Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Raqun krem deodorant aldım. İçeriği temiz dediler. Yorumlarda kullananlar da memnundu. Ben daha denemedim. Fikir olması açısından söylüyorum.Ter bezlerini engelleyen krem veya deodorant değil de sağlıklı organik bir ürün öneriniz varsa beklerim ama kullanıp memnunsanız önerin lütfen
Kullanmadan olmuyor maalesef bir şey sürme diyenler olursa diye yazıyorum
Karbonat kullanmayın koltuk altlarında renk değişimi ve kuruluk yapıyor uzun sürekli kullanımda kesinlikle önermem.Duştan çıkınca karbonat sürün
Ben beyruhanın krem deodorantını aldım.stick olanı da var sanırım. Kokusu çok hos ve doğal. Tavsiye ederim. Bereketli de bir ürün.Ter bezlerini engelleyen krem veya deodorant değil de sağlıklı organik bir ürün öneriniz varsa beklerim ama kullanıp memnunsanız önerin lütfen
Ek olarak yakın zamanda aha tonik kullanıldığını gördüm ter kokusu için. Denemeyi düşünüyorumBen beyruhanın krem deodorantını aldım.stick olanı da var sanırım. Kokusu çok hos ve doğal. Tavsiye ederim. Bereketli de bir ürün.
Seneeeeleeer evvel oda arkadaşım üniversitede çok terlerdi ve işe yaradığını iddia ederdi herkese almasını söylerdiTer bezlerini engelleyen krem veya deodorant değil de sağlıklı organik bir ürün öneriniz varsa beklerim ama kullanıp memnunsanız önerin lütfen
yıllardır onu kullanıyordum ama birden 2 kol altımda da şişme yaptı o günden beri kullanmıyorum kimseye de önermiyorum çok streslenmiştim neyse ki şişlikler birkaç hafta sonra geçtiSeneeeeleeer evvel oda arkadaşım üniversitede çok terlerdi ve işe yaradığını iddia ederdi herkese almasını söylerdi
İşe yarar mı bilmiyorum açıkcası deotak idi adı
Deotak kesinlikle on numara . Hergun duş alan birisiyim ve sadece haftada iki kez duştan çıkınca sürerim kışın 1 defa bile yeterli. Üzerine dilediğiniz kadar yıkanın duş alın koku sıfır . En terli gününüzde dahi çok ama çok minimal terleme ve kötü görüntü.Seneeeeleeer evvel oda arkadaşım üniversitede çok terlerdi ve işe yaradığını iddia ederdi herkese almasını söylerdi
Ben çok memnunum ya çok şaşırdım bu okuduguma . İlk ergenlik döneminde ben böyle pisik kremi gibi boca ederdim bende de isilik gibi yapmıştı şuan çok nohut tanesinin yarısı kadar alıp iki kol altıma pay ediyorum çok memnunum . Çok fazla sürüyor olabilir misinizyıllardır onu kullanıyordum ama birden 2 kol altımda da şişme yaptı o günden beri kullanmıyorum kimseye de önermiyorum çok streslenmiştim neyse ki şişlikler birkaç hafta sonra geçti
O banaSeneeeeleeer evvel oda arkadaşım üniversitede çok terlerdi ve işe yaradığını iddia ederdi herkese almasını söylerdi
Yves rocher ve siveno markalarını kullanıyoruz ailece. Memnunuz. Terlemeyi aluminyumlu olanlar gibi durdurmuyor ama koku yok. Eşim sivenodan çok memnun. Uzun süre çalıştığı bir iş yapmasına rağmen kokmuyor.Ter bezlerini engelleyen krem veya deodorant değil de sağlıklı organik bir ürün öneriniz varsa beklerim ama kullanıp memnunsanız önerin lütfen