- 3 Eylül 2016
- 40
- 10
-
- Konu Sahibi Gulsah2425
Yaa geçmiyor bir türlü ama naneli şeker yemeyi dene biraz olsun geçiyor cnm Allah yardım etsin ben de şu an 6+3 günlük hamileyim mide bulantısı iyice arttıKızlar 4 gündür mide bulantılarımla başım belada. Herşeyden midem bulanır oldu. Güzel kokular bile dahil koklayamaz oldum. Yemek kokusunu söylemek bile istemiyorum.
Doktorum ilaç verdi ama ilaç içme taraftarı değilim. Mecbur kalmadıkça içmiyorum. Dayanabildiğim yere kadar.
Kendinizce bulduğunuz çözümler varmı ? Bu dönemi atlatan arkadaşlardan yardım istiyorum
Kilo almaya çok müsait bi yapım var ne yazıkki 3 kilo aldım.. henüz tartılmadım doktora gidince belli olucak ama acil sirenleri çalıyor benim için o yüzden ekmek sıfır tatlı sıfır bakalım ne olacakufff Allah bir an önce geçirsin inşallah ben daha o aşamaya gelmedim. kilo verdin mi peki hiç ?
Kilo almaya çok müsait bi yapım var ne yazıkki 3 kilo aldım.. henüz tartılmadım bu hafta.. doktora gidince belli olucak ama acil sirenleri çalıyor benim için o yüzden ekmek sıfır tatlı sıfır bakalım ne olacakufff Allah bir an önce geçirsin inşallah ben daha o aşamaya gelmedim. kilo verdin mi peki hiç ?
Ben de 7+3 um yaklaşık 10 gundur bulantim var ve 4-5 defa kustum doktor ilaç verdi iki defa kullandım bulantiyi kesti ama kullanmak istemiyorum bende yemek yerken zorlaniyorum nefes alıp verop ancak yiyorum 13. Hafta ancak geçiyormuş canım doktor bulantı ve kusma iyi dedi bebeğin kalp atisini gösterirmis o yüzden ilaç almak istemiyorum zorlansam da hoşuma gidiyor onun orada olduğunu bilmek ama şunu fark ettim kafa yoğun olunca hissetmiyorsun
Aminn inşaallah geçer.. bugün uzun yolculuk yaptım mecbur ilaç içtim.. çok rahatlattı ama sanki bebeğime zarar vermiş gibi hissettim psikolojikmen .. bu hormonlar beni çok duygusal yaptı :)Yaa geçmiyor bir türlü ama naneli şeker yemeyi dene biraz olsun geçiyor cnm Allah yardım etsin ben de şu an 6+3 günlük hamileyim mide bulantısı iyice arttı
Mide problemim hamilelik önceside vardı benim ama daha berbat hal aldı.. 5.ayına kadar devam edeni ilk sende duyuyorum canım allah yardımcın olsunNe yediğim belliydi ne içtiğim 5 ay bitti hala var ilaç kullandım son 3 gündür çünki şimdide miğde yanması başladı
Et balık tavuk miğdem kaldırmıyor kıyma kokuyor sanki bulantı ve yanma için ilaç kullanıyorum ama yinede yiyemiyorumMide problemim hamilelik önceside vardı benim ama daha berbat hal aldı.. 5.ayına kadar devam edeni ilk sende duyuyorum canım allah yardımcın olsunbakalım biz o zamanları görebilicekmiyiz
Bulantın için ne ilacı kullanıyosun ?Et balık tavuk miğdem kaldırmıyor kıyma kokuyor sanki bulantı ve yanma için ilaç kullanıyorum ama yinede yiyemiyorum
Migde bulantisi kusma olmayinca bebegin kalbi atmiyo yada sagliksizmi demek? Herkes ayni seyleri yasamiyo hamilelikte ama cocuklar gayet saglikla doguyo. Anlamadim ben olayi illa kusmakmi lazim :)Ben de 7+3 um yaklaşık 10 gundur bulantim var ve 4-5 defa kustum doktor ilaç verdi iki defa kullandım bulantiyi kesti ama kullanmak istemiyorum bende yemek yerken zorlaniyorum nefes alıp verop ancak yiyorum 13. Hafta ancak geçiyormuş canım doktor bulantı ve kusma iyi dedi bebeğin kalp atisini gösterirmis o yüzden ilaç almak istemiyorum zorlansam da hoşuma gidiyor onun orada olduğunu bilmek ama şunu fark ettim kafa yoğun olunca hissetmiyorsun
Migde bulantisi kusma olmayinca bebegin kalbi atmiyo yada sagliksizmi demek? Herkes ayni seyleri yasamiyo hamilelikte ama cocuklar gayet saglikla doguyo. Anlamadim ben olayi illa kusmakmi lazim :)
BioflorinBulantın için ne ilacı kullanıyosun ?
Dramamine denedinmi hiç bana çok iyi geldiBioflorin
Ilaç dramamine mi Canim?? Benim 17. Haftaya kadar sürdü o bulantilar eşimin saç kilindan bile tiksiniyodum cok sukur atlattım bulantı azaltmak için su iç sürekli genelde midem bos kalırsa daha çok bulantı oluyor ilaç biraz baştan savmak için veriyorlar benim doktorum bana böyle söyledi mide bulantısı için ilaç önermiyorum dediKızlar 4 gündür mide bulantılarımla başım belada. Herşeyden midem bulanır oldu. Güzel kokular bile dahil koklayamaz oldum. Yemek kokusunu söylemek bile istemiyorum.
Doktorum ilaç verdi ama ilaç içme taraftarı değilim. Mecbur kalmadıkça içmiyorum. Dayanabildiğim yere kadar.
Kendinizce bulduğunuz çözümler varmı ? Bu dönemi atlatan arkadaşlardan yardım istiyorum
Yok canım dedigin gibi herkes aynı yaşamıyor doktor öyle söyledi ama arkadaşım 12 haftalık hiç kusmamis hafif bulantıları olmuş sadece o da şimdi geçiyormuşMigde bulantisi kusma olmayinca bebegin kalbi atmiyo yada sagliksizmi demek? Herkes ayni seyleri yasamiyo hamilelikte ama cocuklar gayet saglikla doguyo. Anlamadim ben olayi illa kusmakmi lazim :)