opuyorumnanaktanselam kızlarr herkes nasıl bakalım inşallah çok iyidirnaniknanik ben malum regl günüm yaklaştıkça değişik ruh hallerine girip çıkmaktayım malesef her ay böyle oluyor üzntü,sevinç,sinir tüm duygularım birbirine karışıyor inşallah bir an önce olur da ben de rahatlarım artık ruhsal olarak hem dee monitörü kullanmaya başlayabilirim inşallahh:)
perensescim nasıl gidiyo çalışmalar dualarım seninle canım inşallah burdan hepimize müjdeli haberler verirsin ve tabi monütörü kullanan herkes şu anda en yakın seni takip edip bildiğim için seni çok merak ediyorum tatlım hadi bakalım bu ay bir kişi bile olsa inşallah aramızdan bir hamiş çıkarrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canim suanda manitorun 3.gunundeyim, bu ay saatlerine cok dikkat edicem ins. hergun 9 da aciyorum. Bal corek otu yiyorum, civanpercemi iciyorum, adacayi iciyorum, vs vs,bide sut buhari yapicam, yani tum sebepleri yerine getirmeye caliscagim, artik gerisi allaha kalmis, bu ay olmassa gelecek ay oda olmassa sonraki ay, umitli olmamiz lazim dimi.
sen henuz manitore baslamadinmi>? ins baslarsin, ozaman stresin dahada azaliyor, dualarin icin teskkur ederim..hayirlisi , hergun yaziyorum zaten gelismelerden haberdar ederim :))
saol cnm inş. hepimizin yüzü güler bal tarcın çörekotuda yiyiyorum bu ay. ya bide bişey sorucam şimdi bugünde 3. seviye sonra 2 yemi iniyo ve sonra bidaha calışmaya gerek yokmu
3. seviyeden sonra 2 ye dusecek eger isterseniz o gun de yapabilirsiniz. yani bugun.. sonra 1 e dusecek yapmaya gerek yok. zaten yumurta catladıktan sonra 24 saat yasıyor
Canim iyi aksamlar, turkiyeyle armaizda 8 saat fark oldugu icin , ben erken saatlerdede yazabilirim size gore :) Yani siz gece uyurken , ben gunduz islerimi yapiyorum:)günaydın :))rica ederim canım:)ne güzel tüm yapılabilecekleri yapıyosun harika valla inşallah güzel sonuçar alırsın olmassa da denemeye devam umudumuzu kaybetmek yok tabiki ben de bu ay ilk defa başlıcam inşallah bakalım bekliyorum burdan paylaşarak heyecanımı azaltabilirim sanırım ilk defa kullanacak olmak insanı heyecanlandırıyo valla:))hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
kızlar selammm.. bugun 17. gunum ve hala 2. seviyedeyim.. ha bu arada monitore gore 16. gunum biliyorsunuz ben ertesi gun m1 yaptım saatim gecti diye..
anlicaginiz ben de bu ay gec yumurtlayacagım herhalde..
normalde 15. gunde 3.seviye olurdum.. yalniz dun yumurta akı kıvamında bi akıntım oldu ben de fırsatı degerlendirdim kocişle:kedi:kaydirigubbakcemile
larme senin mi 20. gunde olmustu tatlim yumurtlaman yoksa anneolmakistiyorum'un mu olmustu hatırlamıyorum?
canim kacinci aydasin manitor kullanimda? cunki, 3,seviyeyi gormeyedebilirsin,
selam kızlarr... bugun 17. gunum monitore gore (doktora gore de 18) ve ben 3. seviyeyi gordum cok sukur hemen calistik firsati degerlendirdik kocişle :))
bu arada prenses ben,m 3. ayim monitorle ben 2 aydir 15. gun 3. seviyeyi gordum bu ay biraz gec gordum..
yalniz kizlar bi sey sorcam ben hala 3 aydır anlayamadım 3. seviyeyi ilk gordugumuz gun mu yumurtluyoruz yoksa 2. gun mu? ona gore hic beklemedigim adet tarihimi hesaplamak istiyorum da?
