kol altı sarkması

kol sarkması ameliyatsız düzelir mi? sporla,kremlerle vs

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Düzeldimi kollarınız ? Epeyde zaman geçmiş.
merhaba hiçbir şey yapmadım. o sıra depresyondaydım şimdi de vakit bulamıyorum.sadece kilo vermeyi bıraktım,ama almıyorum da. aslında sağlıklı kilo verdiğimi düşünüyorum lakin kol çalışmamıştım. sizin de mi aynı sorununuz var?

merhaba hiçbir şey yapmadım. o sıra depresyondaydım şimdi de vakit bulamıyorum.sadece kilo vermeyi bıraktım,ama almıyorum da. aslında sağlıklı kilo verdiğimi düşünüyorum lakin kol çalışmamıştım. sizin de mi aynı sorununuz var?
merhaba. pilates lastikleri çok süper toparlıyor kolu. kaslanmadan inceliyor. bir araştırın isterseniz

Kol arkası denilen triseps bölgesini çalıştıran egzersizler var. Benim önerim dambıl al kafanın arkasındanaşağı indir kaldır. Her gün 3x10 dinlen bir daha 3x10 yapsan 1 aya bayağı bir sıkılaşır.

Kol arkası denilen triseps bölgesini çalıştıran egzersizler var. Benim önerim dambıl al kafanın arkasındanaşağı indir kaldır. Her gün 3x10 dinlen bir daha 3x10 yapsan 1 aya bayağı bir sıkılaşır.
aynı kası her gün üst üste çalışmayın diyorlar,gün aşırı yapsam tekrar sayısını arttırsam olur mu acaba?

Düzenli olarak yaparsanız işe yarıyor.
Kaç gündür yapıyorsunuz,kaç kere yapıyorsunuz.
henüz tam bir beslenme programı oluşturamadığım için spora da başlayamadım. bir de okuldan fırsat bulamıyorum. sizin benimki kadar sarkık değildi değil mi?

spor yaparak kilo verdim lakin bölgesel egzersiz yapmadım.kollarımda sarkma var :KK43: üstelik vermem gereken bir 20 kilo daha var! lakin bu durum yüzünden kilo veremiyorum.daha da sarkma olur diye korkuyorum.birçok yerde okudum sarkan bölge sporla da toplanmıyormuş,ancak önlenebiliyormuş.yani şöyle incecik sımsıkı kollar hayal mi artık benim için? bu arada 87 kilodan 67 kiloya düştüm.boyum 1.60
ayrıca asla ama asla kol gerdirme ameliyatı düşünmüyorum.kabul edilebilir bir izi yok maalesef.karında vs olsa neyse ama kol :KK43: ameliyat dışında yapılacak bir şeyler var mıdır diye estetisyene gittim,sporla ancak %25 toparlayabilirsin dedi. o da arkasında çok iyi bir hikayesi olmalıymış yani ileride insanlara bir hikaye anlatacak kadar çok azimle çalışmalıymışım 2 yıl falan. 67 kiloyum ama kollarım 31 cm.siz düşünün nasıl kalın. o kadar motivasyonum düştü ki 3 aydır salak gibi kaldım.şimdiye 55 kilo olmuştum halbuki.
kolları sarkıp düzelten var mı? ya da böyle kilo veren tanıdıkları vs

Eki Görüntüle 1929842
edit: kızlar fotoğraf da koyuyorum bakıp yorum yapsanız?
Sporla diyetle 17 kilo verdim. 46 yasindayim. Daha da sıķılastım. Dambillarla kollarinizi sıķılastirabilirsiniz.

henüz tam bir beslenme programı oluşturamadığım için spora da başlayamadım. bir de okuldan fırsat bulamıyorum. sizin benimki kadar sarkık değildi değil mi?
Bende 1 hafta sizde 2 haftada etki eder,istikrar lazım .
Bazı kanallarda zayıflama programları oluyor onlar müthiş motive ediyor insanı.
170 kgdan 90 a indi adam ,sporla da taş gibi oldu,gibi örneklerle keyifli oluyor çalışması.

Back
X