Ortopedi kol kırığı yardım lütfen

Geçmiş olsun.Et suyu vs protein ve yağ deposu olduğundan,kilo yapar buda kemıklere iyi gelmez.Bol sebze, meyve,süt ve süt ürünleri ve en önemlisi işlenmemiş(kavulmamiş ve tuzsuz) Kabak çekirdeği çok çok iyi gelecektir.
Kabak Çekirdeği hiç duymadım ondan kolay ne var insallahhhh iyi gelir çok teşekkürler .

Arkadaşım kırıklara besinle şifa olduğu nerde görülmüş Allah aşkına.
İç hastalığı falan mı var ki besin takviyesi ile düzelsin.
Etkili bir ağrı kesici alsın yeterli. (Kendi doktoruna yazdırın)
Normal yemesine dikkat etsin ama yemek kırıklara iyi gelmez.
Adamı daha beter etmeyin iyi gelecek diye bilmediğiniz şeyler yedirip.

babamın kolunun üstünden araba geçti kırılmadık kemik kalmadı hatta omzundaki kemik ameliyat edilmedi un ufak olmuş resmen. platin takıldı her yerine doktor sakat kalcak dedi.

hiç ilaç vermediler fizik tedavi bile doğru düzgün yapılmadı. annem dayadı paça çorbasını her gün her gün :) şuan senden benden sağlam :) ne derece etkilidir belkide kemik yapısıyla alakalıdır bilmiyorum ama böyle bi durum yaşadık yani denemekten zarar gelmez.

Arkadaşım kırıklara besinle şifa olduğu nerde görülmüş Allah aşkına.
İç hastalığı falan mı var ki besin takviyesi ile düzelsin.
Etkili bir ağrı kesici alsın yeterli. (Kendi doktoruna yazdırın)
Normal yemesine dikkat etsin ama yemek kırıklara iyi gelmez.
Adamı daha beter etmeyin iyi gelecek diye bilmediğiniz şeyler yedirip.
Başınıza hiç gelmemiş birsey geliyo halk arasında şu iyi gelir bu gelir bi ton laf var annem ve teyzele rim hersey getiriyorlar cahil bi insan değilim Lâkin bilinçsizim banada yemekle birşeyin düzelecegi mantıklı gelmiyo ama medet diyorum belki başına gelen bişey söyler bende uygularim ve derimki içim rahat babama gerekeni yaptım anlatabildimmi derdimi bu saat olmuş hala uyumadim araştırıyorum caninin parçası acı çekerken öyle duramıyorum. Teşekkürler

babamın kolunun üstünden araba geçti kırılmadık kemik kalmadı hatta omzundaki kemik ameliyat edilmedi un ufak olmuş resmen. platin takıldı her yerine doktor sakat kalcak dedi.

hiç ilaç vermediler fizik tedavi bile doğru düzgün yapılmadı. annem dayadı paça çorbasını her gün her gün :) şuan senden benden sağlam :) ne derece etkilidir belkide kemik yapısıyla alakalıdır bilmiyorum ama böyle bi durum yaşadık yani denemekten zarar gelmez.
Paça çorbası içirdik bile :) ama hergün içirmek nebilim işkence :) neyse sizin hastanın iylesmiş ama ben yinede geçmiş gitmiş olsun diyim sağolun.

Paça çorbası içirdik bile :) ama hergün içirmek nebilim işkence :) neyse sizin hastanın iylesmiş ama ben yinede geçmiş gitmiş olsun diyim sağolun.

bi gün paça çorbası bi gün işkembe bi gün kemik kaynatın suyunu içsin :)
teşekkür ederim size de büyük geçmiş olsun inşallah düzelir en kısa zamanda

Başınıza hiç gelmemiş birsey geliyo halk arasında şu iyi gelir bu gelir bi ton laf var annem ve teyzele rim hersey getiriyorlar cahil bi insan değilim Lâkin bilinçsizim banada yemekle birşeyin düzelecegi mantıklı gelmiyo ama medet diyorum belki başına gelen bişey söyler bende uygularim ve derimki içim rahat babama gerekeni yaptım anlatabildimmi derdimi bu saat olmuş hala uyumadim araştırıyorum caninin parçası acı çekerken öyle duramıyorum. Teşekkürler

Benimde ayak bileğim kırılmıştı bu ağrının ne demek olduğunu az çok bilirim.
Bende bilinçsiz bir şey yapmamanızı önerdim aksi bir şey söylemedim zaten.
Rica ederim.

Benimde ayak bileğim kırılmıştı bu ağrının ne demek olduğunu az çok bilirim.
Bende bilinçsiz bir şey yapmamanızı önerdim aksi bir şey söylemedim zaten.
Rica ederim.
Geçmiş olsun işte bilen birisisiniz duygularımı anlarsınız bi çok kırık var ama önemli olan kolu çünkü kolu daha vahim bende bişey bilmiyorum oyüzden soruyorum .

X