kol altı sarkması

kol sarkması ameliyatsız düzelir mi? sporla,kremlerle vs

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.480
9.877
spor yaparak kilo verdim lakin bölgesel egzersiz yapmadım.kollarımda sarkma var üstelik vermem gereken bir 20 kilo daha var! lakin bu durum yüzünden kilo veremiyorum.daha da sarkma olur diye korkuyorum.birçok yerde okudum sarkan bölge sporla da toplanmıyormuş,ancak önlenebiliyormuş.yani şöyle incecik sımsıkı kollar hayal mi artık benim için? bu arada 87 kilodan 67 kiloya düştüm.boyum 1.60
ayrıca asla ama asla kol gerdirme ameliyatı düşünmüyorum.kabul edilebilir bir izi yok maalesef.karında vs olsa neyse ama kol ameliyat dışında yapılacak bir şeyler var mıdır diye estetisyene gittim,sporla ancak %25 toparlayabilirsin dedi. o da arkasında çok iyi bir hikayesi olmalıymış yani ileride insanlara bir hikaye anlatacak kadar çok azimle çalışmalıymışım 2 yıl falan. 67 kiloyum ama kollarım 31 cm.siz düşünün nasıl kalın. o kadar motivasyonum düştü ki 3 aydır salak gibi kaldım.şimdiye 55 kilo olmuştum halbuki.
kolları sarkıp düzelten var mı? ya da böyle kilo veren tanıdıkları vs

Son düzenleme:
Evdeki koltuğa sırtını daya.Elleri tersten koltuğun oturulacak yerine koy.Ters şınav gibi yani.Kalk in,ne kadar yapabilirsen yap,toparlanır.
Nası güzel anlattım beya
Anlamadıysan tekrar şeaparım
yok yok güzel anlattınız,biliyorum o hareketi zaten. kaç tekrar ve kaç set yapayım peki?

Süper kilo vermişsin tebrik ediyorum öncelikle. Kolun sarkması moralini bozmasın şöyle düşün sarkma olmayan tombul bir kadın mı olmayı istersin? Bence devam et zayıflamaya , spora da kol ağırlıklı devam et. Artık ne kadar toplarsa...

Ben de 20 kilo alıp verdim benim de basenlerde çatlaklar oldu.. kalın değil örümcek ağı gibi ince ince.. bir de baya yumuşadı göbeğim ve basen kalça bölümü. Ama şimdi onlar mı kilolu olmak mı diye düşününce tabiki normal kiloda ve çatlaklı hafif yumuşamış olmayı tercih ediyorum..

55 kilo sarkmış kollu halinle 88 ve sıkı kollardan çok daha hoş duracaksın... ki bence o zamanla toparlar , bol su ve kol ağırlıklı spor...

yok yok güzel anlattınız,biliyorum o hareketi zaten. kaç tekrar ve kaç set yapayım peki?
Bir programda izledim.Hoca aynen şöyle dedi
Sayıları ve adetleri belli bir program çerçevesinde kendinize göre belirleyin.
Ben günde 3 kere 15 er defa yapıyorum.Alıştıkça 20,25 ne kadar yapabilirsem yapacağım.
Hiç kasma 50 60 diye,Ne zaman zorlanıyorsan bırak.
Sadece istikrarlı ol.Önemli olan o.

ooo ben çatlaklarımı söylemiyorum bile. dolu var bende,olmayan yerim yok resmen. tabii zayıf olmayı tercih ederim ama sarkık kol da çok kötü duran bir şey

tamamdır o zaman 3 set 10 tekrar ile başlar arttırırım,çok teşekkür ederim

geçmez değil mi kas yapacağım zaten de hiç böyle hayal etmemiştim. daha yaşım 23
Geçip gecmediğini bilmiyorum ama böyle ümitsiz olmayın. Görüntü düzelir sporla. Üstteki yorum çok güzel. Yüzde yüz katılıyorum. Kilo daha çok can sıkıyor.Ne güzel vermişsiniz kiloları.

Ayrıca azmine hayran kaldım,20 kg vermişsin.Bunu yapabilen o kolları da taş gibi yapar hiç merak etme.Daha çok gençsin,toparlarsın.
teşekkür ederim,kilo vermek boğaz tutmakla ilgili hiçbir sıkıntım yok açıkçası. ama benim cildim problemli zaten,hem çatır çatır çatladım hem de sarktım bu yüzden motivasyonum da sıfır artık.

Çatlaklar için de bisürü tarif var artık,tamam hepsini geçirmez ama görünümünü hafifleten doğal ,kimyasal vs ürün dolu her yer.İşin en zor kısmını atlatmışsın.
Geçen bi yerde görmüştüm obez kadın kilo veriyor ,sarkmalar için de spor yapıyor.
Her yeri çatlak ama bikini yarışmasına katılıyor ve kazanıyor.
Bi bak istersen.
Bozma motivasyonunu

Ellerinizi iki yana dogru acin basinizin uzerinde (alkis yapar gibi)birlestirin bunu kucuk su siseleriyle yapabilirsiniz alttaki sarkan deriyi toparlamak icin yapiliyor

evet evet biliyorum o kadını :) onun karnı full çatlaktı ama sarkması yoktu,helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…