Koku duyarlılığı ve Mide bulantısı

Gulsah2506 benim şekerim düşüktü bende hurma kan üzümü kuş üzümü vs tüketiyom fındık birde karadenizli olunca çocuğu fındığa alıştırayım

Kizlar bendede bulanti var kusma olmadi henuz ama. Kac haftadir agzim zehir gibi surekli bulantim oluyor. Kokularda tiksinti yapiyor bende. Bu bulantinin sizce kiz bebek olmasiyla alakasi var midir? :)

Kizlar bendede bulanti var kusma olmadi henuz ama. Kac haftadir agzim zehir gibi surekli bulantim oluyor. Kokularda tiksinti yapiyor bende. Bu bulantinin sizce kiz bebek olmasiyla alakasi var midir? :)
Cnm ben 13 haftalığım şuan aynı durum bende var maalesef ama henüz cinsiyetini öğrenemedik koku hassasiyetinin fazla olması kız bebeğe işaret diolar bakalım sağlıklı olsunlarda

Bunun çözümğ yok be tatlım ben önceki hamileliğimde dokuz ay kustum doğuma girerken bile kusuyodum sudan tiksinmiştim ben düşün umarım seninki o kadar uzun sürmez inşallah bçve benim bu seferkindede olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…