Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızz sen iki bebişi hangi ara yaptın 23 yaşında beee...
kız bende 36 ila 38 arasında gidiyorum bazende 38 40 oluyo adetliyken anlamadım gitti..heralde doğum yaptıktan sonra böyle oluyo..direk göbeğe..
öyle boydan çorap değil de ciciler giyorum tabisi
ama ben üşeniyorum genelde yaa, öyle her gece saten, dantel giyip yatağa giren kadınlara helal olsun valla :82:
bihter gibi ben o siyah gecelikten aldıydım süper kız sanada pek yakışır saten al bi tane sende...
var bende bitane buz mavisi, yırtmaçlı felan ama cıks yatmam ben onunlabihter gibi ben o siyah gecelikten aldıydım süper kız sanada pek yakışır saten al bi tane sende...
miv maaaav miv maaaaav lalalalalabende çocuk şarkıları söyler oldum bu kız yüzünden habire kaayu kaayu datdara darada dat dara darada kayu kaaaaaayu öfffffffffff
ay bu erkekler çok saf yaaa aynen senin için diyip keyfime göre alıyorum oooh...sizde seninki 3te atlıyo bizde ben..uyuz oluyorum benmi anormalim diyorum hayatta bilmem onun ısrar ettiğini çünkü ona fırsat kalmıyo 2 günde bir benden..
kız 2 bebekte nerden çıktı birtane kızım var 2 yaşında allah korusun olmasın şimdi...benmki çok istio ama cıx bende derman kalmadı bi kızım büyüsün daha yeni rahata erdim
kız indirime girenleri bizede söyleyin bizde alalım..
bizim kocişlerinde gözü gonlu açılsın ben normal şeler giyiorum hep...
kız esma inanmıyom yaa onalrdan al çok şık saten felan al valla adam aya bile gider gelir süper .....sen melek olursun onun gözünde kanatlı hemde
var bende bitane buz mavisi, yırtmaçlı felan ama cıks yatmam ben onunla
kımıl kımıl, kayıyo felan Bihterinkiler süperdii
cimcimemmm
ayy sendede mi bu kel kafalı kayu derdi var bizdede aynı bıktım bu kayudann
ne kayusu nan....:44:
kızlar bişey sorucam ben gözlerime eyeliner sürüyorum gözümün içinede flormorın kalemini sürüyorum eyeliner çok güzel hiç akmıyo bulaşmıyo ama kalem çok berbat ya gözlerimin altına kadar akıyo hergün yaptığımdan sanki zamanla oraya yapışmışta gözlerim morarmış gibi oluyo güzel akmayan kokmamayn göz kalemi tavsiye edebilir misiniz???