Canım Ümraniye nikah ve kokteyl salonu çok uygunmuş toplam 1000 lira salon kirasıymış orada kokteyl yaparsan nikah parasını almıyolarmış galiba. İstanbul'da en uygun yer orasıymış istersen görüş derim ama salonu pek de iç açıcı değil. Ben beğenmedim. Benim alternatiflerim arasında Eyüp Osmanlı Park'ın yaz ve kış bahçesi var. Harika bir düğün mekanı kırlar üzerinde beyaz sandalyeleri organzelerle süslüyolar. Duyduğuma göre 3500'e hallediliyomuş ama oradan kesin fiyat alcam inşallah. Birde Topkapı'da Suriçi Sosyal tesisleri var toplam 1150 kişi alıyomuş orasıda kırlar içinde ve kapalı mekanıda var. Fiyatın çok yüksek olduğunu düşünmüyorum. Birde Fatih Gönül Davet var orada da kokteyl tarzı 3000-3500 arası yapılıyomuş kk kızları söyledi. Ben hep Avrupa Yakasına bakıyorum ama Üsküdarda'da olabilir. Biz Eyüp'te oturuyoruz o yüzden Avrupa yakası uygun görünüyo. Bu işleri iyice araştırmak lazım. Bayramdan sonra sende fiyatlarını paylaş ben aboneyim zaten bu topiğe, en azından başkalarına da fikir olur. Hem bu aylarda mekan kaporasını verirsen kış fiyatından tutma imkanın var. Senin düğün ne zaman olacaktı? Ben mekan için geçmi kalmışım acaba? :44:
biz eylül ayını düşünüyoruz özlemcim. biraz daha zamanım var ama cumartesi-pazar istediğimiz için acele ediyoruz. çabuk doluyor biliyorsun hafta sonları. senin de zamanın az kalmış bir an evvel gidip fiyatları almak lazım. ne kadar erken olursa pazarlık payı da o kadar fazla olur sanırım.
bu arada osmanlı parkına ben bayıldım, kır düğünü fotoları çok güzel görünüyor. evinize de yakınmış, senin için iyi bir seçim olabilir.
arkadaşlar bu Eyüp Osmanlı Park ın linki falan varsa atar mısınz yok yazıyorum yazıyorum bulamıyorum orası benimde hoşuma gidecek bir yer gibi bizde eylül civarı düşünüyoruz gerçi hiç bişiyimz net değil haziranda ancak bakabilcez mekanlara artık boş zaman mekan neresini bulabilcez bakalım