Kola Bağımlılığı

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
448
Merhabalar,
Bende sigara bağımlısıyım, onu bırakamadım. Ancak bağımlısı olduğum başka bir şeyi bıraktım : kola...
Günde 2 litre civarı kola tüketen bir insandım. Aranızda böyle kola tutkunları var mı bilmiyorum...
Ama ben aşırı bağımlısıydım ve bıraktım. Artık midemde yanmalar olduğunu hissediyordum. Ben bunu içmemeyeceğim dedim. Şimdi dışarda menü tarzı yemeklerden yediğimde içeceği fix bir şekilde kola geliyor. Rica edip onu bile değiştiriyorum. Bir damla bile içmiyorum. Aranızda kola bağımlısı olan var mı? Bir paylaşayım istedim.

Son düzenleme:
ben vardım her yemekte ve susadıgımda mutlaka kola ıcerdım suya elımı bıle surmezdım sonra bı baktımkı bacaklarım cok fena selülit olmuş kendılıgınden bıraktım sımdı hıc aramıyorum bıle

kolayı bırakarak çok iyi yapmışsın ben içmiyomuyum içiyorum ama 2 litre nedr tebrik ederim seni mid kanserinden tut bilmem ne cins hastalıklara sebep oluyo bu meret

Evet çok zararlı. Mide sancıları çekiyordum artık.
Tolin, sevindim senin adına. Kahvenin kreması da selülit yapıyormuş. Şimdi onu da bıraktım. Süt koyuyorum onun yerine.
serife_yunus , kola içtiğim de yaptığı şişkinlikten de nefret ediyordum. Umarım sizde bırakırsınız.

Ben varım çok içiyorum aynı sizin gibi 2 lt'yi geçtiği bile oluyor bazen. Hatta bir gün evde kalmayınca başım ağrıyor :s sıkıntıdan içiyorum ya da ne bileyim içiyorum işte:111:

Ben varım çok içiyorum aynı sizin gibi 2 lt'yi geçtiği bile oluyor bazen. Hatta bir gün evde kalmayınca başım ağrıyor :s sıkıntıdan içiyorum ya da ne bileyim içiyorum işte:111:

Umarım sende bırakabilirsin miden daha fazla yanmadan canım.

benim arkadaşım var öyle.. sabah kalkıp kola içiyorum demişti en son, şimdi ne yaptı bilmiyorum.
gerçekten bağımlılık yaratabilecek bir şey ama uzak tutuyorum kendimden. asidi rahatsız edebiliyor zaten. nadiren içerim..
iyi yapmışsınız bırakmakla, dilerim sigarayı da bırakabilirsiniz. babamı hasta etti en sonunda...

evet bende sabah kalkinca icerim asidi hosuma gidiyor

Aynı durum bende de vardı. Sabah okula gidip hemen kola alıp içerdim...
Bir süre içmedim, bastırdım isteğimi. Şu an hiç içmiyorum. Bugün canım deli gibi kola istedi.
Puding yedim tatlı tatlı onun yerine.

Bende bırakmak istiyorum çünkü artık selülitlerim oluşmaya başlamış nasıl bastırıyorsunuz kola isteğinizii

Sigara bağımlılığından pek farkı yok bunun sanırım. Arkadaşım bağımlısı gözünü açıp kolaya sarılıyo. Neredeyse kola şişesiyle yatıcak.
tuvalet temizlemek için ideal ama içmek, için ben almıyım.

bende bağımlıyım...hamileyken bile içtimkeyif alarak içtiğim tek şey....evde olduğunda aklım sürekli onda..eşim çocuğa çikolata alırken beni de düşündüğünü göstermek için kola alıyo

Of şu hayatta terk edemediğim tek şey o kola denen zıkkım.bırakıp bırakıp geri dönüyorum.inşallah tamamen bırakırım bir gün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bağımlılığınız kolanın içinde ki kafeine kuvvetle muhtemel tıpkı benim kahve içmediğim zaman başımın ağrıdığı gibi

erkek arkadaşım günde 2 litre içiyor. sigarayıda 17 yaşından beri içiyor napıcağım bilmem. hayatda güzel böyle şeylere sığınmasınada gerek yok aslında ama durum bu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…