kol altı sarkması

kol sarkması ameliyatsız düzelir mi? sporla,kremlerle vs

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Düzeldimi kollarınız ? Epeyde zaman geçmiş.
merhaba hiçbir şey yapmadım. o sıra depresyondaydım şimdi de vakit bulamıyorum.sadece kilo vermeyi bıraktım,ama almıyorum da. aslında sağlıklı kilo verdiğimi düşünüyorum lakin kol çalışmamıştım. sizin de mi aynı sorununuz var?

merhaba. pilates lastikleri çok süper toparlıyor kolu. kaslanmadan inceliyor. bir araştırın isterseniz

Kol arkası denilen triseps bölgesini çalıştıran egzersizler var. Benim önerim dambıl al kafanın arkasındanaşağı indir kaldır. Her gün 3x10 dinlen bir daha 3x10 yapsan 1 aya bayağı bir sıkılaşır.

aynı kası her gün üst üste çalışmayın diyorlar,gün aşırı yapsam tekrar sayısını arttırsam olur mu acaba?

Düzenli olarak yaparsanız işe yarıyor.
Kaç gündür yapıyorsunuz,kaç kere yapıyorsunuz.
henüz tam bir beslenme programı oluşturamadığım için spora da başlayamadım. bir de okuldan fırsat bulamıyorum. sizin benimki kadar sarkık değildi değil mi?

Sporla diyetle 17 kilo verdim. 46 yasindayim. Daha da sıķılastım. Dambillarla kollarinizi sıķılastirabilirsiniz.

henüz tam bir beslenme programı oluşturamadığım için spora da başlayamadım. bir de okuldan fırsat bulamıyorum. sizin benimki kadar sarkık değildi değil mi?
Bende 1 hafta sizde 2 haftada etki eder,istikrar lazım .
Bazı kanallarda zayıflama programları oluyor onlar müthiş motive ediyor insanı.
170 kgdan 90 a indi adam ,sporla da taş gibi oldu,gibi örneklerle keyifli oluyor çalışması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…