arkadaşlar biz kır düğünü yapmak istiyoruz yemekli bana sıkıcı geliyor ve zaten kır düğünü bütcesi yemekle beraber iyice uçuyor nitekim kokteyl ya da kokteyl prolonge düşünüyoruz benim sizlere soracağım şey kokteyl ve kokteyl prolonge arasında çok fark olur mu memnuniyet açısından ? fiyat olarak da aralarında biraz fark var , bir de kokteyl de komple ayakta mı oluyor düğün sonuçta yaşlılar olacak yok sa belli bir sandalye temin ediyorlar mı prolonge de sandalyenin olduğunu duydum belirli bir sayıda ve kokteyllerde hep 2 saat sınırı mı var bi kaç yere baktım netten 2 saat ve öğlen vakti olarak belirlenmiş 2 saat çok az öğlen güneşin anlında da heyecan bi yandan sıcak bi yandan bayılır giderim zaten 2 saat sınırı olmayan ve en azından akşam 6 dan sonra kokteyl düğün seçeneği sunan yer önerileriniz bekliyorum arkadaşlar
of of ne zor bir de erkek arkadaşım kaptan benim nasıl yapıcaz nasıl edicez bi gidiyo en az 6 ay 2012 de evlenmeyi çok istiyoruz ama maliyet falan çok zor görünüyo bi de ev aldık zaten maaşın büyük kısmını oraya bağladık size tavsiyem arkadaşlar evlenmeye yakın alın evinizi biz düğünü yapacak eşyaları alacak parayı bulamıyoruz ama evimiz var ironik bir durum en sonunda böyle olucam :18:
bu arada mekan önerisi için istanbulun 2 yakası da olabilir tabiki kır düğünü o ahşap sandalyeler le kurulmuş nikah düzeni çooooooooooooooook güzeeeeelll plastik sandalye veya sandalye giydirmeyi hiç sevmiyorum o beyaz kahve ahşapların doğallığı kır düğününe daha çok uymuyor mu sizce de
of unutuyorum hep bir de alkollü içki nin de olmasını istiyoruz bazı yerlerde yok ve onların fiyatları çok uyguuuuunn :84: azıcık alkollülerde ucuz olsa