• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol Tüylerim :((

sheis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
21
0
1
Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. :3:
Kollarımı şu ana kadar hiç almadım.Sadece sarartıcı kremler kullandım.Kullanmaz olaydım.Tüylerimin uzadığı yetmiyomuş gibi arttıda.Bu yüzden tüylerimi almak istiyorum.Alan arkadaşlar neyle alıyorlar?Alınca çok acıyor mu?Ben acıya pek dayanamamda :18:
Şimdiden teşekkürler:42:

bende kollarımı hiç aldırmadım ama aldırmak istiyorum. bence kuaföre aldırmalısın. onların kullandığı ağdalar tüyleri azaltıyor.

bende kollarımı hiç aldırmadım ama aldırmak istiyorum. bence kuaföre aldırmalısın. onların kullandığı ağdalar tüyleri azaltıyor.

Onuda düşünüyorum.Ama evde kendi yöntemlerimle almak istiyorum.

ayda bir tekrar alınacak kadar uzuyo....
ama rahat 3 hafta götürür...

Ayda 1 ağdayla alıyorum kışın da lazer düşünüyorum

Ben de sir ağdayla alıyorum nasıl çıktığı birazda senin tüylerinin yapısına bağlı mesela benim zayıftı yine zayıf çıkıyor bir arkadaşımın oldukça kalın ve siyahtı onun da yine aynı şekilde çıktı çok da değişiklik olmuyor yani.Sarartıcı da kullandım ama dediğin gibi uzattı daha kötü yaptı en iyisi ağda okadar çok acımıyor merak etme mis gibi olduğunu görünce değdi diyorsun :)

@setenay143Ben de sir ağdayla alıyorum nasıl çıktığı birazda senin tüylerinin yapısına bağlı mesela benim zayıftı yine zayıf çıkıyor bir arkadaşımın oldukça kalın ve siyahtı onun da yine aynı şekilde çıktı çok da değişiklik olmuyor yani.Sarartıcı da kullandım ama dediğin gibi uzattı daha kötü yaptı en iyisi ağda okadar çok acımıyor merak etme mis gibi olduğunu görünce değdi diyorsun :)
peki hiç alerji ya da sivilce oldu mu?

peki hiç alerji ya da sivilce oldu mu?
Ağda hiçbir alerji yapmadı ama acelem olduğu zaman makineyle alıyorum o çok sivilce yapıyor.Normalde çok hassas bir cildim vardır mesela bıyıklarıma bile sir ağda yaptıramam hemen alerji yapar ama koluma bir şey olmadı

Marketten sir ağda + ısıtıcı makine+ 25 metrelik ağda bezi aldım. Kol kıllarım çok koyu değil, uzaması yavaşladı diyebilirim. Hemen çıktıkça cırt cırt alıyorum 5 dakikada. :27::27: Sivilce yapması cilt yapısına bağlı.

Chopsuey .!.:
Marketten sir ağda + ısıtıcı makine+ 25 metrelik ağda bezi aldım. Kol kıllarım çok koyu değil, uzaması yavaşladı diyebilirim. Hemen çıktıkça cırt cırt alıyorum 5 dakikada. Sivilce yapması cilt yapısına bağlı.
maliyeti ne kadar oldu bu aldıklarının?

Son düzenleme:
Sir ağdanın azalttığınıda duymuştum.Sanırım sir ağda yapacağım.

Back