• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokoşş Hatunlar Kulübü

2 tane varmış ama onlarda bana göre yok:24::24::33::33:

len esma sana sabah msj yazdım bakmıon bıle
varsa yoksa doğum süs püs
azcıkta benı düşünün yaaa:57:

kuzum yaaa .. hamişlere yardım ... ne yapim bende kara kara düşünordum doğum zamanını..

boşuna düşünmüşüm bukadar zman dedim...

ay ben nıye bişi anlamıyommm:37::37::37:
bu hafta sonuna kadar ablam doğurmazsa sezeryan olcekk ayy doğursun yaa amma gecıktı bu bebiş
sezaryanda olmak ıstemıoo
abla dedım pırtlat gtsınn:52:

amann çocuk sağlam olsunda şimdii sezeryanda norlmalde aynı... ikisindede dikiorlar kuzum... çocuk tehlikeye girmesin anne girmesin en öenmlisi o..

sen doğurmıcanmı lann... bocukkk..... ne zman bitior borçlar...

Slm kızlarrrrr
esmoşş hoşgeldin kızz nerlerdesin sen kaçakkkkk
kuzum burlardayım işler çook yoğun.... sen neler yapıon bakalımm...

ben spinal oldum ... miroşşş çok memnun kaldım şekerim.... hakkında hayırlısı olsun ama korkmaa doğum anı süperr...

ama sakın bir doum içinde 3000 tl bayılmaa... kuzuna neler alırsın o paraylaaa....

ay ben nıye bişi anlamıyommm:37::37::37:
bu hafta sonuna kadar ablam doğurmazsa sezeryan olcekk ayy doğursun yaa amma gecıktı bu bebiş
sezaryanda olmak ıstemıoo
abla dedım pırtlat gtsınn:52:

kız senin yeğeninmi olacak amanınnn ilk yeğen değil demi..
ne kadar gecikti...erkek demekki haaaaaa?

Bende normal doğurdumm garularrrrr

doğum bişi değilde doktor uyuşturmadan dikti o kötüydü
hemde özel hastaneydii niye öle yaptı anlmdm
gerçi bana soruyo narkoz verelim mi bende o saflık şaşkınlıkla bayıltcaklar zannettim yok istemem dedim
meğer sadece uyuşturacaktı orayı
neyse kuzumun heyecanı herşeye değerdiii

öyledir iskenderun kızları cnm...sen bir bizim oralar gitsene çok ucuz hem güzel tatil yap eşinle...:23:

bende artık yokmuş gibimi davransam ne yapsam bizimki popolarından ayrılmaz cnm ben yok desemde kendilerini hissetiriyolar malesef..:47:

gelırık ınş.

aman beımkının umrunda değil sevmem öle adamıda

kız senin yeğeninmi olacak amanınnn ilk yeğen değil demi..
ne kadar gecikti...erkek demekki haaaaaa?

yuhh:53:yenı duydum deme 9 köyün haber var
bılemedın kız
kız bebekle daha geç gelıy
ılk değil 6.yeğen:37:

kuzum yaaa .. hamişlere yardım ... ne yapim bende kara kara düşünordum doğum zamanını..

boşuna düşünmüşüm bukadar zman dedim...

amann çocuk sağlam olsunda şimdii sezeryanda norlmalde aynı... ikisindede dikiorlar kuzum... çocuk tehlikeye girmesin anne girmesin en öenmlisi o..

sen doğurmıcanmı lann... bocukkk..... ne zman bitior borçlar...

kuzum burlardayım işler çook yoğun.... sen neler yapıon bakalımm...

ben spinal oldum ... miroşşş çok memnun kaldım şekerim.... hakkında hayırlısı olsun ama korkmaa doğum anı süperr...

ama sakın bir doum içinde 3000 tl bayılmaa... kuzuna neler alırsın o paraylaaa....

yanı dıynkı hamış olmazsan ılgıde yok:25:len borçlardan cok ben anne olamam yaa daha erken ben cocuğum abla daha:27:
neyse yardımcı ol bakem ama bızım gıbı hamış olmayanlarıda unutman
3500 tl nedır laa
mıray zengun:27:

yanı dıynkı hamış olmazsan ılgıde yok:25:len borçlardan cok ben anne olamam yaa daha erken ben cocuğum abla daha:27:
neyse yardımcı ol bakem ama bızım gıbı hamış olmayanlarıda unutman
3500 tl nedır laa
mıray zengun:27:

kız ben ssk ile anlaşması olan özel hastanede son derce süper bakımlaa 350 liraya doğurdum...

