Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canim benim bu ay 5 ayim corek otu bal karisimi yapmaktan vazgectim incir kuru yapmaya karar verdim kaydirigubbakcemile3

hadi hayirlisi canim insallah kirmizilarin yerine bu ay bebegin gelir :Saruboceq:

hihoyyyt ayyy canim cok sevindim delikafadulden hayirli ugurlu olsun 3.seviyen
insallah 14 gun sonra hayirli haberlerini aliriz canim

angel canim cok sagol insallah bu mubarek gunler hepimize ugur getirir :Saruboceq:
canim ben bu bal tarcindan vaz gectim kafamçokkarıştı incir kuru yapiyorum sırnaşık şey
insallah seninde 14 gun sonra guzel haberini aliriz canim :Saruboceq:
Ramazan ayinda hepimiz icin bol bol dua edicem
Rabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bebis isteyen herkese nasip eder insallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mrb arkadaslar linki yaklasık 4 aydır sürekli takip ediyorum.monitörü kullanmaya gecen ay basladım.gecen ay 1.seviyeden direkt 3.seviyeye gectim.ve malesef sonuc alamadım.bu ay doktorumun önermıs oldugu klomeni kullandım ve bu ay 2. seviyeyide gördüm.ve suan rabbıme sukurler olsun ki hamileyim.bu monitörü kullananlar ümitlerini hiç kaybetmesınler cunku gercekten işe yarıyor.kullanmayanlara da tavsıye ederım.daha once hamıle kalanların hepsını tebrık edıyorum...

tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Darisi bizlere olur insallahhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

burcuuuuuuu hadi ver su guzel haberi opuyorumnanaktan
daha test yapmadinmi yoksa

angel sana benim doktorumu oneririm Birgül Sarıkamış

canlar adet oluyorsunuz diye üzülmeyin sakın. en azından düzenli adet olabiliyorsunuz. ve buda her ay hamile kalma sansınızın oldugunu gosterir. ben 60 gün adet olmadıgımı bilirim ahhh ahhh..

canım maalesef bende de olmustu bunlar birazda psikolojik oluyor. kızlar inanın hamile oldugunuzda en buyuk belirti gögüsler olacak. diger butun belirtileri es gecin.

ben adetimden once hep kabız olurdum. hamile kaldıgım ay olmadım. ama yinede süphelenmemiştim ta ki adetime 3 gün kala korkunc bir gogus acısı ile uyanana kadar da suphelenmedim hic. o sabahı unutamıcam. sanki goguslerime iple tuglalar baglamıslar. yataktan bir kalktım canım o kadar acıdıki ellerimle goguslerimi alltan desteklemem gerekti. o gun gittim test yaptım..

hic moralinizi bozmayın. benim tavsiyem biraz kendinizi forumdan uzaklastırın. ozellikle 3. seviye bittikten sonra kalan 14 gunde.. acaba oldu mu kaldım mı diye dusunmeyin. evet biliyorum zor. ben sırf bunun icin yavru kedi almıstım. 15 gun onunla oyalandım..

canım ya üzülme sakın inşallah bir dahaki ay diyelim :Saruboceq:

Ben hamile olmadığıma üzülmüyorumki yine aptal gibi kanıp belirtilere en büyük belirti adetimimin gelmemesi,adetimin gecmesinide bekledim sabırsızlık yapmadım ,2 gün gecince yaptım testi ama keske yapmasaydım aptal gibi gene o kadar umutlanmışken negatifi gördüm..:gitme::sinifsinif:

Burcucum senin yaptığın şeylerin hepsini herkes her ay yapıyor kendini böyle suçlama lütfen , benimde adetim 2 gün geçikse bende test yaparım bende ümitlenirim bende heycanlanırım, çoğu arkadışımız o iki günü bile beklemiyor , bu yaptığımız çok normal sonuçta bir amaçımız var , ben hayatımda hiç tets yapmadım desem inanırmısın çünkü hiç adetim geçikmedi o heyacanı bile yaşayamadım :gitme:, ben esastan inanıyorum bu kadar emeklerimizin bekleyişlerimizin , allah karşılığını bize verecek.:Saruboceq:

Günaydın kızlar testim negatif cıktı hamile değilim ben bi anormallik var ama ne bilmiyorummafoldumben

canım benim hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay olur:Saruboceqpuyorumnanaktanallahım ne zaman vereceğini kararlaştırmıştır da biz bilemiyoruz üzülüyoruz iştee hayatım ama bir gün mutlaka bu emeklerinin karşılığını alacaksın ben inanıyorum:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar günaydın 8 günde 2. seviyeye ulaştım bugün

hayırlı olsun canım 2.seviyen inşallah en yakın zamanda 3.seviyeyi de görürsün tatlımopuyorumnanaktan:Saruboceq:
larme
angel sana benim doktorumu oneririm Birgül Sarıkamış

tatlım nerde tam olarak bu dr??opuyorumnanaktan

canımm çok tebrik ediyorummmmmmmkaydirigubbakcemile5darısı isteyen herkesin başına inşallah böyle olumlu haberler duymak monütörle alakalı çok mutlu ediyor beni açıkcasıı süperr valla.....opuyorumnanaktan

kıslarr bugün yani 16. gün yeniden 2.seviyeye düştüm artık ben şafak saymaya başladım 14 gün sonraaa bu ay bitecek inşallah hayırlı biter:Saruboceq:bopuyorumnanaktan

cnm senin adet düzensizliğin varmıydıbelki teste cıkmamıştır ne bilim iki gün gecince bende baya inandım senin hamile olmana inş. öylesindir de olmasada üzülme bidaki aya kısmet hakkında hayırlısı cnm

Canim bugun 24.gunum ,allaha sukur dedigin gibi 3.seviyedeyim, kasiklarimda agri var, dun gece preseed kullandim, elimde bir tane vardi zaten. hayirlisi..

Buyuk ihtimal yarin 2.seviye dusecek ve 20 cubukla bu ayi bitirecegim, ama uzulmuyorum 20 cubuk istedi diye, 3.seviyeyi gordum ya onemli olan o. Ben bu ay gec yumurtlama gerceklestigi icin, adetimde gecikebilir dimi? benimdemi 14 gun saymam gerekiyor acaba ?

canim benim bu ay 5 ayim corek otu bal karisimi yapmaktan vazgectim incir kuru yapmaya karar verdim kaydirigubbakcemile3

Dalia Tamam canim , incir kurun cok faydasi var, bencede kullan, kizlar yumurtlama catlamasina yardimci ve hamilelige yardimci bir kur, bizim burda kuru incir fazlasiyla yok, oyuzden ben bu kuru yapamiyorum, daliacigim listeye ekleyecegim bitanem...
buarada 3.seviye iicin iyi dileklerde bulunmusun, cok tesekkur ederim canim.. ins hepimize hayirli olur...

Canim desteklemene cok sevindim, bize morel oluyor, yumurtlama takibi icin ,bu manitor cok guzel bisey , ama hergun test istedigi icin kafamizdan hic cikmiyor dusunceler, aslinda hersey beyinde bitiyormus, cok dusunmemek gerekliymis, bize dua et neolur, bizde hamile kakalim bu ramazan mubarek gun .. ins sende iyi bir hamilelik gecirip , kolay dogum yaparsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…