Merhaba herkese, koksiks kırığım vardı ve denemediğim yöntem kalmadı 3 ay fizik tedavi, 1 yıl simite oturma, 2 kere bloc kamerayla düzeltme yöntemi, konyada en ünlü ortopedi profesörü tarafından makattan kaldırma aklınıza gelebilecek her şeyi denedik. doktorum asla ameliyat yanlısı değildi çünkü felç riski çok yüksek bir ameliyat. En son mecbur kalıp o ameliyatı oldum çok şükür herhangi bir felç durumum olmadı. Ameliyat olalı yaklaşık 10 yıl olacak şükür o zamanlar gibi asla değilim çünkü ameliyattan önce yürüyemeyecek hale gelmiştim, ama tamamen ağrılarım dindi diyemem bunu da zaten doktorum öngörüp söylemişti. Şu son 2 yıldır ağrılarım tekrar arttı ilk zamanlar ameliyat yeri kütlüyordu ve kütleyince inanılmaz bir rahatlama geliyordu ama şuan kütlediği anda sol bacağım iptal 5 dakika bulunduğum yerden hareket edemiyorum kitleniyor doktoruma gittim yapabileceğim hiç bişey yok bu durumdan bahsetmiştim ameliyatın kesin çözüm olamadığını belirtmiştim ve yapılabilecek hiç bir şey yok omuriliğini almam lazım alacak başka kemik kalmadı orada dedi ameliyat olupta böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda? Ve eğer bir gün tek çareniz ameliyatsa lütfen çok iyi araştırın doktorunuzu bazı doktorlar bu ameliyatı çok hafife alıyor asla öyle değil konya da hatta türkiyede ortopedide tek bir doktor var ona muayene olmanızı tavsiye ederim asla ameliyat yanlısı bir insan değil beni bile ameliyat etmek istememişti benim zorumla başka seçenek kalmayınca mecbur yaptı ameliyatı ama keşke olmasaydım asla diyemem Allah kendisinden razı olsun ayağa kaldırdı.