Koku duyarlılığı ve Mide bulantısı

Çubuk kraker işe yaradı biraz midemi rahatlatıyo.. kusmam gerekiyosada kusuyorum artık napıyım kusunca rahatlıyorum

ayy canım ben hiç bulantı yaşamadım derken 12. haftanın sonunda kokular başladı en ufak kokuda öğürmekden içim dışıma çıktı. markete giremez oldum herşey kokuyordu. birde kusamıyorum öğür öğür içim fena oluyordu bir ara hiç geçmeyecek sandım. çk şükür bu hafta hafifledi. artık kendim yemek yapabiliyorum. yine midem bulanıyor ama hafif. inşallah seninde biran önce geçer canım. iyi yanından bakarsak bebişler büyoyur kendilerini belli ediyorlar diyordum ben sende öyle düşünmeye çalış

kızlar selam ya bende sızın tam tersınıze bırtek 7.haftamın basında sabahları oldu nbulantım oda 3 gun falsan cubuk krakerle gecıstırdım şimdi 9+ lı gunlerdeyım ve ne bulantı ne baska bıse yasıyorum. biraz tereduut etmıstım olmadıgı ıcın ama arastırınca olmamamsıda normalmıs

Merhaba kızlar , ben 12+0 ım bulantım hep vardı ama son 2 haftadır şiddetini arttırdı çıkarmaya da başladım afedersiniz. Dramamine ben de kullanıyorum 2 saat felan işe yarıyor içince. Bunun dışında bana az da olsa iyi gelenler şunlar... Havuc kütür kütür yiyorum. Ayva ya limon sıkıp tuz döküp yiyorum ve aynı şekilde ekşi elmaya da aynını yapıyorum. Ayrıca su hiç içemez olmuştum midemi bulandırıyordu. Şimdi suyu kaynatıp limon sıkıyorum ılık bir şekilde onu içiyorum artık..

Kızlar aşırı koku hassasiyetinin cinsiyetle alakası varmıdır acaba? Sabun deterjan parfüm gbi..

Erkek hamileliği daha rahat geçer diyorlar,koku mide bulantısı ve kusma genelde kız bebeklerde görülüyomuş,istisnalar var tabiki ama kız bebek bekleyenler daha şiddetli yaşarmış bende henüz öğrenemedim 13 haftalık olduk bakalım artık hayırlısı gbilges

Ay maşallah büyümüş bebiş bn 12 haftalığım.. Ablam ilk 4 ay hergün bulantı kusma koku hassasiyeti yaşadı oğluşu oldu. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Maşallah çok yakın aramız 2li testte gözükmedi 3 hafta sonraya çağırdı dr bakalım ne dcek sağlıklı sıhhatli olsunlarda maksat vakit geçirmek gbilges

Maşallah çok yakın aramız 2li testte gözükmedi 3 hafta sonraya çağırdı dr bakalım ne dcek sağlıklı sıhhatli olsunlarda maksat vakit geçirmek gbilges
Sat ım 15 Temmuz cNım. Pazatesi benim de kontrolüm ama 2li test belki hiç yapılmıcak bana bilemiyorum. Hematomum var rahmimde de..sonucu şaşırtabilirmiş.. Bakalım

ben hiç yediğimi kusmadım sabahları yataktan kalkınca öğürtü ile midemden su geliyor sonra herşey normal yiyom içiyom bazı kokulara hassasiyetim var ama uzaklaşıp derin nefes alıyorum :) birde midem biraz yemesem ağırıyor yanıyor her dakka ağzıma bişi atıyom

Her iki gebeligimde de doguma kadar surdu canim...
Yanma oldugu zamanlarda maden suyu iciyordum...
Az nane ve limon bulantilarima iyi geliyordu...
Bulanti haplarini 3 4 kutu bitirmisimdir ..
Onlar sayesinde yemek yiyordum cunku :)

Her iki gebeligimde de doguma kadar surdu canim...
Yanma oldugu zamanlarda maden suyu iciyordum...
Az nane ve limon bulantilarima iyi geliyordu...
Bulanti haplarini 3 4 kutu bitirmisimdir ..
Onlar sayesinde yemek yiyordum cunku :)
13haftadayım ve halen azalmış değil kokular

Bulantılar için ilaç kullandım çünkü başka türlüsü mümkün değildi. İlerde bulantı bitecek yanma başlayacak benim şimdilerde başladı ahhh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…