şeylerinizi dedi ve bugün yaptırdık sonuçlarla kendisine tekrar gideceğiz bakalım ne önerecek bu duruma , benim hikayemde böyle ne düşük yaptım nede başka birşey hiç günüm bile geçmedi bir kere olsun, bakalım allah bize ne zaman kısmet edecek bebişimizi :Saruboceq:

canim uzulme insallah bizlerde birgun seytanin bacagini kiracagiz sırnaşık şey
insallah gelecek ay guzel haberlerini aliriz tatlim opuyorumnanaktan

cnm inş. bunlar hamilelik belirtisidir benimde yumutlama günümde ve sonrasında gögüslerim çok sızladı şimdi hafif agrı var ama cok az normalde adete 4-5 gün varken başlardı ama kısmet artık

canim insallah kirmizilar gelmez ve guzel haberini aliriz delikafadulden

cnm haklısın aslında görememek daha kötü ama yinede istemiyorum gelmesinler ama bebekten dolayı gelmesinler başka bişi degil yani..........

kızlar bugün başıma şöyle bişey geldi 17 gün cubuklarım bittiği için test yapmıyorum ama makine hala devam ediyo tabi kedi kendine.bu sabah makineye reset olayları için sakladıgım kullanılmamış bi cubuk var onu takim dedim bakim nolcak yani cubuk kullanılmamış ekran bembeyaz ama bu benim makine 2.seviye dedi hayret yani ya bozukmu ne.ne diyosunuzlmaz:

KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 5. ay
altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 4. ay
Aygizem - 2. ay
hcgl_emilya - 3. ay
prenses88 - 3. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay[/B

arkadaşlar merhaba...ben de bu monitörle hamile kaldım..Rabbim inşallah nasip ederse ekim de doğumum var..Allah ım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..

elimde paketi açılmamış test çubukları var(clear blue-20 adet)..bugün baktım son kullanma tarihi mart 2010..ben 75 küsura almıştım..çok şükür hamile kalınca bu kutuyu kullanmama gerek kalmadı..isteyen arkadaş varsa bana özelden mesaj atsın, gönderirim..sadece kargo parasını ödersiniz..ve inşallah bu test çubuklarını kullanıp da hamile olduğunuzu duyarım..

canım ben resetlemek için çubuk kullanmadım...bu topiği açan nevrosky arkadaşımıza sormuştum..o da sadece pilleri çıkarmamın yeterli olacağını söylemişti..ben de öyle yaptım..

Canim yardimci olmak isterdim, ama inan hic bilmiyorum, kusura bakma. yanliz cubuklarin bitecegini daha onceden hesaplamamismiydin? yada bile bilemi resetlemek icinmi kullanmadin?

Allah razi olsun zeze26. gercekten mailin bize ilac gibi geldi. ALlahtan umidi kesmedim hic, ama boyle hamile kalan arkadaslarida duyup haber alinca mutlu oluyorum, bu arada testcubuklarininda parasini almayacakmisin, sadece kargo parasi demisin, heralde haMIle kadigin icin hibe ediyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…