Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde bu hafta 31+4 üz. Şimdi yavaş yavaş nasıl doğum olacak endişesi başladı. Hadi birbirimize destek olalım fikir verelim...![]()
arkadaslar yuruyus cok onemlıymıs mutlka yuruyelım ..
bunların yanında tabı bılmıyorum ama ınan arkadaslarıma kolay dogum ıcın super bı recetem varbunu cok kışıden duydum..
doguma manevı yondende hazırlanmak gerek bence bunun ıcın bazı dualar ayetler yanı sıra..
aktar dan yazı yazmak ıcın bı mıktar safran alın ve porselen bı tabaga safranla once 21 besmele ı serıf ardından inşirah suresını yazıp bu yazıyı suyla bozup bı sıseye doldurun bunu hemen hastane cantanıza atındogum basladıgı esnada güzlece hemen için. kolay dogum ıcın cok ıse yarıyo.
bıde ashabı kef bılenler bılır yazılı olan kagıdı doguma gıderken sol bacagımızın ıc kızmına yapıstılam
bıde son olarak 7 pırınc tanesıne ayrı ayrı daha surenı okuyalım yanı 7 pırınc tanesıne 7 taha suresı oluyo bunuda cantaya atalım doguma gıderken tek tek beslemeyle yutalım..
ınanın bunlar da cok ıse yarıyo tabı ınanc meselesı ınanan arkadaslarım ıcın yazıım dedım
rabbım hepımıze kolay saglıklı bı nefeste dogurmayı nasıp etsın bize yardım etsın..ayh corkuyo ben![]()
tatlım bencede manevi hazırlık çok önemli bende 7 yasin şerif okuyup pirince yutmuştum.ashabı keyf isimlerinide ezberlemiş ve doğum esnasında yanımdaydı ve zemzem içmiştem doğumdan biraz önce ve hurma yemiştim bol bol dualarla ve inançla girdim çok şükür hemencecik normal ve çok rahat bi şekilde doğurdum inandım ve Rabbim yardım etti çok şükür.Hamilleliğim boyuncada çok dua ettim.
tabikide şunu da ekleyeyim bol bol hareket yürüyüş ve tehlikeli olmadığı sürece son anıma kadar evimde işlerimi yaptım .
hmm bak ben zemzemı bılmıyodun ıyıkı soyledın canım cook saol hemen bıyerden bulup hastane cantamda hazır edım![]()
ınsallah bizlerde senın gıbı kolay bı sekılde dogum yaparız ..bizede dua et kardesım..
ben tam 40. hafta bitti doğum yaptım.ben yürümeyi sevmem ama annem sabahtan akşama kadar yürüttü.bide egzersiz yaptım ben.onun çok faydası oldu.hemen şıp diye doğurdum.istersen o egzersizleri söyleyebilirim sana:))
Nasıl kullanılyor acaba yani doğum sırasında vajinaya mı sürülecekDogum Sancisini Tarihe Gömen Jel Ürettiler
İsviçre'de geliştirilen bir jel, kadınların korkulu rüyası olan doğum sancısını tarihe gömdü. Dianatal adlı mucize jelin mucidi Happy Child Birth Holding'in sahibi Prof. Dr. Andreas Schaub, Türkiye'de bu yöntemle dünyaya gelen ilk bebeği evinde ziyaret etti.
Türkiye'de Dianatal Jel'i kullanarak doğum yapan ilk kadın olma özelliğini taşıyan nnne Tülay Aslan, sonuçtan son derece memnun. İsviçre'deki Happy Child Birth Holding'in sahibi Prof. Dr. Andreas Schaub ile Türkiye Distribütörü Taymed Pharmexx şirketinin yöneticileri dün akşam, bir hafta önce doğum yapan Melih Cevdet-Tülay Aslan çiftinin evine giderek sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
İstinye Koru Mahallesi Bostan Koru Sokak No: 62'de oturan aile, beklemedikleri bu ziyaret karşısında şaşkına döndü. Doğum öncesi bu jeli tercih eden ilk Türk ailesi olması nedeniyle ziyarete geldiklerini ifade eden Schaub ve Türk şirketi yöneticileri, bir haftalık Arda Emin Aslan bebeğe İsviçre altını takarak tebrik ettiler.
Uluslar arası ünlü Kadın Doğum Uzmanı ve aynı zamanda Happy Child Birth Holding'in sahibi olan Prof. Dr. Andreas Schaub, "Bu ürünle Avrupa'da 20 bin tane doğum gerçekleşti. Bu jel, normal doğumu kolaylaştırmak için geliştirildi. Bebek ile anne yani doğum kanalı arasındaki sürtünmeleri azaltıyor. Bu teknik zamanında Soros Of Ephesus tarafından Anadolu'da ve Ege'de yıllar önce bulunmuş. Ve bu tekniğin İsviçre teknolojisi ile bu topraklara gelmesinden son derece mutluyum. Bugün de bu teknikle dünyaya gelen Türkiye'deki bebeği ziyarete geldik" dedi.
Kolay bir doğum olduğunu ifade eden anne Tülay Aslan, "Gerçekten doğum çok kolay gerçekleşti. Bir önceki doğumda zorlanmıştım ama bu doğum jel sayesinde çok kolay gerçekleşti. Herkese tavsiye ederim" diye konuştu.
Baba Melih Cevdet Aslan ise, "Aslında bir tesadüf eseri oldu. Biz başka bir hastaneye gittik. Doktorumuz bu jeli tavsiye etti ve çok kolay bir doğum gerçekleşti" şeklinde konuştu.
Firmanın Türkiye Distribütörü Taymed Pharmexx firmasının ürün yöneticisi Murat İşel ise, "Bu teknikle dünyaya gelen her bininci çocuğa bir çeyrek altın, 5 bininci doğuma yarım, 10 bininci doğuma tam altın, 1 milyoncu doğuma da Rolex saat vereceğiz. Normal doğumu tercih eden annelerdeki yırtık oranını azaltan bir jel. Anne ile bebek arasındaki sürtünmeleri azalttığı için normal doğumu hem daha çok hızlandırıyor, hem de daha çok kolaylaştırıyor. Türkiye'de her noktaya ulaştırmak istiyoruz ama satışı genelde eczanelerde olacak" ifadelerini kullandı.
Ziyaretten oldukça memnun olan aile bireyleri tüm anne adaylarına bu jeli tavsiye ettiklerini belirttikten sonra konuklarını uğurladı.
arkadaslar ben bunu ısvıcredekı arkadasıma danıstım gercekten ordakı do.kullanıyomus ama turkıyede malesef pek bılınmıyo
ben doktoruma sordum temın edebılırsınız ıstersenız dedı ..
fıyatı 180 lıraymıs ama bı pakette 3 tane varmıs ..dıger 2 sını ne yapıcamkı kararsız kalıdm
bıde tabı gercektende ıse yararmı bılemıyorum ne derısınız..
arkadasımın dedıgıne gore keısnlıkle yırtıksız dıkıssız dogum yapılabılıyomus bu jel sayesınde
eger 2 arkadas daha bulabılrsem bı paket almayı dusunuyorum tanesı 60 lıraya gelıyo o zaman bılgınıze..
Rica ederim. Evet squat bahsettiğim. Bir yere tutunup yapılabilir. :)DivaSatanica canım çok sağol çok bilgilendirici güzel bir mesaj olmuş.çömelmr hareketi dediğimiz squat tarzı mı oluyor acaba?