Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kayinvalidem tarot vali baktirmis bize falci bizim ucuz cocugumuz olacagini soylemis iki erkek bir kiz esim bunu duyar duymaz tamam dedi isimler hazir ruzgar,bulut,yagmur kaydirigubbakcemile3
ayni arkadasininkiler gibi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3süpermişş valla kulağa çok hoş geliyor inşallah allahım en kısa zamanda göndersin onları sana ve isteyen herkese :Saruboceqpuyorumnanaktan

Bugünde regl olmadım hep kahve lekeler oluyo azcık azcık gazdan patlıcam yakında bu bi gercek psikolojik degil 3 gündür gaz problemim cok büyük kabızlık cekiyorum.bu sabah test yapıcaktım ama kocam salıyı bekle canım dedi..ama kessiiinnnn yarın hasta olucam ben bugun olmadım ama kacış yok işte yarınmafoldumben

valla canım ben senden fazla merak etmeye başladımyerimsenibensalı günü testi yaptıktan sonra mutlaka haber ver bize deopuyorumnanaktan

canim umitlendirmek istemem ama bence sen hamilesin istersen bir test yap
senle ayni anda 3.seviyeyi gormustuk ben bu sabah adet oldum bile
ama senden guzel haber alicaz insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım biz senle ikimiz aynı gün 14.gün 3. seviyeyi görmüştük senin monitöründe kacıncı gün m yanmaya basladı peki benim 26.günde basladı bugün 28.günüm

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = manitor 22.gunde .Corek otu karisimi ,civanpercemi(3.ay) (2.seviye 16 gunde)

Angel_34 = manitor 14.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam = manitor 28.gunde. (1.ay)

Dalia = manitor 1.gunde . corek otu bal karisimi (4.ay)

Ss2302 =manitor 34 .gunde. (3.ay)

Hcgl_emilya = manitor 6.gunde (3.ay)

Aygizem = manitor 17.gunde

Son düzenleme:

prensescim hoşgeldin canımm nasılsın hayatım?opuyorumnanaktanbenim bugün 14.günüm tatlım yani 14.günde gördüm 3.seviyeyiopuyorumnanaktan

Canim hayirli ugurlu olsun 3.seviyen.:lepi: ins bu ay hamis kalirsin. bal corek otu karisimini biraktin dimi? bugun bol bol derslerinizi calisin tamammmi naniknanik

Canim hayirli ugurlu olsun 3.seviyen.:lepi: ins bu ay hamis kalirsin. bal corek otu karisimini biraktin dimi? bugun bol bol derslerinizi calisin tamammmi naniknanik

teşkkür ederim canım benim a.s.12.günde bıraktım bal tarçını hayırlısı artık tatlım ya biz elimizden geleni yapalım da gerisi artık allahıma kalmış :Saruboceq:ya bugün anlamadığım bir gariplik var ama neden bilmiyorum sağ göğüs ucum acayip acıyo acayip hassas bir sızı var böyle garip anlayamadım valla??????

Allah allah hamilemisin yoksalaelaelaelaelae canim saka bir yana, belki yumurtlama belirtilerindendir, bazilarin kasiklarinda bazilarin goguslerinde hassasiyetl oluyor, bence yumurtlama gunlerinde oldugun icindir..

Allah allah hamilemisin yoksalaelaelaelaelae canim saka bir yana, belki yumurtlama belirtilerindendir, bazilarin kasiklarinda bazilarin goguslerinde hassasiyetl oluyor, bence yumurtlama gunlerinde oldugun icindir..

kaydirigubbakcemile312 saatlik hamileyim dermişimkaydirigubbakcemile3inşallah yumurtlamadan dolayıdır canım :Saruboceq:6.7 yıldır o kadar benimsemişim ki bazı şeyleri şimdi sen hamile misin diyince garibime gittikaydirigubbakcemile3

saol cnm yinde doğru söyledin burcum hakkında bende burcumun özelliklerini taşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…