- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Doktorunuzu bulun önce iyi araştırın kollar gibi olmasın karın da önemli çünkü sonra Kan değerlerine baktirin ve ameliyat sonrası bakım için planınızı yapın zorlanicaksiniz çünküDr cem, kan değerleri normal olursa 2 ameliyat arasında 4 gün bırakılabilir dedi. Yurtdışından gelen hastalara öyle yapıyorlarmış
Ya benim de toparlanmam 1.5 ayı buldu göz altlarım bile cökmüştüÇok iddialı.. Yani lipo yaptırmadım, herhangi bir türü hakkında hiç bir bilgim yok, araştırmadım da ama mantık olarak vücudun bir anda 12kg yağ kaybetmesi ne derece sağlıklı olabilir, vücut bunu nasıl kaldırabilir ki? Ben meme dikleştirme - karın germe oldum, tartıda -2 durumdayım. Halsiz düştüm yalan yok. 40 gün oldu, eski enerjim ancak geldi.
Bu ameliyatlar kan kaybı yaşatmayan ameliyatlar sanırım mahsuru yoktur. Narkoz için ol diyorlarsa sıkıntı cıkmaz herhaldeBir şey soracağım, kol germe ve meme dikleştirme ameliyatını 25 martta oldum, bu ikinci ameliyatlar için 2 ay ara yeterli mi az mı?
Evet, sanırım.. Karın için kan gerekiyor amaBu ameliyatlar kan kaybı yaşatmayan ameliyatlar sanırım mahsuru yoktur. Narkoz için ol diyorlarsa sıkıntı cıkmaz herhalde
Aaa nedenki kan degerlerin mi düşük?Evet, sanırım.. Karın için kan gerekiyor ama
360 karın germeden sonra bacaga belki ihtiyac duymayacaksın. Ya da mükemmel olmak istersin tabii sana kalmıs. Ama popon iyi baya senin neden yag yani bbl gerekti ben o işten korkuyorum acıkcası buradan birisine emboli atmıştı çok uzman cok güvenilir sürekli yapan eli alışkın birisine yaptır onu. Mehmet veli karaaltın güvenli bbl diye bir teknik uyguluyordu ona bak sürekli bbl yapıyor o doktor. İkisini aynı anda yapan dr lar da varmış. Bazı hastalar öyle tercih ediyor. Eşine gelince sevdigi yemekleri falan yap bari sürekliKızlar az önce Dr Cengizhan Ekizceli'ye botox yaptırdım, bu arada kendisi ile karın germe ve uyluk germe ameliyatı için konuştuk, muayene oldum, kendisi, karından dikey kesi gerekmez dedi ama ameliyat 2 aşamalı olacak dedi, önce 360 karın germe ve popo kaldırma sonra da iyileşince uyluk germe ve oradan çıkan yağın popoya transferi. Şu ana kadar sunulan en iyi çözüm ama bayağı maliyetli, 71 nin TL ikisi. 36+36 nin yani. Ama liposuction konusunda ve karın konusunda oldukça iyi. Bilemiyorum, eşim maliyeti duyunca bozuldu. Dur bakalım...
Evet canım, maalesef tüp mide olanlarda çok olan bir sorunAaa nedenki kan degerlerin mi düşük?
Ben bbl popo istemiyorum canım, bana yakışmaz büyük popo, sadece dik dursa yeter, çok boş içi360 karın germeden sonra bacaga belki ihtiyac duymayacaksın. Ya da mükemmel olmak istersin tabii sana kalmıs. Ama popon iyi baya senin neden yag yani bbl gerekti ben o işten korkuyorum acıkcası buradan birisine emboli atmıştı çok uzman cok güvenilir sürekli yapan eli alışkın birisine yaptır onu. Mehmet veli karaaltın güvenli bbl diye bir teknik uyguluyordu ona bak sürekli bbl yapıyor o doktor. İkisini aynı anda yapan dr lar da varmış. Bazı hastalar öyle tercih ediyor. Eşine gelince sevdigi yemekleri falan yap bari sürekli)
Ay canım tabii o durumu atlamısım.Evet canım, maalesef tüp mide olanlarda çok olan bir sorun
Özkayayı söylememin sebebi bu işi cok yapması, alternatifinin olması iyidir. Hem fiyatı hem doktoru karşılaştırırsın.Dr Özay Özkaya 'ya ameliyat olan ve fiyatları bilen var mı? 360 ve uyluk germe için
Görüşme ücreti 350 TL dediler. Sekreteri bayram sonunda bilgi verecekÖzkayayı söylememin sebebi bu işi cok yapması, alternatifinin olması iyidir. Hem fiyatı hem doktoru karşılaştırırsın.
görüsme ücretimi aliyormus ? Cok sacma. Bu her hangi bir doktor degil sonucta, para kazanacak olan bir doktor. Görüsme herkesten önce onun icin bir "sans", kendini ispatlayabilmek, hastayi ikna edebilmek icin. Böyle doktorlari anlamiyorumGörüşme ücreti 350 TL dediler. Sekreteri bayram sonunda bilgi verecek
Eğer ameliyata karar verilirse, ücretten düşüyormuşgörüsme ücretimi aliyormus ? Cok sacma. Bu her hangi bir doktor degil sonucta, para kazanacak olan bir doktor. Görüsme herkesten önce onun icin bir "sans", kendini ispatlayabilmek, hastayi ikna edebilmek icin. Böyle doktorlari anlamiyorum
Siz tüp mide mi oldunuz kaç kilodan kaç kiloya indiniz acaba fiyatlar çok uçuk umarım değer olduğunuza çok iyi secin doktorunuzuEğer 360 da, karın/popo germe de, T kesisi olacaksa 45 bin TL. Eğer sadece 360 derece karın/popo germe olacaksa 39 bin TL. Uyluk germe 36-38 bin TL arasında. İki ameliyatı aynı zamanda yapmıyor, 3 ay ara veriyormuş. Pazartesi günü Dr ile konuşup, biraz daha indirim olabilir mi acaba diye soracak sekreteri.
Evet, tüp mide sonrası 55 kilo verdim. Fiyatları gerçekten tüm Dr'ların çok uçuk. Kredi çekip yaptırıyorum.Siz tüp mide mi oldunuz kaç kilodan kaç kiloya indiniz acaba fiyatlar çok uçuk umarım değer olduğunuza çok iyi secin doktorunuzu