- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
ben onu yapamam ya
hamılelıgımın 24. haftası içindeyim ve hamılelıgımın basından berı yesıl sarı akıntım var ve cok yogun doktorum neo penotran dıe bır fıtıl ve krem verdı. fıtılımi kullancaktım ama erımıs krem gıbı olmus bıdaha aldım oda aynısı ustunde buzdolabına konmaması gerektıgı yazıyo mantar suyun erken gelmesıne sebep olur dıe bıcok sey okudum cok korkuyorum nasıl gecırebılırım bu ılletı doktorum anlamıyo benı zor durumdayım yardımcı olun
canım çok geçmiş olsun yanlış konuya yazmışsın ama olsun endişelendiğin için olur öyle mutlaka doktordan tekrar daha farklı bir ilaç iste eğer gerçekten vajinal mantarsa o bölgeden tahlil alınması gerekirdi bazen sadece rahmin kan dolaşımı çoğaldığı için akıntının artması ve renginin değişmesi normal (kötü bir koku ve kaşıntı yapmıyorsa tabi) kesin olarak mantarsa mutlaka tedavi olunması gerek canım sen tekrar doktoruna danış eğer yeterli ilgilenmiyorsa değiştirmeni öneririm fitilin erimiş olması gerçekten ilginç diğer ilaçlarda krem olsa bile uzun şırınga gibi aparatları oluyor markası bayer ilacın ismini unuttum ama çok etkili 3 gün kullanıyorsun ve kurtuluyorsun...inşallah çabuk atlatırsın canım
inşallah canım. koku yok kaşıntı yok sadece rengi beni korkuttu mantarda öyle oluyomuş doktora söyledim ama fitil olayı gercekten moralımı bozdu hala aynıyım kullanamadım kontrolum var doktoruma tekrar bunu söylicem inşallah bi çözüm yolu bulunur bebişe zarar gelmeden.
kızlar bu açılma olayı nasıl oluyr siz anlıyor musunuz kendinizde olanı peki bende normal doğum çok istiyorum ama herkes boyum kısa olduğu için sen normal doğum yapamazsın diyorlargerçekten açılmam olacak mı yada bu açılmayı sağlayan şey nedir napmak gerekir çok merak ediyorum Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
korkma canım ozaman hemen tedavi ediliyor endişelenme uzmanlar hamilelikte yeşilimsi sarımsı akıntının hamilelik döneminde kötü koku ve kaşıntı yapmıyorsa eğer normal olduğunu söylüyor ama yinede tedbir almak lazım bende olsam bende giderilmesini isterim kontrolün yakınsa tamamdır bebeğe inşallah bişey olmaz canım onu koruyan okadar çok faktör varki rahim ağzı zaten hiçbişey geçirtmez bebğimizin bekçisi o
ben normal dogum yaptim 2 saatte dogum gercekleti ve cok rahattim cok guzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin...hamileligim boyunca aksam 40 dk yurudummm...evimi temizledim cok hareketliydimmm hic oturmazdim...hurma yemelisin o da dogumu kolaylastiriyor...hayirlisiyla kucgna alirsin bebisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?