10 katı 3.500 sankim kendileri doğuruyorr.. aldıkları paraya bakk..

kız gez eğlen yaparsın daha çocuk... hele kocanla bir araya gel...

Miroyy tüylü yelekleri bende ince kemerli seviyorumm kalın kemerli sevmiyorumm onlardan alıcam netten gelsin bakıcam hemen alıcam

Esma sen 3500 lira doğum fiyatına çok diyorsun ben eğer doğurursam bir gün ist.da tek bir hast. doğururum orda bir kadın var çok iyi benim doktorum her ist. gittiğimde rutin kontrollere giderim orda iki sene önce sezeryan 7000, normal doğum 5000 liraydı ama yaparsam orda yaparım başkada yerde yapmam :52:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım nasılsın neler yapıyorsunn

hoşbuşdum canım kpss çalışıyorum 3 gündür set aldım dünde soru bankası bakalım çok azimliyimböyle devam eder inş.:6:tavuklu bezelye yapıcaktım eşim akşam dışarda yemeğe gidcekmiş rütbeli personel toplanıyormuş tabur komutanının emriymiş :31:bende karar vermedim yapsammı yapmassam yaparsam yarına hazır olur:8:

sen nasılsın tatlım

hoşbuşdum canım kpss çalışıyorum 3 gündür set aldım dünde soru bankası bakalım çok azimliyimböyle devam eder inş.:6:tavuklu bezelye yapıcaktım eşim akşam dışarda yemeğe gidcekmiş rütbeli personel toplanıyormuş tabur komutanının emriymiş :31:bende karar vermedim yapsammı yapmassam yaparsam yarına hazır olur:8:

sen nasılsın tatlım

Ben aynı alışveriş manyaklığım devam ediyor bu ara tüylü yeleğe taktım ama kararsız kaldım alsammı almasammı ince kemerlileri seviyorum trendyola gelmiş 3 rengi var krem kahve siyah siyahı beğenmeddim çok kara kara kremi beğendim yakası var onunda acaba alsammı almasammı ama almamaya kadar verdim galibaaaa

Mi&So yakası varya almamaya karar verdim yakasız istiyorummm

tüylü yelek bende istiyorum eşim boşver diyor şimdi kış iznini alıcaz izmire gidince alcm ille bulurum bir avm de:32:bide kısa çizme isityorum bot tarzı uzun çizmem çok var sıkıldım:31:

tüylü yelek bende istiyorum eşim boşver diyor şimdi kış iznini alıcaz izmire gidince alcm ille bulurum bir avm de:32:bide kısa çizme isityorum bot tarzı uzun çizmem çok var sıkıldım:31:

evet sen öyle yapabilirsin hem deneyerek almak daha iyi ama ben yakın zamanda bir yere gitmeyeceğim için mecburen netten alıcam ama ince kemerli ve yakasız olanını alıcam :52: uzun çizmelerden bende sıkıldım arada yarım çizmeleri giyiyorum bu ara genelde hep onları giyiyorum zaten kumaş pantolon giyince altında uzun çizme güzel durmuyor burasıda çok soğuk öyle etek ve elbise giyemiyorum 2-3 haftadır donuyorum çünkü yarım çizmelerimi giyiyorum işyerinde ayakkabılara dönüyorum bazen :52:

Bu garular kafayı yimişş
ne nan ev mi alıyonuz çocuk mu doğuruyonuz

7000 lira mı:53::53::53::53::53:

Anam herkes doğuruyo bu dr farklı napıyoki bebeği töbe töbe istEDİĞİN özellik mi koyuyo
töbe yarabbim haşa

abartı bencee
görmemişin şeyi olmuş misali
alınmayın kızlar bende fikrimi yazdımmm

Son düzenleme:
Back
X