gnydn kızlar monitör 12. günde 1. seviyeye düştü beklemedeyiz artık hadi hayırlısı
sscim canim 3.seviyen hayirli olsun canim hihoyyyt degerlendirmeniz cok iyi olmus kaydirigubbakcemile5
insallah bu ay melegin gelir canim
bu arada beklenmeyen adet tarihinde 11 veya 12 gibi oluyor cunku yumurtamiz catladiktan 14 gun sonra adet oluyoruz ben hep oyle hesapliyorum hic te yanilmiyorum 3. seviyeyi gordukten 14 gun sonra kirmizilar geliyor
dualarim seninle canim
sagolasın canım Allah isteyen herkese bir an evvel meleklerini yollasın insallah tatlım!!!
ben de genelde 14 gun diye hesapliyorum tatlım ama 3. seviyeyi gordugumuz ilk gune mi 14 gun eklesem yoksa 2. gune mi onu cozemiyorum :) kaydirigubbakcemile3 zaten genel de o 2 gun icerisinde de oluyorum regl..
en onemlisi ben bugun mu yumurtlamis oluyorum(3. seviyenin ilk gunu) yoksa yarın mı?
insallah kırmızıları 9 ay boyunca hic gormek istemiyorum!!! kötükedihüso
hicbirimiz gormeyiz göbişlerimiz bebişlerle dolarrrr insallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canim iyi aksamlar, turkiyeyle armaizda 8 saat fark oldugu icin , ben erken saatlerdede yazabilirim size gore :) Yani siz gece uyurken , ben gunduz islerimi yapiyorum:)
herneyse, yeni baslamanin heycani olur tabi, bende basladigim zzaman cok heycanliydim, cunki esini ikna ediyorsun, aliyorsun , calismaz diye korkuyorsun, esine ikna edebilmek icin hergun ayrintili anlatmaya calsiiyorsun vs vs:)
hadi hayirlsi, ne zaman baslayacaksin kullanmaya? buarada kac yillik evlisin kac yasindasin:) ?? hicc merak ettim..
bide corek otu karisiminada basla istersen , onun cok faydasi varmis, eger bilmiyorsun tarifini veririm sana.. kendine iyi bak.
selam kızlarr... bugun 17. gunum monitore gore (doktora gore de 18) ve ben 3. seviyeyi gordum cok sukur hemen calistik firsati degerlendirdik kocişle :))
bu arada prenses ben,m 3. ayim monitorle ben 2 aydir 15. gun 3. seviyeyi gordum bu ay biraz gec gordum..
yalniz kizlar bi sey sorcam ben hala 3 aydır anlayamadım 3. seviyeyi ilk gordugumuz gun mu yumurtluyoruz yoksa 2. gun mu? ona gore hic beklemedigim adet tarihimi hesaplamak istiyorum da?
galiba 3. seviyeyi gordugumuzde yumurtlamis oluyoruz ama yumurta 3. seviyeyi gordukten 24-36 saat arasinda catliyor diye biliyorum ama yaniliyorda olabilirim :kedi:
bilen arkadaslar duzeltsinler lutfenopuyorumnanaktan
bende gecen ay gec yumurtlamistim bugun 11.gunum 2. seviyeyi gordum sırnaşık şey
bakalim 3.seviyeyi nezaman gorucem sabirsizlikla bekliyorum delikafadulden
ama bu ay birden fazla hamisimiz olucak diye icimden geciyor herkes cok sıkı calisti:jeyyar:
galiba 3. seviyeyi gordugumuzde yumurtlamis oluyoruz ama yumurta 3. seviyeyi gordukten 24-36 saat arasinda catliyor diye biliyorum ama yaniliyorda olabilirim :kedi:
bilen arkadaslar duzeltsinler lutfenopuyorumnanaktan
bende gecen ay gec yumurtlamistim bugun 11.gunum 2. seviyeyi gordum sırnaşık şey
bakalim 3.seviyeyi nezaman gorucem sabirsizlikla bekliyorum delikafadulden
ama bu ay birden fazla hamisimiz olucak diye icimden geciyor herkes cok sıkı calisti:jeyyar:
insallah hepimiz tatlım insallaahh!!ne güzel canım 3. seviye ee değerlendirmişsiniz de inşallah güzel haberlerini de duyurursun bize burdan:Saruboceq::Saruboceq:
evet cnm bu gün 2 seviyeye düştü ama artık yapmıycaz 3 gün üst üste oldu çünkü sen hamilesin dimi sen 3. seviyeden sonra nezaman yaptın adete kadar devam ettinmi 2günde 1 yoksa bıraktınmı........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?