Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

arkadaslar bugun adet oldum allaha sukur.... corek otu karisimini yapicam, corek otuda arkadasimdan aldim:) yanliz olculerini kimse yazmamis goz karari demisler , herkezin goz karari farklidir dimi yani:)
bide adetin 3.gunu adacayina baslayacagim ins.
bide civanpercemi varmis onuda bu ay icicem, yani adetimin duzene girmesi icin bu ay midem biraz karisacak ama napalim sifa niyetine deyip yiyecegiz..
baska varmi bugun adetin ilk gunu olan?

canım reglinin 3.günüde başlayabilirsin..kullanımını ben bir tutam olarak yani yakllaşık bir tatlı kaşığı civan perçemini orta boyda bir su bardağına demliyordum..1 tatlı kaşığı civanperçemini bardağın içine koy,üzerinede kaynamış suyu koy ve ılıyana kadar demlenmeye bırak..bu arada bardağın üzerini bir çay tabağı ile kapat demlenirken..buharıyla daha güzel demlenir..günde 2 bardak içersen daha etkili olur tabi ki..
fiyatına ben ozamanlar 100 gr 4 lira vermiştim..kilosu 40 liraymış..ama sakın kiloyla filan alayım deme..zaten her ay yumurtanın çatladığı güne kadar kullanıcaksın yani yaklaşık 14 gün..sonra adet olmayı bekleyeceksin ve adetin birinci günü tekrar başlayacaksın..aslanpençesinin fiyatıda aynıydı canım...aslanpençesinide beraberinde kullanıcaksan eğer, sabah civanperçemi iç akşamda aslanpençesi..
bu arada bu bitkiler kilo ile satılmıyor nekadar istersen alabilirsin canım..yerimseniben

cnm benim monitörde bu ay 2. ayım evet 7. gün test istedi bugün 8 gün ve 2. seviyeyi gösterdi monitör gecen ay 10. gün göstermişti sanırım 3. seviyeyi hiç görmemiştim inş. bu ay görürüm

Ay canim benim sagolasin, gercekten hic bilgim yoktu cevap yazdigin icin tesekkur ederim,,,demek fiyati yuksekmis, iyiki arkadasa bir kilo al dememisim:) ben ozaman 1 ayda 100 gr kullansam 300-400 gram aldirayim dimi?

cnm benim monitörde bu ay 2. ayım evet 7. gün test istedi bugün 8 gün ve 2. seviyeyi gösterdi monitör gecen ay 10. gün göstermişti sanırım 3. seviyeyi hiç görmemiştim inş. bu ay görürüm

Duduguma sevindim, ins 3,seviyeyi gorursun canim. Artik 3,seviyeyi gorunce mutlu olursun:) bakalim bende adetim 2,gunu bugun corek otu karisimina basladim.

buarada corek otu karisimini dun gece arastirmalarimin sonucu olculerini buldum, olculu olarak isteyen arkadaslar vars, ozele mesaj atabilirler...

hcgl_emilya , canim bide ben arisutunu duydum, esim ona basladi, bende basladim, hergun ac karina sabah ve aksam. fiyati biraz pahali ama gebelige yardimci olurmus..erkeklerdede yardimci olurmus.

Ay canim benim sagolasin, gercekten hic bilgim yoktu cevap yazdigin icin tesekkur ederim,,,demek fiyati yuksekmis, iyiki arkadasa bir kilo al dememisim:) ben ozaman 1 ayda 100 gr kullansam 300-400 gram aldirayim dimi?
rica ederim canım 250 gr yeter bana göre..çünkü bayağı bir giriyor içine...yerimseniben

kızlar bugün 9, günüm ve 3. seviyeyi gördüm acaba ben herzaman erken mi yumurtluyodum ayy cok sevindim sanki hamile kalmışım gibi......

merhaba;
ben aktardan civanpercemi , aslanpencesi , ballıbaba ve altınotu ve hayıt bitkilerini aldım. (100 gr yeterli her birinden ) bu bitkileri robotta ogutuyorsun.. aksamları yatmadan 1 bardak suyu kaynatıp. icine bu karısımdan 1 tatlı kasıgı atıyorsun. 3-4 dakika demleniyor. sonra suzup iciyorsun. ben bunu hamile kalana kadar yaptım

1 tatlı kasıgı balın ustune 1 cay kasıgı corek oru ve 1 cay kasıgı tarcını karıstırıp sabahları ac karna yiyorsun..

adacayını hic duymadım .. onun yerine bir onceki mesajda yazdıgım bitkileri kullanmanı tavsiye ederim.. ozellikle aslanpencesi ve hayıt cok onemli.

