kol altı sarkması

kol sarkması ameliyatsız düzelir mi? sporla,kremlerle vs

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
o kollara bende her zaman özenirdim ammaaaa 50 kilodayken bile kollarım hep yapılı dururdu şimdi 67 kiloyum bende kilo versem sarkarmı acaba zaten kaba kollarım var meraktan soruyorum ?

o kollara bende her zaman özenirdim ammaaaa 50 kilodayken bile kollarım hep yapılı dururdu şimdi 67 kiloyum bende kilo versem sarkarmı acaba zaten kaba kollarım var meraktan soruyorum ?
of canım aynen! 52 kilodayken bile kollarım kalındı benim,17 kilo verirsen sarkar mı bilmiyorum. biraz da cilt yapısıyla ilgili benim cildim çok kalitesiz

spor yaparak kilo verdim lakin bölgesel egzersiz yapmadım.kollarımda sarkma var :KK43: üstelik vermem gereken bir 20 kilo daha var! lakin bu durum yüzünden kilo veremiyorum.daha da sarkma olur diye korkuyorum.birçok yerde okudum sarkan bölge sporla da toplanmıyormuş,ancak önlenebiliyormuş.yani şöyle incecik sımsıkı kollar hayal mi artık benim için? bu arada 87 kilodan 67 kiloya düştüm.boyum 1.60
ayrıca asla ama asla kol gerdirme ameliyatı düşünmüyorum.kabul edilebilir bir izi yok maalesef.karında vs olsa neyse ama kol :KK43: ameliyat dışında yapılacak bir şeyler var mıdır diye estetisyene gittim,sporla ancak %25 toparlayabilirsin dedi. o da arkasında çok iyi bir hikayesi olmalıymış yani ileride insanlara bir hikaye anlatacak kadar çok azimle çalışmalıymışım 2 yıl falan. 67 kiloyum ama kollarım 31 cm.siz düşünün nasıl kalın. o kadar motivasyonum düştü ki 3 aydır salak gibi kaldım.şimdiye 55 kilo olmuştum halbuki.
kolları sarkıp düzelten var mı? ya da böyle kilo veren tanıdıkları vs
fakat bi hesap hatası var sanırım. şu an 67 kilosun ve 20 kilo daha vermem gerekiyor diyorsun. 47 kilo yapar ama hedefin 55 kilo. :KK53:

sporla toparlayabileceğini düşünüyorum açıkcası ben ama gözümde çokta sarkmış gibi canlanmadı kolların anlattıklarına göre. sana mı öyle geliyor acaba bi foto mu göndersen o_O

fakat bi hesap hatası var sanırım. şu an 67 kilosun ve 20 kilo daha vermem gerekiyor diyorsun. 47 kilo yapar ama hedefin 55 kilo. :KK53:

sporla toparlayabileceğini düşünüyorum açıkcası ben ama gözümde çokta sarkmış gibi canlanmadı kolların anlattıklarına göre. sana mı öyle geliyor acaba bi foto mu göndersen o_O
yok canım o benim ikinci hedefim:) daha önce de ilk hedefime 69 kilo yazmıştım 87 kilodayken. ama boyuma göre 47 kilo uygun oluyor bana. ben sana özelden atayım fotoğraf

Kolların gayet güzel ve sporla çok rahat daha fit yapabilirsin. Sıkıntı yapma canım
canım çok motive ettin beni şu an ama estetisyen o kadar moralimi bozdu ki... işi bilen biri çünkü ve çok uzman alanında.elledi,muayene etti. yarım saat de konuştu anlattı tek tek. sporla da sadece %25 toplanır o da 2 yılda falan dedi

canım amacı para kazanmak demişsin de o bana zaten ameliyat olma kabul edilebilir bir iz değil dedi,lazer lipo önerdi ama çok pahalı ve karşılayamam :KK43: o da %50 etkiler yine kalır sarkma dedi esekaf esekaf
ay delireceğim normal bir kollarım olmayacak mı acaba :KK43: 47 kiloda düşünsene ne hale gelir o kollar ahh ahh.

eveeeet şimdi gördüm
kolların evet sarkmış ama toparlanmıcak gibi değil
estetisyenin olumsuz konuşmasının sebebi seni müşteri olarak görüyor olması olabilir mi :)
bilmiyorum zaten ameliyat olma dediği için öyle düşünmedim :KK43: sporla toplanabilecek bir düzeyde mi? peki sence kilo vermeye devam edeyim mi yoksa kolların toplanmasını mı bekleyeyim

bilmiyorum zaten ameliyat olma dediği için öyle düşünmedim :KK43: sporla toplanabilecek bir düzeyde mi? peki sence kilo vermeye devam edeyim mi yoksa kolların toplanmasını mı bekleyeyim
ha öyle mi söyledi orayı kaçırdım o zaman ben günahını aldım estetisyenin tüh :KK43:
bence spora ağırlık ver bi süre sonrada sporla diyete devam et

X