Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Canım biz senle ikimiz aynı gün 14.gün 3. seviyeyi görmüştük senin monitöründe kacıncı gün m yanmaya basladı peki benim 26.günde basladı bugün 28.günüm

canim benimde 26 gunde m yanim sonmeye basladi 28 gunum bugun ve adet oldum kaydirigubbakcemile2
senin daha gelmediyse hamile olabilirsin yerimseniben insallah oyledir:Saruboceq:

canim merhaba istersen herkesin kacinci gunde oldugunu yazacagina adet tarihlerini kacinci ayda olduklarini birde hangi kurleri kullandiklari yaz
tabi yine sen bilirsin boyle biraz zor gibime geldi herkesin gununu takip etmek zemuszemus

herkese günaydın kızlarrra.s.a.s.güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyleopuyorumnanaktan

burcu bence sen kesin hamilesin hala nasil test yapmadan durabiliyorsun hayret vallahi ben olsam simdiye kac kez yapmis opuyorumnanaktan
tebrik ederim alkisalkisalkis

Canım sabrediyorum işte bazen böyle adet kendini kolay cözemiyo diye.hem test yapıyorum ardından hemen adetim geliyo kendimi oyuna gelmiş gibi hissediyorum bide eşimin dediğini dinlemek istedim salı yaparsın dedi:CüvCüv:.bugün yarın gelicek kırmızılar diye bekliyorum sabırla

Hekese merhaba arkadaşlar ;

Bugün monitörde 20. günüm şafak ya 7'di ya'da 8 bu cumartesi yada pazar regl günüm , beklenmeyen regl'i günüm tabi naniknanik , burcucum vallhi ben çok heycanladım yarın için seni düşünemiyorum , umarım hamilesindir canım ya :Saruboceq: bu arada bende boğa burcuyum kaydirigubbakcemile5

canim merhaba istersen herkesin kacinci gunde oldugunu yazacagina adet tarihlerini kacinci ayda olduklarini birde hangi kurleri kullandiklari yaz
tabi yine sen bilirsin boyle biraz zor gibime geldi herkesin gununu takip etmek zemuszemus

Merhaba Dalia cigim, herkezin kacinci gununu ,,alinti yapip sadece rakamlari degistiriryorum, zor olmuyor, fakat girmedigim gunu, Angel_34 yada sen yada baska arkadaslar,alinti yapip tarihleri degistirip listeyi duzenlerseniz sevinirim canim. hem bana yardimci olmus olursunuzkaydirigubbakcemile2 (Herkezin beklenen adet tarihi zaman zaman degisiyor mesela benim duzensizdir,kesin tarih yazamam o bakimdan yani canim

Kizlar bugun 23.gunum ve Allaha sukur 3.seviyeyi gordum:lepi: demekki gec yumurtlama oluyormus, bu ay umudimi kesmistim, 2 .seviye cikacak diye morelimi bozmuyordum artik, ama Allaha sukur 3.seviyedeyim.Angel canim demistin ya ben hissediyorum goruceksin 3.seviyeyi diye ,kalbin temizmis tatli
arkadasimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = manitor 23.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = manitor 15.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam = manitor 29.gunde. (1.ay) hamissindir ins canimalkisalkisalkis

Dalia = manitor 2.gunde . corek otu bal karisimi (4.ay)

Ss2302 =manitor 34 .gunde. (3.ay) ------------------------

Hcgl_emilya = manitor 7.gunde (3.ay)

Aygizem = manitor 20.gunde (1.ay)

Son düzenleme:

delikafaduldenhihoyyytopuyorumnanaktançok sevindim prensescimmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5süperrrr 3. seviye ama gerçekten de içime doğmuştu vallaaasositosositoo zaman durmak yok yola devam:roflol:bol bol çalışınnnnn aynı güne geldi bak hayatım 3. seviyelerimiz benimde 3. seviyede 2. günüm bugün demekki geç olgunlaştı yumoşların neyse şu 2 günü güzelce değerlendirin gerisi allah kerim tatlımm :Saruboceq:bu arada ben de tabiki yardımcı olurum sana hayatım liste konusunda ne demekopuyorumnanaktan

AYGİZEM;canımcım hoş geldin hadi bakalım şafağını saymaya başlayabiliriz artık inşallahhhhhhhhhh hamişsindir tatlım dualarım hep sizlerle valla her aklıma geldiğinde allahım lütfen diyorum emeklerimizi boşa çıkarma:Saruboceq:bebişlerimizi gönder bizee opuyorumnanaktan

BURCU;tatlım büyük gün yarın mı şimdi ayy ben bile çok heyecan yaptım valladelikafaduldenalkisalkisalkisinşallah şöyle kalın kalın 2 çizgiyi yan yana görürsün tatlımm allahım yardımcın olsun inşallahhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan:Saruboceq:

DALİA;Tatlım nasılsın monütöre bal tarçına başlamışsın hadi bakalım bebişim bu ay inşallah mübarek günler uğurunu getirsin sana opuyorumnanaktan:Saruboceq:

emilyacım nerelerdesin nasılsın hayatım bugün uğramamışsınnopuyorumnanaktan

kıslarr ben bugün 15.günde 3.seviyenin 2.günündeyim bugün de çalışmalara devam edip artık bundan sonra günaşırı ya da 2 günde bir düşünüyorum:kedi::kedi:artık hayırlısı hepimiz içinopuyorumnanaktanzemuszemus:Saruboceq:

sağol canım inşallah diyorum bende , allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın . Bazen ümitsizliğe kapılıyorum acaba hiç çocuk sahibi olmıyacağımmı diye ,düşüncesi bile çok korkutuyor beni :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

canım benimde 1.ayım diye biliriz monitörü kullanımımda :1rolleyes:

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = monitor 23.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 15.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam =
monitor 29.gunde. (1.ay) hamissindir ins canimalkisalkisalkis

Dalia = monitor 2.gunde . corek otu bal karisimi (4.ay)

Ss2302 =
monitor 34 .gunde. (3.ay) ------------------------

Hcgl_emilya =
monitor 7.gunde (3.ay)

Aygizem =
monitor 20.gunde(1.ay)

cnm ne güzel bol bol çalışın inş. bidaki ay herkes hamile kalır ben bakalım ne zaman göreceğim

AYgizem duzelttim bile listeyi ,1.ayinmi senin bilmiyordum, hadi hayirlisi canim...

Angel_24 evet canim 3.seviye ayni zamana denk geldi, ins yarinda 3.seviyede kalir, heralde adete gun sayarken birlikte sayacagiz:) ama benim bu ay adetim 26 sinda olmasi gerekiyor, eger gecikirse adetim duzensiz demktir, yada (allaha sukur hamilelik demektir) ..

bu ay civanercemi denedim, adetimin duzenli olmasi icin , ins faydasi olur,

DALIA CANIM BEN 16.gun 2.SEVIYE GORDUM DIYE, COREK OTU KARISIMINI BIRAKMISTIM, aslinda 3.seviyeyi goruncemi birakmak gerekiyordu? bir bilgin varmi?

hayatım hoşgeldin opuyorumnanaktanbenim bildiğim yumurta çatladıktan 12 ile 14 gün sonra regl olmamız gerekiyor tüp bebek tedavisinde de aşılamada da 12 gün saymıştı doktorum bu ay birlikte sayıcaz senle şekercim çok heyecanlı valla süperr kaydirigubbakcemile5yarın da büyük ihtimal seviye 3 de kalırsın senn tatlımm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…