Kola bağımlısı mıyım?

Norm Ender Hastasi Melis

Norm Life Bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
187
90
13
29
Her gün 1 lt kola içiyorum.Zaten şişmanım ve 7 yıl önce İzmir'de safra kesesi ameliyatı oldum dolayısıyla gazlı içecekler bana sakıncalı.Memleketime gittiğimde de kola arıyorum ama malum orda aile faktörü var kızıyorlar her gün her gün.Nasıl kurtulabilirim bu koladan.Artık rahatsız olmaya başladım ama bırakamıyorum da.

Kolanın içindeki maddeler nedeni ile bağımlı yapıyor. Hamile olduğum halde benim de canım çekiyor, hamile kalmadan aramazdım ama hamilelik enteresan bir şey. Bazen kaçamak yapıp yarım bardak içiyorum. Ama seninki ciddi bağımlılık. Ben de lise öyleydim, kahvaltı da bile kola içerdim. Aklına kola geldiğinde başka içecek iç, kendini oyalayacak başka şeyler bul. 2-3 gün sonra etkisini kaybediyor zaten.

Kolanın içindeki maddeler nedeni ile bağımlı yapıyor. Hamile olduğum halde benim de canım çekiyor, hamile kalmadan aramazdım ama hamilelik enteresan bir şey. Bazen kaçamak yapıp yarım bardak içiyorum. Ama seninki ciddi bağımlılık. Ben de lise öyleydim, kahvaltı da bile kola içerdim. Aklına kola geldiğinde başka içecek iç, kendini oyalayacak başka şeyler bul. 2-3 gün sonra etkisini kaybediyor zaten.
Ben kahvaltı yapsam kahvaltıda bile içerdim.

Back
X