CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI
Prenses88 = manitor 23.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)
Angel_34 = manitor 15.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)
BurcuMucizeiihtisam = manitor 29.gunde. (1.ay) hamissindir ins canimalkisalkisalkis
Dalia = manitor 2.gunde . corek otu bal karisimi (4.ay)
Ss2302 =manitor 34 .gunde. (3.ay) ------------------------
Hcgl_emilya = manitor 7.gunde (3.ay)
Aygizem = manitor 20.gunde (1.ay)
hadi hayirlisi canim insallah kirmizilarin yerine bu ay bebegin gelir :Saruboceq:Hekese merhaba arkadaşlar ;
Bugün monitörde 20. günüm şafak ya 7'di ya'da 8 bu cumartesi yada pazar regl günüm , beklenmeyen regl'i günüm tabi naniknanik , burcucum vallhi ben çok heycanladım yarın için seni düşünemiyorum , umarım hamilesindir canım ya:Saruboceq: bu arada bende boğa burcuyum kaydirigubbakcemile5
Merhaba Dalia cigim, herkezin kacinci gununu ,,alinti yapip sadece rakamlari degistiriryorum, zor olmuyor, fakat girmedigim gunu, Angel_34 yada sen yada baska arkadaslar,alinti yapip tarihleri degistirip listeyi duzenlerseniz sevinirim canim. hem bana yardimci olmus olursunuzkaydirigubbakcemile2 (Herkezin beklenen adet tarihi zaman zaman degisiyor mesela benim duzensizdir,kesin tarih yazamam o bakimdan yani canim
Kizlar bugun 23.gunum ve Allaha sukur 3.seviyeyi gordum:lepi: demekki gec yumurtlama oluyormus, bu ay umudimi kesmistim, 2 .seviye cikacak diye morelimi bozmuyordum artik, ama Allaha sukur 3.seviyedeyim.Angel canim demistin ya ben hissediyorum goruceksin 3.seviyeyi diye ,kalbin temizmis tatli arkadasimopuyorumnanaktan
delikafaduldenhihoyyytopuyorumnanaktançok sevindim prensescimmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5süperrrr 3. seviye ama gerçekten de içime doğmuştu vallaaasositosositoo zaman durmak yok yola devam:roflol:bol bol çalışınnnnn aynı güne geldi bak hayatım 3. seviyelerimiz benimde 3. seviyede 2. günüm bugün demekki geç olgunlaştı yumoşların neyse şu 2 günü güzelce değerlendirin gerisi allah kerim tatlımm :Saruboceq:bu arada ben de tabiki yardımcı olurum sana hayatım liste konusunda ne demekopuyorumnanaktan
AYGİZEM;canımcım hoş geldin hadi bakalım şafağını saymaya başlayabiliriz artık inşallahhhhhhhhhh hamişsindir tatlım dualarım hep sizlerle valla her aklıma geldiğinde allahım lütfen diyorum emeklerimizi boşa çıkarma:Saruboceq:bebişlerimizi gönder bizee opuyorumnanaktan
BURCU;tatlım büyük gün yarın mı şimdi ayy ben bile çok heyecan yaptım valladelikafaduldenalkisalkisalkisinşallah şöyle kalın kalın 2 çizgiyi yan yana görürsün tatlımm allahım yardımcın olsun inşallahhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan:Saruboceq:
DALİA;Tatlım nasılsın monütöre bal tarçına başlamışsın hadi bakalım bebişim bu ay inşallah mübarek günler uğurunu getirsin sana opuyorumnanaktan:Saruboceq:
emilyacım nerelerdesin nasılsın hayatım bugün uğramamışsınnopuyorumnanaktan
kıslarr ben bugün 15.günde 3.seviyenin 2.günündeyim bugün de çalışmalara devam edip artık bundan sonra günaşırı ya da 2 günde bir düşünüyorum:kedi::kedi:artık hayırlısı hepimiz içinopuyorumnanaktanzemuszemus:Saruboceq:[/B]
kızlar günaydın 8 günde 2. seviyeye ulaştım bugün
mrb arkadaslar linki yaklasık 4 aydır sürekli takip ediyorum.monitörü kullanmaya gecen ay basladım.gecen ay 1.seviyeden direkt 3.seviyeye gectim.ve malesef sonuc alamadım.bu ay doktorumun önermıs oldugu klomeni kullandım ve bu ay 2. seviyeyide gördüm.ve suan rabbıme sukurler olsun ki hamileyim.bu monitörü kullananlar ümitlerini hiç kaybetmesınler cunku gercekten işe yarıyor.kullanmayanlara da tavsıye ederım.daha once hamıle kalanların hepsını tebrık edıyorum...
