• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol tüyleri için?

pozitifinsan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2012
46
0
96
Ankara
Kol tüyleri için ağda, epilatör kullanmadan inceltme yöntemleri var mıdır? Bilen biri paylaşırsa çok sevineceğim :)

ağda :) roll on ağdalar varya acayip memnunum onlardan tüm vucut onunla yapıyorum kollarımada komple sürüp bezi yapıştır yapıştır çek 10 dk da bitiyor iki kolumda ve sonuç tertemiz yumuşacık çıkarkende öyle dik dik değil hep yumuşak çıkıyor bnm ve baya inceldi ayda bir filan alıyorum ben çok rahat oluyor tavsiye ederim

ağda :) roll on ağdalar varya acayip memnunum onlardan tüm vucut onunla yapıyorum kollarımada komple sürüp bezi yapıştır yapıştır çek 10 dk da bitiyor iki kolumda ve sonuç tertemiz yumuşacık çıkarkende öyle dik dik değil hep yumuşak çıkıyor bnm ve baya inceldi ayda bir filan alıyorum ben çok rahat oluyor tavsiye ederim
Marka olarak hangisi canimm bende hemen alayimm.hep kuafore aldiriyorumm

o tür işlere girmeden yöntem arıyorum sanırsam öyle bi yöntem yok bulurum diye ümit etmiştim bi ihtimal:)

Back