fotoğrafta koydum ilk sayfada
merhaba hiçbir şey yapmadım. o sıra depresyondaydım şimdi de vakit bulamıyorum.sadece kilo vermeyi bıraktım,ama almıyorum da. aslında sağlıklı kilo verdiğimi düşünüyorum lakin kol çalışmamıştım. sizin de mi aynı sorununuz var?Düzeldimi kollarınız ? Epeyde zaman geçmiş.
merhaba. pilates lastikleri çok süper toparlıyor kolu. kaslanmadan inceliyor. bir araştırın istersenizmerhaba hiçbir şey yapmadım. o sıra depresyondaydım şimdi de vakit bulamıyorum.sadece kilo vermeyi bıraktım,ama almıyorum da. aslında sağlıklı kilo verdiğimi düşünüyorum lakin kol çalışmamıştım. sizin de mi aynı sorununuz var?
Nefes alış verişin nasılhareket bu
Kalkarken veriyorum .Nefes alış verişin nasıl
Kalkarken alıyon mu veriyon mu?
aynı kası her gün üst üste çalışmayın diyorlar,gün aşırı yapsam tekrar sayısını arttırsam olur mu acaba?Kol arkası denilen triseps bölgesini çalıştıran egzersizler var. Benim önerim dambıl al kafanın arkasındanaşağı indir kaldır. Her gün 3x10 dinlen bir daha 3x10 yapsan 1 aya bayağı bir sıkılaşır.
Ya benim kolum çok inceKalkarken veriyorum .
Çok işime yaradı bu hareket.
sizin toparladı mı? ben bayağı ümitsizim nedense.Kalkarken veriyorum .
Çok işime yaradı bu hareket.
Düzenli olarak yaparsanız işe yarıyor.sizin toparladı mı? ben bayağı ümitsizim nedense.
henüz tam bir beslenme programı oluşturamadığım için spora da başlayamadım. bir de okuldan fırsat bulamıyorum. sizin benimki kadar sarkık değildi değil mi?Düzenli olarak yaparsanız işe yarıyor.
Kaç gündür yapıyorsunuz,kaç kere yapıyorsunuz.
Sporla diyetle 17 kilo verdim. 46 yasindayim. Daha da sıķılastım. Dambillarla kollarinizi sıķılastirabilirsiniz.spor yaparak kilo verdim lakin bölgesel egzersiz yapmadım.kollarımda sarkma varüstelik vermem gereken bir 20 kilo daha var! lakin bu durum yüzünden kilo veremiyorum.daha da sarkma olur diye korkuyorum.birçok yerde okudum sarkan bölge sporla da toplanmıyormuş,ancak önlenebiliyormuş.yani şöyle incecik sımsıkı kollar hayal mi artık benim için? bu arada 87 kilodan 67 kiloya düştüm.boyum 1.60
ayrıca asla ama asla kol gerdirme ameliyatı düşünmüyorum.kabul edilebilir bir izi yok maalesef.karında vs olsa neyse ama kolameliyat dışında yapılacak bir şeyler var mıdır diye estetisyene gittim,sporla ancak %25 toparlayabilirsin dedi. o da arkasında çok iyi bir hikayesi olmalıymış yani ileride insanlara bir hikaye anlatacak kadar çok azimle çalışmalıymışım 2 yıl falan. 67 kiloyum ama kollarım 31 cm.siz düşünün nasıl kalın. o kadar motivasyonum düştü ki 3 aydır salak gibi kaldım.şimdiye 55 kilo olmuştum halbuki.
kolları sarkıp düzelten var mı? ya da böyle kilo veren tanıdıkları vs
Eki Görüntüle 1929842
edit: kızlar fotoğraf da koyuyorum bakıp yorum yapsanız?
Bende 1 hafta sizde 2 haftada etki eder,istikrar lazım .henüz tam bir beslenme programı oluşturamadığım için spora da başlayamadım. bir de okuldan fırsat bulamıyorum. sizin benimki kadar sarkık değildi değil mi?