hoşş geldinen cilvelimiz bucu hade bakımmm cilvelerini göster.....kokoşuz biz sen kokşmusun aceppp
senin nası gidio halvetler cilveler bukdar bakıma eşin seni nası bırakyo hatuncuk....
Ayy çok güldürdün beni vlla alırsın sen senden herşey beklenir
ay çok güldümmm.. allah iiliğini versinn delü karı....
hoş buldum canımm burcu hangimizz miray olanmı:))
bende kokoşumm 175 boyundaa 62 kg mım kendime dikkat ederim güzel giyinirim herdaim temizimdirr makyajım sürekli vardır ama sadedir. beyaz tenli hoş bir hatunumdur amma velakinn işve yok cilve yokD birçoğuna göre hiçgerekyte yok hehe ama ben biraz kıpırdak olmak istiyorum yaa.
evliyim 5.yılımdayımm geçtiğimiz ay karar aldımm tüm penye çirkin pijamalarımı kaldırdım :) daha şık elbiseler giyiyorum kendime topuklu terlikler aldımm hehe evde cicilibicili geziniyorum. bebiş istemekteiymdeazcık işbitirici olmam lazım
hoşş geldinen cilvelimiz bucu hade bakımmm cilvelerini göster.....kokoşuz biz sen kokşmusun aceppp
o nerden cıktı ayyyy cılve felannnnn
geyik yapimm dedim sana cilvenin kitabını alcam söz...
bakın kızlar ebru şallı selülüt formulu ...
İşte Ebru Şallı'nın Selülit Formülü
3 Kabak
2 Enginar
1 Avuç Brokoli
1 Avuç Maydanoz
1 Orta boy soğan Yarım limon suyu
Sebzeleri az suda haşlıyorsunuz.
Daha sonra bu suyla birlikte sebzeleri blendırdan geçiriyorsunuz. Üzerine limon suyunu da ekleyip tekrar blendırda karıştırdıktan sonra soğuk veya sıcak olarak içebiliyorsunuz. İçine başka hiçbir şey katmıyorsunuz. Sabahları günde 1 bardak içiyorsunuz.
bende soda ve kaya tuzunun iyi geldiğini nenemden duydum bacaklar için...:44:
yok cnm miray benimm...bakımlı olmana sevindim ayrıca evlisin hemde beş yıl maaşallahcilve güzel tabii biraz insanın içinde olması lazım yoksada her daim neşeli şık kokoş oldunmu cilve gelio zaten bide aşk filmleri izle etkisi fena var....
:))) pardon canımcımm. aşk filimleri demek peki tekmi izleyeyim kocişlemiDD özenti demesin sonra
Bence önce kendin izle sonra eşinde uygula
banada banadaaa
:))) pardon canımcımm. aşk filimleri demek peki tekmi izleyeyim kocişlemiDD özenti demesin sonra
anladım:) birde filim tavsiye edinde tam olsun hehe:))