kolay gebe kalmanın yolu ;)

Canıiiiiiiim naptin sen yaa bir sene de bu hale geldinse benim coktaaaan ölmem lazimdi... 8 yillik evliyim 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum denemedigim sey kalmadi en son tup bebek yaptirdim 21.12 ilk degerimdi sonra düşük yaptim 3 ay once yoruldum bu son düşük olayi beni bitirdi...yeter dedim ki kasimda dondurulmus embriyo ile denemem vardi gitmeye niyetim yoktu tabii ve doktorlar bana sebebi aciklanamayan kisirlik teshisi koydu...hastayim diye gittim hamileymisim meğer...hemen ümit kesilmez oyle topla kendini toplaaaa...anne olmak kolay degil hadiii bakiiiim hadiii yok öyle aglamak falan...savasa devam...

Evet bebeğim çok doğru diyorsun.
Rabbim e şükürler olsun genede napalım ne zaman vakti saati varsa o zaman gelecek sanırım bizede beklemekten başka çare yok. Böyle böyle sabır edicem.
Sağol allah razı olsun yazdığın için bana Rabbim sizi korusun :)

Çok güzel moral oluyorsunuz bana allah razı olsun Rabbim sizede bebeginizede sağlık sıhhat versin :)
Regl 5 gün kaldı inşallah bu ay bende gebe alırım meleğim çok bekletmezz beni

Haklısın Birtanem de eşim de bendede sorun yok zaten bu ay olmazsa denemeyi düşünüyoruz aslında çok yiprattim kendimi
hiçbi sorun yoksa zamanı vardır merak etme :) streste hormonları etkilio olacağı varsada olmuyo başka şeylerle oyalansan aslında mis gibi tutar bebek :)

Çok güzel moral okuyorsunuz bana allah razı olsun Rabbim sizede bebeginizede sağlık sıhhat versin :)
Regl 5 gün kaldı inşallah bu ay bende gebe alırım meleğim çok bekletmezz beni

12.ayimizdayiz canım 13 aylık evliyim sadece 1 ay korunduk.. bat 5 gün kaldı.
belirti var ama korkuyorum kaşık batması bel ağrısı 9 gündür. Uyku hali felan işte
ay hadi inş. gebelik vardır ama dinleme kendini bak gün sayma ve bekleme kafanı dağıt mutlaka bu ay olmazsa bir sonraki aya de kendine tıp ilerledi hayatım korkma sakın

hiçbi sorun yoksa zamanı vardır merak etme :) streste hormonları etkilio olacağı varsada olmuyo başka şeylerle oyalansan aslında mis gibi tutar bebek :)

Evdeyim caalismiyorum yeminle beynimi yiyorum çocuk diye diye :)
Orguye basliycam en sonunda

mutlaka engelleyemezsin canım ama yardımı olur belki ne bileyim :) hem bi umut işte yapmaktan zarar gelmez ayrıca her ay sağ ya da sol taraftan yumurtlamayız heralde bu ayda sağ tarafa yat :) denemekten bişi çıkmaz diye dedim

oohh ne güzel valla örgü kafanı dağıtır hemen al ipini yarın başla bence :) bendde kendi çapımda evden çalışıyorum kafam dağılsın diye bayada iyi oluyor :) :)

ya kızlar bilen varsa cevaplasın lütfen bişi sormak istiyorum..
benm normalde yumurtlamadan 2-3 gün sonra göğüslerim şişip acımaz kasık ağrısı olmazdı içimden bi ses hamileyim dedi.. adetime 2 gün kala gece kızımı çişe kaldırırken kucağıma aldığımda kasığıma ağrı girdi ve baktım kahverengi akıntı geldi ertesi gün öğlene kadar bişi yoktu ama sonra inanılmaz bi sancıyla kanama başladı acaba düşük mü yaptım ben ya? daha önce düşük yaptım ama o farklı oldu anlayamıyorum şimdi ağır kaldırdım diye olur mu adetin erken gelmesi??