evet tatlım insan burda gerçekten moral buluyo birbirimize destek en önemlisi ben geçen ay 7. yılıma girdim canım ilk yıl doğal yollardan korunduk ğne ilaç vs.hiç kullanmadık 2.yıl çocuk istedik ve denemeye başladık 2. yılın sonunda olmayınca 3.yıl doktora gitmeye başladık bütün sonuçlar temiz çıktı özelinden üniversitesine profundan pratisyenine gitmediğim yer kalmadı sonra 6,7 ay yumurta takibi ardından 3 aşılama ve en son 2008 ocak ayında tüp bebek denedim canım o zamandan beri de dinlenmeye çekilmiştik şimdi bir umut yeniden toparlandım ve bu monütörle tanıştım hayırlısı bakalım sebepsiz diyolar ufacık bi pürüz çıkmadı ve ben hiç hamile kalamadım da rahim filmi vs.. hepsini yaptırdım ama yok işte sabırla bekliyoruz hala bakalım:Saruboceq:
yine kırmızılarrrrrr....
fortel yanılmadı canlarım.. regl gunum yarındı ben bugun oldum ama dedigim gibi bekliyordum zaten.. neyse hayırlısı olsun .. guzel haberlerinizi sizden bekliyorum artıkın canlarım!!
Bugünde regl olmadım hep kahve lekeler oluyo azcık azcık gazdan patlıcam yakında bu bi gercek psikolojik degil 3 gündür gaz problemim cok büyük kabızlık cekiyorum.bu sabah test yapıcaktım ama kocam salıyı bekle canım dedi..ama kessiiinnnn yarın hasta olucam ben bugun olmadım ama kacış yok işte yarınmafoldumben
Günaydın kızlar testim negatif cıktı hamile değilim ben bi anormallik var ama ne bilmiyorummafoldumben
canım ya üzülme sakın inşallah bir dahaki ay diyelim :Saruboceq:
Ben hamile olmadığıma üzülmüyorumki yine aptal gibi kanıp belirtilere en büyük belirti adetimimin gelmemesi,adetimin gecmesinide bekledim sabırsızlık yapmadım ,2 gün gecince yaptım testi ama keske yapmasaydım aptal gibi gene o kadar umutlanmışken negatifi gördüm..:gitme::sinifsinif:
Günaydın kızlar testim negatif cıktı hamile değilim ben bi anormallik var ama ne bilmiyorummafoldumben
kızlar günaydın 8 günde 2. seviyeye ulaştım bugün
larme
angel sana benim doktorumu oneririm Birgül Sarıkamış
ecrin mrb arkadaslar linki yaklasık 4 aydır sürekli takip ediyorum.monitörü kullanmaya gecen ay basladım.gecen ay 1.seviyeden direkt 3.seviyeye gectim.ve malesef sonuc alamadım.bu ay doktorumun önermıs oldugu klomeni kullandım ve bu ay 2. seviyeyide gördüm.ve suan rabbıme sukurler olsun ki hamileyim.bu monitörü kullananlar ümitlerini hiç kaybetmesınler cunku gercekten işe yarıyor.kullanmayanlara da tavsıye ederım.daha once hamıle kalanların hepsını tebrık edıyorum...
Ben hamile olmadığıma üzülmüyorumki yine aptal gibi kanıp belirtilere en büyük belirti adetimimin gelmemesi,adetimin gecmesinide bekledim sabırsızlık yapmadım ,2 gün gecince yaptım testi ama keske yapmasaydım aptal gibi gene o kadar umutlanmışken negatifi gördüm..:gitme::sinifsinif:
hayatım hoşgeldin opuyorumnanaktanbenim bildiğim yumurta çatladıktan 12 ile 14 gün sonra regl olmamız gerekiyor tüp bebek tedavisinde de aşılamada da 12 gün saymıştı doktorum bu ay birlikte sayıcaz senle şekercim çok heyecanlı valla süperr kaydirigubbakcemile5yarın da büyük ihtimal seviye 3 de kalırsın senn tatlımm:Saruboceq:
canim benim bu ay 5 ayim corek otu bal karisimi yapmaktan vazgectim incir kuru yapmaya karar verdim kaydirigubbakcemile3
mrb arkadaslar linki yaklasık 4 aydır sürekli takip ediyorum.monitörü kullanmaya gecen ay basladım.gecen ay 1.seviyeden direkt 3.seviyeye gectim.ve malesef sonuc alamadım.bu ay doktorumun önermıs oldugu klomeni kullandım ve bu ay 2. seviyeyide gördüm.ve suan rabbıme sukurler olsun ki hamileyim.bu monitörü kullananlar ümitlerini hiç kaybetmesınler cunku gercekten işe yarıyor.kullanmayanlara da tavsıye ederım.daha once hamıle kalanların hepsını tebrık edıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?