- 3 Eylül 2016
- 40
- 10
-
- Konu Sahibi Gulsah2425
ZannetmiyorumKızlar aşırı koku hassasiyetinin cinsiyetle alakası varmıdır acaba? Sabun deterjan parfüm gbi..
En kız hissediyorum henüz bilmiyorum cinsiyetini ama kokuya hassasiyetim var. Erkek olunca ne olurmuş?Çok koku hassasiyeti olanın kız bebeği olur derler hurafe demekkigbilges
Ay maşallah büyümüş bebiş bn 12 haftalığım.. Ablam ilk 4 ay hergün bulantı kusma koku hassasiyeti yaşadı oğluşu oldu. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkeseErkek hamileliği daha rahat geçer diyorlar,koku mide bulantısı ve kusma genelde kız bebeklerde görülüyomuş,istisnalar var tabiki ama kız bebek bekleyenler daha şiddetli yaşarmış bende henüz öğrenemedim 13 haftalık olduk bakalım artık hayırlısıgbilges
Sat ım 15 Temmuz cNım. Pazatesi benim de kontrolüm ama 2li test belki hiç yapılmıcak bana bilemiyorum. Hematomum var rahmimde de..sonucu şaşırtabilirmiş.. BakalımMaşallah çok yakın aramız 2li testte gözükmedi 3 hafta sonraya çağırdı dr bakalım ne dcek sağlıklı sıhhatli olsunlarda maksat vakit geçirmekgbilges
13haftadayım ve halen azalmış değil kokularHer iki gebeligimde de doguma kadar surdu canim...
Yanma oldugu zamanlarda maden suyu iciyordum...
Az nane ve limon bulantilarima iyi geliyordu...
Bulanti haplarini 3 4 kutu bitirmisimdir ..
Onlar sayesinde yemek yiyordum cunku :)