Ca
Canım işte devamlı düşününce stres yapıyorsun sonra da olmuyor. Ben o kadar çok duydum ki aylarca stresle yumrtlamayı takip edip her ay hamilelik belirtileri gösterip hüsrana uğrayan ve bir süre sonra amaaann yeter artık stresten bıktım olmazsa olmaz diye düşünüp rahatladığı ay farketmeden hamile kalanları pes etmek yok. Emin ol zamanı var. O zaman gelince sen istemesen de oluyor. Benim ilk çocuğum böyle oldu. Ben 3 yıl çocuk istemiyordum çalışıyordum. Ama rahim ağzı yarası oldu dr operasyondan sonra çocuk öneriyorum dedi. İşi bıraktım ve 2. Ayda hamile kaldım. Hiçbirşey planlandığı gibi olmuyor 3 yıl istemezken 1. Yılın sonunda hamileydim. Demek ki oğlum için doğru zaman buymuş... Allahım en kısa sürede tüm isteyenlere nasip etsin meleklerini inşallah...

Canım benim de geçen ay adetim 5 gün önce geldi şaşırdım hamilelik belirtilerim vardı. 2 gün az geldi bitti. 1 gün boyunca hiç gelmedi ertesi sabah tuvalette ağrıyla kocaman bi parça pıhtı düştü ve şakır şakır kanamam geldi. 3 gün daha devam etti. Bence hamilelik istediğimiz için stres yapıyoruz ve bu da normal adet seyrini etkileyip tuhaflaştırıyor. Sen de böyle birşey yaşamışsındır.

aaa valla benimde buna benzer oldu tamam artık çocuk istemiyorum olmuyo zaten işe gireyim çalışayım dediğim ve işe kabul edildiğim ay gebe olduğumu öğrendimm :) doktorda söledi bana hiçbir sorun yok stresten olmuyo rahat bırak kedini ve eşinle görev gibi birlikte olma demişti :)

haklısın olabilir ama hiç stres yapmıyorum valla öle rahatım ki bu ayda olmazsa olmaz diğer ayda öle ben 6 ay olmayabilir gözüyle bakıyorum zaten :) ama hamilelik fikri heyecan yapmadı dersem yalan olur bak
oğlun kaç yaşında canım?

O
oğlum 7 yaşında canım 2. Sınıfa gidiyor. Ev almıştık o bir yaşındayken. Onun borçlarını ödeme dönemi yüzünden 2. Çocuğa cesaret edemedik. Şimdi borç bitti çok şükür deniyoruz 3 aydır. Ama keşke oğlum 3 yaşındayken yapsaymışız çok pişmanım

kısmet ya herşey istemekle olmuyo ne yazık ki .. benimde kızım 3 yaşında şimdi zorlancam biraz hemen olursa ama beraber büyür giderler diyoruz :) bizimde ev kredisi var ama allahtan düşük ödüyoruz yoksa bende cesaret edemezdim

canim benim sag calismiyo sanirim soldan yumurtluyom hep yumurta takibi yaptirdigim icin biliyorum hep soldan oluyo bu ay da soldan bende bi umut yatiyorum ama sonuc fisss oluyo :)

canim benim sag calismiyo sanirim soldan yumurtluyom hep yumurta takibi yaptirdigim icin biliyorum hep soldan oluyo bu ay da soldan bende bi umut yatiyorum ama sonuc fisss oluyo :)
klomen falan kullandın mı canım? umut biterse olmaz zaten dimi ama ya ben şunu anladım koyveceksin aa acaba bu ay tutçak mı diye düşünmiceksin aslaaaa bide böle deneyelim bakalım zaten stres yapında olmuyo ama rahat olursak oluuuuurrrr dimiii

Çok iyi zaman bence ben pişmanım ama tabi o zaman ben çalışmıyordum ve ayda 1700 ödüyorduk. Belimizi büküyordu yani...

Çok iyi zaman bence ben pişmanım ama tabi o zaman ben çalışmıyordum ve ayda 1700 ödüyorduk. Belimizi büküyordu yani...
büker tabi tek maaş zor bu devirde ama vardır bi hayır mutlaka :) bakalım benimde belki seneler sonra olcak Rabbim bilir bizim istememizle olmuyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…