- 8 Şubat 2015
- 354
- 105
-
- Konu Sahibi prenses_melek
Teşekkürler amin bir daha o dr goturmeyide aramayida duşunmuyoruz sanırım başka dr gidicez pazartesi işte o güne kadar neyapmaliyiz. Bilmiyoruz Bilinçsizlik kötübirşey yemenin kırılmaya iyi geleceğini düşünmüyorum.. Yani bilgim yok ama öyle olsa gerek.. En sağlıklısı doktorunu arayıp sormanız. Ne yapmamız nasıl hareket etmemiz nasıl beslenmemiz lazım diye
ama ameliyat olduğu ve suan ilaçlarla / ağrılarla halsiz düştüğü için her hasta insanın olabileceği gibi vitaminli seylerle beslensin dirençli olabilmek için.
Çok geçmiş olsun ,
Acil şifalar
İlaç sadece ağrı kesici vermiş bişeye yaramiyo kırığı iylessinde snr si için zaten fizik tedavi şart Teşekkürler.kırık birşey yiyip içmekle erken iyileşmez ki.Ağrı için ilaç vermiştir olmadı kontrolde ağrım var derse ağrı kesici yazar.kolunu korumaya dikkat etsin.kırığın tedavi süreci bittikten sonra fizik tedaviye götürün ki kaslarını güçlendirsin hareket yeteneği mümkün olduğunca etkilenmesin.
Teşekkürler inşallah iyi gelirpaca corbasi iyi gelir derler. Cokca gecmis olsun.
Arkadaslar Merhaba konumu babam için açtım 3 gün önce talihsiz bir kaza geçirdi iş yerinde 9 mt düşmüş sonuç ciddi kırıklar var vücudunda en önemlisi kolu hem kırık hem çıkmış hem çatlak var kolda omuzdan çıkmış dirsek çatlak bilek kırık tam olarak kagitta böyle yazıyo herneyse ameliyat oldu 2 gün snr çıktı hastaneden ben rahatsız olduğum için gidemedim hastaneden çıkarmaya dr da şöyle yap böyle yap dememiş şimdi sorum şu ne yerse ne içerse çabuk iyileşir çok acı çekiyo hersey faydalidir diyip dayiyolar adama oda iyi gelir diye herşeyi yiyo kolu vücuduna bantlı kimildiyamiyo mutlaka başına gelen vardır yardım lütfen
Ağrı kesici birşeyler vermediler mi peki ?Teşekkürler amin bir daha o dr goturmeyide aramayida duşunmuyoruz sanırım başka dr gidicez pazartesi işte o güne kadar neyapmaliyiz. Bilmiyoruz Bilinçsizlik kötü
Annenize çok geçmiş olsun dediklerinizi yapicam inşallah faydası olur teşekurler.Annemin kısa süre önce omuzu kırıldı . Hem kemik erimesi var .Hem şeker hastası . Devamlı süt içirdim ona . Sütlü kahve süt yoğurt peynir . Annemin ki yaşına göre genç hastalara göre çok hızlı iyileşti . Allah babanıza acil şifalar versin .Tez zamanda iyileşsin .
Normal ağrı kesici vermiş ilaç olmazmiş kemiklerine zararı olurmuş acı içinde kivranmasi onların umrunda bile değilAğrı kesici birşeyler vermediler mi peki ?
Mantiken bende öyle düşünüyorum kemik suları çorbalar ama bi sitede okudum tam aksine kemik kaynamasini çok yavaslatiyomuş hiç mantıklı gelmedi ama bilemedimBence et suyu corbalar iyi olabilir, hani su kemikli eti kaynatiyorlar, ilik suya geciyor ya. Kemik olusumunda saglikli olan bisey, kemikler kaynarken de faydali olacaktir saniyorum.
Rabbim acil sifalar versin babaciginiza.
Kemiklerine zarar verir dedilerse umursamamaktan değilde sağlık açısından vermemişler başka bir ilaç demekki :/Normal ağrı kesici vermiş ilaç olmazmiş kemiklerine zararı olurmuş acı içinde kivranmasi onların umrunda bile değil
Allah razı olsun nasıl iyi anlamissiniz duygularımı onlarla imtihan edilmek çok kötü ama hersey allahtan hamd ediyoruz acil istemiyo babam gece dr ilgilenmiyo zoruma gidiyo diyo haklıKemiklerine zarar verir dedilerse umursamamaktan değilde sağlık açısından vermemişler başka bir ilaç demekki :/
Ama yinede isterseniz bu gece bir acile gidin , belki daha rahatlamasını sağlayacak birşeyler verebilirler.
Ne zor sevdiklerimiz ağrı çekerken onlar için birşey yapamamak , elden birşey gelmemesi..
Dua edicem babanıza , hemencecik ağrıları geçsin diye.
Tekrar geçmiş olsun..
Cok ilginc hakkaten. Siz sorun yine de bir doktora.Mantiken bende öyle düşünüyorum kemik suları çorbalar ama bi sitede okudum tam aksine kemik kaynamasini çok yavaslatiyomuş hiç mantıklı gelmedi ama bilemedim
Aklıma gelmedi saracoglunun sitesine bakmak ben bi bakiyim vardır ınslhCok ilginc hakkaten. Siz sorun yine de bir doktora.
Saracoglunun da bu konuda bir tavsiyesi var mi acaba?
Teşekkürler umarım bulurum.Dışarıdan harici d vitamini alsın, bunun haricinde ekstra yapılabilecek bir şey yok.
Eğer organik yoğurt veya pastörİze olmayan süt bulabilirseniz bu da uygundur.