• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMM. Yarın doktora gidicem inşallah, dün test yaptım çift çizgiyi gördüm!!! Darsı başınıza inşaallah, denk geldikçe nete girmeye çalışacam, taki p ediyorum hepinizi canlarım dualarım sizinle....

süper ya ay çok sevindim bugün aldığım ikinci hamile haberi bu , gözün aydın canım ya, şimdiden allah analı babalı büyütsün demek istiyorum umarım güzel bir hamilelik geçirirsin
opuyorumnanaktan

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 3. ay
dalia - 2. ay

altinyunus - 2. ay
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 2. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 1. ay

Dilruba44 ; canım seni ve eşini çooooooook tebrik ediyorumm. :içelim: :teytey: :hooray:alkisalkisalkis Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :nazar: :nazar: :nazar:

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMM. Yarın doktora gidicem inşallah, dün test yaptım çift çizgiyi gördüm!!! Darsı başınıza inşaallah, denk geldikçe nete girmeye çalışacam, taki p ediyorum hepinizi canlarım dualarım sizinle....

ah canım benim o kadar sevindim ki anlatamam allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah darısı bekleyen ve isteyenlerin başına inşallah inşallah 1-2 ayda herkesin göbişi kocamaaan olur:)):nazar::CüvCüv::CüvCüv:

Herkese merhabalar arkidişler ; kimseler yok buralarda ben gene bir soru soracam üzgünüm çok soruyorum farkındayım kusuruma bakmayın.
Mesala ben 3 gün yada 4 gün sonra hasta olmam gerekiyo makinaya göre 4 gün sonra bugün 24. günü gösterdi ama oldi ki erken yada geç oldum makinaya göre o zaman makinanın ekranda çıkan sayısını nasıl 1.güne getireceğim yada başka bir işleyişi varmıdır ?

kızlar selammm bayadır giremiyordum foruma ve tum mesajlarınızı okudum.. Dilruba'cıgım inanamıoyrum cok ama cok sevindim tatlimmmm yuppii :hooray::teytey::CüvCüv::nazar:

Allah kucaginda gormeyi nasip etsin.. Bizim icin de dua et canim..

Benim gunum 14 temmuz daha 12 gun var ama bu ay cok stres yapmamaya karar verdim insallahhh Yarabbim!!!

Tekrar tekrar tebrikler!! Doktordan sonra da bizi haberdar et canım olur mu?

tebrikler canım gözün aydın. allah kucagına da almayı nasip etsin.. forte erken gebelik testi adetten 4 gun oncesine kadar hep kesin sonuc veriyor. bende adetime 3 gun kala ogrenmistim..

kızlar ben bu cumartesi 2 li test yaptırmaya gidiyorum.. inşallah güzel sonuclar alırım. belki cinsiyetini de soyler doktor :D

tebrik ederim. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin insallah.opuyorumnanaktan

kızlar ben bu cumartesi 2 li test yaptırmaya gidiyorum.. inşallah güzel sonuclar alırım. belki cinsiyetini de soyler doktor :D

canım hayırlısı olsun insallah iyi cıkar testin sonuclari :nazar:
hadi belki gosterir cinsiyetini ogrenelim yegenimiz kız mı erkek mi? zemuszemus

kızlar bir sey sormak istiyorum ben 3. seviyeyi 29-30 haziranda gordum (bu arada 30 haziran evlilik yıldonumumuzdu :) )

dun akıntım oldu,bugun de birazcık akıntım var , sizce bu normal mi?

kızlar ilk ayım 15.günümdeyim ve hala 2. seviyedeyim siz kaçıncı günde 3, seviyeyi gördünüz ve ben herzaman erken yumurtlarım die biliyodum

kızlar ilk ayım 15.günümdeyim ve hala 2. seviyedeyim siz kaçıncı günde 3, seviyeyi gördünüz ve ben herzaman erken yumurtlarım die biliyodum

ben iki ay boyunca 14.gun 3. seviyeyi gormustum bu ay 3 ayim ve gec yumurtladim 17. gun 3. seviyeyi gordum
seninde 3 seviyeyi gormen yakindir
bol sanslar:jeyyar:

inş. görürüm canlarım ben aynı zamanda ateşte ölçüyorum ateşimde yükselmedi henüz inş.görürüm yaaaaaa umtsuzluga kapıldım bu ay için

kızlar bir sey sormak istiyorum ben 3. seviyeyi 29-30 haziranda gordum (bu arada 30 haziran evlilik yıldonumumuzdu :) )

dun akıntım oldu,bugun de birazcık akıntım var , sizce bu normal mi?

akıntı derken nasıl bir akıntı beyaz mı koyu mu? sen 14 veya 15 temmuz gibi sonucunu alırsın tatlım zaten

ben yumurtlamamdan 12 gun sonra ogernmişstim hamile oldugumu

akıntı derken nasıl bir akıntı beyaz mı koyu mu? sen 14 veya 15 temmuz gibi sonucunu alırsın tatlım zaten

ben yumurtlamamdan 12 gun sonra ogernmişstim hamile oldugumu

canım konu cok igrenc de olsa arada beyaz arada cok da nadir olsa sarımtrak ama genelde beyaz.. sende olmus muydu?

benim su anda gunum 14 temmuz gibi gozukuyor, gecen 2 seferde erkenden test yaptım bu ay yapmamaya kararlıyım ama nasıl dayanıcam bilmiyorum-tatlicadiarzu-

su anda hic bi belirtim yok zaten.. daha 8 gunum var..

Back