eger zorlayabilirsen esine da asagıdaki kürü yapıp icir

Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

kızlar bugün 9, günüm ve 3. seviyeyi gördüm acaba ben herzaman erken mi yumurtluyodum ayy cok sevindim sanki hamile kalmışım gibi......
cok guzel hemen bu sabah deneme yapsaydınız. eger sabahı kacırdıysanız bu aksam ilk fırsatta yapın ve yarın sabah yapmaya calısın. sabah spremler daha hareketli oluyor. bu sabah 3. seviyeyi gordugune gore yarın aksam 8 gibi yumurtan catlıcak demektir..

gunlerini kacırmaaaaaaaaaaaaa :teytey:

cnm saol bu sabah yapamadık akşam yapmıştık bu kadar erken görecegimi düşünmedim akşama calışacagız

canim cok sevindim ,sanki ben 3.seviyeyi gormus gibi:) neyse hayirlisi bakalim. insan mutlu oluyor hamile kalmis gibi, ben ilk ay 3.seviyeyi gormustum, 2 ay gormedim, bakalim bu ay nasil olucak.

Tesekkur ederim canim. civanpercemi ne basladim, adacayida yumurtlamaya gunune kadar kullaniyormusun oyle yaziyor, keciboynuzu kurunu esim gecen ay denedi ,bu ayda deniyecek bakalim... bu kuru yumurtlamadan 6 gun once yapsa faydasini goruruz dimi?
arkadaslar Corek otu bal karisimi topic varmis oraya yaziyyorum, burda kullanan yok sanirim bu karisimi?

:lepi:ne kadar güzel canım erkenden yumoşlar oluş da olgunlaşmış bile allahım inşallah bu ay yüzünü güldürür tatlımmkaydirigubbakcemile3

:lepi:ne kadar güzel canım erkenden yumoşlar oluş da olgunlaşmış bile allahım inşallah bu ay yüzünü güldürür tatlımmkaydirigubbakcemile3

saol cnm inş. hepimizin yüzü güler bal tarcın çörekotuda yiyiyorum bu ay. ya bide bişey sorucam şimdi bugünde 3. seviye sonra 2 yemi iniyo ve sonra bidaha calışmaya gerek yokmu

cnm ben bal tarcın çörekotu yiyiyorum bu ay.

saol cnm inş. hepimizin yüzü güler bal tarcın çörekotuda yiyiyorum bu ay. ya bide bişey sorucam şimdi bugünde 3. seviye sonra 2 yemi iniyo ve sonra bidaha calışmaya gerek yokmu

Canim ben 3.seviyeyi iki gun gordukten sonra, tekrar bir gun 2.seviyeyi gordum sonra 1 seviyeye dustu...
herkezin ayni olamz tabi..buarada birinci seviyeye takradan dusse bile, calismalara adat olacan zamana kadar devam etmeliymisin arkadaslarin topicte yazdiklarina gore, sonradan bir yumurta daha catlayabilir, ama manitor bizden test istemedigi icin bilemeyiz catlayip catlamadigini yazmislardi,, ben bu ay oyle yapmayi dusunuyorum canim.

nm ben bal tarcın çörekotu yiyiyorum bu ay.

Corek otu topicTE okudugum kadariyla cok hamile kalan arkadas varmis BU SEBEPTEN ,(tabi oncelikle ALLAH SEBEP) sanirim corek otu yumurtanin gelismesini sagliyormus, bende yiyorum , yanliz yumurtlama bitesiye kadar 12 gun yiyormusun unutma:) bide canim, sana meryem suresini oneriyorum. adet olasiya kadar hergun okuyormusun, ben de topic ten gordum,. Eger okumasini bilmiyorsun kurani kerim, internetten dinlesende olur insaanlah. bende adetim bitsin , baslayacagim ins, hic bakmadim kac safya flan diye ama , cok uzun degilmis. aLLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...

hcgl_emilya, BUARADA yazilarini okudumda, bende dusuk yaptim gecen yilda, sonra 1 yil ara verdik, simdi tekrar istiyoruz bebek, clear blue manitor aldim ve 2 ay kullandim , bu ay 3, ayim ins, bir faydasini goruruz, zaten bu alet, bizim sadece yumurtlama gununu tespit ediyor, bizi hamile birakmliyor:) demek istedigim almak isteyen arkadaslara tavsiye ediyorum, cunki ben diger yumurtlama tesbit eden cubuklardan kullandim hic bir faydasini gormedim, bide cizgileride okuyamiyorsun zaten..
Dusuk yapipta tekrar hamile kalmak isteyenler, Rabbim saglik sifa versin insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…