öle deme lütfen canım bende 1 sene uğraştım gebe kalmak için tamam artık olmıcak bırakıyorum işe gircem dedim hatta iş görüşmesinden çıktım kabul edildim iyi bi maaşla sson bi kez daha yapayım nasılsa negatif çıkıcak dedim ama pozitif çıkmıştı.. ümidini kessme sakın Allah çook büyük gücü herşeye yeter :) sadece moral lazım dimi1 senedir denemedigim şey kalmadı canım. Bunuda duydum doktor kontrolundeyken yumurta solda dedi yattım hep ama malesef sonu hep hüsran oldu artık umudum kalmadı acikcasi kabullenmeliyim artık sanırım anne olamiycam Rabbim bu duyguyu bana yasatmiycak belkide o mertebeye erisemiyecem.. Sadece gördüğüm cocuklara içli içli bakıp aksama hüngür hüngür agliyacam her zaman olduğu gibi hep böyle olucak galiba
ağrı duymuyosan doktora git yumurta takibi yaptır canım o söyler sana hangi şehirdesin?Hangi taraftan yumurtladığımızı nereden anlayacağız ki? Benim ağrı eşiğim yüksek mesela bazı insanlar yumurtladıklarını ağrıdan anlıyorlar ama ben anlamıyorum. Ağrı duymuyorum çünkü
öle deme lütfen canım bende 1 sene uğraştım gebe kalmak için tamam artık olmıcak bırakıyorum işe gircem dedim hatta iş görüşmesinden çıktım kabul edildim iyi bi maaşla sson bi kez daha yapayım nasılsa negatif çıkıcak dedim ama pozitif çıkmıştı.. ümidini kessme sakın Allah çook büyük gücü herşeye yeter :) sadece moral lazım dimibi sorun var mı ki gebe kalmaman için?
rica ederim cnm hangi şehirdesin sen?Haklısın gülüm de yok esimdede bendede sorun yok ama istiyoruz artık eşim merakla bana bakıyor gözler üstümde olunca sıkıntı yapıyorum.
Çok sağol destek için
eğer istanbuldaysen sana çok iyi bir doktor önerebilirimHaklısın gülüm de yok esimdede bendede sorun yok ama istiyoruz artık eşim merakla bana bakıyor gözler üstümde olunca sıkıntı yapıyorum.
Çok sağol destek için
rica ederim cnm hangi şehirdesin sen?
Niye tupp bebek vs dusumeyip boyle umitsiz konusuyorsunuz. Insanlar 8 kere 11 kere tup bebek deniyor da yine boyle konusmuyor. Umitsiz olmayin. Rabbim en hsyirli sekilde nasib etsin1 senedir denemedigim şey kalmadı canım. Bunuda duydum doktor kontrolundeyken yumurta solda dedi yattım hep ama malesef sonu hep hüsran oldu artık umudum kalmadı acikcasi kabullenmeliyim artık sanırım anne olamiycam Rabbim bu duyguyu bana yasatmiycak belkide o mertebeye erisemiyecem.. Sadece gördüğüm cocuklara içli içli bakıp aksama hüngür hüngür agliyacam her zaman olduğu gibi hep böyle olucak galiba
aaa çok yakınız senle canım bende avcılar :) hangi dr a gidiyosun peki?Istanbuldyim canım Küçükçekmece.
Sen ?
evet çok haklısın ama insan etkileniyor işte .. bi tanıdığım var kız 9 senelik evli ve doğuştan rahmi yok rahim nakli olmazsa asla anne olamıcak ya öle olsaydıkNiye tupp bebek vs dusumeyip boyle umitsiz konusuyorsunuz. Insanlar 8 kere 11 kere tup bebek deniyor da yine boyle konusmuyor. Umitsiz olmayin. Rabbim en hsyirli sekilde nasib etsin
Niye tupp bebek vs dusumeyip boyle umitsiz konusuyorsunuz. Insanlar 8 kere 11 kere tup bebek deniyor da yine boyle konusmuyor. Umitsiz olmayin. Rabbim en hsyirli sekilde nasib etsin
aaa çok yakınız senle canım bende avcılar :) hangi dr a gidiyosun peki?
aaa çok yakınız senle canım bende avcılar :) hangi dr a gidiyosun peki?
ne kadardır bebek düşünüyosun canım? bende bu ay denicem bugün adetimin son günü bakalım kısmet tabi :) senin bat nedir?Özel hastaneye gidiyorum burda en güzel Rumeli hospital var Doç. Dr. Rabiha hanim çok güzel ilgileniyor
ne kadardır bebek düşünüyosun canım? bende bu ay denicem bugün adetimin son günü bakalım kısmet tabi :) senin bat nedir?
Daha dur bismillah. Sen hic bisey yasamadan yiprattim kendimi diyorsun. Olmaz oyle. Benim 3. Denememde pozitifi gordum ama gel bana sor her seferinde bir oncekinden daha fazla guc veriyor Rabbim. Bak ne guzel sukret hic bir sorun yokmus. Rahat ol Allahin izniyle herseyin zamani var. Ben iyi ki 2. Denememde tutmamis diyorum simdi. Hayirli zaman onemli. Ben ogretmenim Rabbim bir kaza keder vermezse dogum sureci tarih filan cok uygun oldu. Istesem boyle olmazdi. Demekki Rabbimin bir bildigi var. Sen de oyle dusunHaklısın Birtanem de eşim de bendede sorun yok zaten bu ay olmazsa denemeyi düşünüyoruz aslında çok yiprattim kendimi
canım yumurta hücresi spermleri kendisine çekiyor zaten ilişkjiden sonra ıstersen horon tep o spermlerın yumurtaylaa bulusmasını engelleyemessın yanı bence cok da dogru degıl kendımden bılıom 3 aydır sol tarafıma yatıom sonuc yok :)kızlar bir çok kişiden duydum.. kolayca gece kalmak isteyenler ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırmak yerine o ay hangi taraftan yumurtladıysa ayağa kalmadan o tarafa yatıomuş. böylece spermlerin dışarını çıkmasını da engelliyorlarmış. aynı zamanda spermler 2 tarafta bulunan yumurtalıklara dağılmak yerine tek tarafa doğru giderek döllenmeyi çook daha kolaylaştırıomuş . ben bu ay deniycem sizde deneyin bi zararı yok nasılsa :) ama doğruysa bir evlat kazanırızyorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?